Отговори
# 510

Sleeping Красивата Амине дали ще рекламира
пак новите бижута от семейния бизнес*
     Софи, ако Грозника вече не ги е рекламирал, може и да очакваме Амине с нова фотосесия. А дано... Нейната естествена красота, без намесата на пластични хирурзи я откроява от множеството актриси и модели, които изглеждат като направени под калъп, толкова са еднакви вече, че трудно се разпознават.

Редувам за още гифки от Еми Flowers Bouquet Какво се случи с Мия Дел Луна ?
     Феми, убиха Миа де Луна пред очите на Хайредин и аз съм много нещастна. Чакам тази вечер руската озвучка, за разбера какво точно се случи. С удоволствие ще ви цитирам диалога между двамата и ще разкажа накратко последния епизод. Свърши - сагата с Барбароса приключи с нисък рейтинг, но много добри отзиви от турските, испанските и ирански фенове. Чудя се на турците, плачат за продължение на сериала, хвалят продукцията и играта на актьорите, а рейтингът си остана до края плачевен.
     Аз съм доволна, научих някои моменти от турската история по неволя, но пък видях Толга и в този жанр. Да, справи се блестящо в образа на Хайредин. Не съм и очаквала друго от актьор, който умее прекрасно да се превъплъщава и с желание и хъс се впуска във всяко ново предизвикателство. Но още по-доволна ще бъда, гледайки го в нова роля - липсва ми романтичният чаровник, покоряващ женските сърца.
     Вече няма какво да гледам - свърши сезонът на "Семейство", "Барбарос Хайредин" - също. Останаха ми само "Опасни улици", които следя от години. Гледа ми се нещо леко, забавно, свежо и романтично, но за момента такова не намирам, та ще си следя Толга под лупа и него ще чакам.
     От сторито на Алмеда: Семейството изглежда е на почивка в Бодрум.

# 511
Heart Eyes

Тези СЦ по турски краят е трагичен .

Семейство Сайшман е в Бодрум - Турската ревиера .

Вино и любов за лека нощ Wine Glass

горещо красива усмивка Heart Eyes

# 512

Flowers Bouquet ЕМИ* няма да свикна
само с изгледите и пейзажите
които пускат и двамата,
вместо да го напълнят със селфита
като от последната ваканция
 миналата година по залез слънце..
кой го интересува другото
 след като го няма Толгахан
по бански и гол до кръста
Joy

# 513

горещо красива усмивка Heart Eyes

Малеее, Феми! Твоя Чачо много подпухнал....що така? Или е за роля, тая му визия?

# 514
Нищо му няма , тамън е.  Sunglasses и му се радвам на къдричките.  Снима нов проект, тая визия е затова.  Сега е ваканция и релаксира.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 09:38 от femmi2

# 515

Софи, аз не видях пирата гол до кръста, но се надявам да гледам Толга по бански, безгрижно изтегнал се на плажа (сам и по-далече от албанката и децата). Ееех, мечти... Само дано и тези мои щения не отидат по дяволите, че тогава нямам идея какво ще пускам и пиша в темата.
     Очаквам от понеделник нашичкият да се поразмърда, да разкаже за новите проекти и да ни зарадва с фотка от плажа, че ако разчитаме само на албанската пиявица едва ли ще видим нещо повече от това:

Да разнообразя малко с останалите мои любимци:

# 516
# 517
Здравейте, момичета!

Неделя е... любимият ден, в който малките неща доставят огромно удоволствие.
Чашка ароматно кафе изпито на спокойствие и усмивка са добро начало на деня.

Цветно, щастливо и вълшебно да ви е днес!

Линк към озвучения 20-ти епизод на "Барбарос Хайредин":

# 518
Здравейте, момичета!

Нека денят ви започне с добри новини и късмет.
Нека денят ви да изпълни живота ви само с положителни емоции.

Да поседнем на брънч с Джан

# 519

Да поседнем на брънч с Джан

Джаки, то хубаво ще поседнем, ама към храната дали ще се протегнем?! Да седи в този вид Джано срещу мене, а аз сладко, сладко да си похапвам... Ъпсурд. Доста съм стара за него, ама греховни мисли ме спохождат...
     Но какво да се прави, красотата не може да бъде подмината с лека ръка.

# 520
Ето тук мога да кажа, че Чачо изглежда добре

Ама тук абсурд, толкова е подпухнал....ще ме извиняват фенките му.
Ако не е за роля, не говори добре за него...младо момче да се остави толкова зенемарен

# 521

Засега няма нищо ново из сайтовете за нашите любимци. Отдали са се на заслужен отдих, а аз скучая... Днес при нас времето се е сбъркало тотално - едновременно и слънце грее, и дъжд вали.
     Не мога да изляза, дори едно кафе  с приятели не мога да изпия. Та по неволя заседнах пред компютъра в компанията на Уур от филма "Мач за двама". Ако не сте го гледали, препоръчвам ви тази романтична комедия. Смея се от сърце на запаления привърженик на "Фенербахче" и любовните му трепети и неволи по Пънар (Фахрийе Евджен).

Aşk Tutulması /Мач за двама
(2008)

В образа на Уур - Толгахан Сайъшман
В главните роли: Толгахан Сайъшман, Фахрийе Евджен, Мурат Айконоолу, Али Ерказан, Тим Сейфи и др.
Режисьор: Мурат Шекер

✨Aşk tutulması е сниман през 2008 година и разказва за живота на двама млади хора в съвременна Турция. Уур (Толгахан Сайъшман) е фанатичен фен на футболния отбор "Фенербахче" и търговец на лекарства. През деня е изключително спокоен и отговорен, но когато е на стадиона или пред телевизора, се променя напълно. Обсебен от идеята за победата на любимия си отбор, той непрекъснато сътворява талисмани и това го отличава от останалите фенове. Живее с майка си и по-малката си сестра и е подложен на семеен "тормоз", защото още не е женен. Пънар (Фахрийе Евджен) е млада жена, която също като него не е семейна и търпи критиките на своята майка. Една лека катастрофа събира двамата млади и низ от случайни срещи преобръщат съдбата им.

✨На български оригиналното заглавие на филма Aşk tutulması е преведено като "Мач за двама", макар че буквалния превод е друг - "Уловени от любовта". Но в това няма нищо странно - не винаги заглавията на чуждоезичните продукции се превеждат буквално, дори по-често заглавията се избират в контекста на филма. Така например на английски филмът е озаглавен "The Goal of My Life" ("Целта на живота ми").

✨По време на снимките в пресата плъзва слух, че Толгахан най-после открива любовта, влюбвайки се във Фахрие.
И двамата опровергават слуха.

Ето и линк към филма. Дублиран е на бълг. език:

# 522
ИГ стори Мелиса:

# 523
Ново от IG на Толга:

Цитат
tolgahansayisman
Късмет на всички! Имах страхотен сезон благодарение на вас. Благодаря ви🤲🏻

# 524
Джан пак ще го награждават

🇮🇹🗞️|  Hollywood Reporter Italia - BCT филмов и телевизионен фестивал в Беневенто: програмата между Марко Белокио и Маре Фуори
 Седмото издание ще се проведе от 21 до 25 юни.  Сред очакваните гости също Чеко Залоне, Джан Яман, Микаела Рамацоти, Ким Роси Стюарт, Абел Ферара и Луиджи Ло Кашио за Лошият
 На 23 юни актьорът Can Yaman ще получи награда за своята социална работа за младите със своята асоциация Can Yaman For Children

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 22:23 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт