Красивата Амине дали ще рекламирапак новите бижута от семейния бизнес*

Какво се случи с Мия Дел Луна ?Аз съм доволна, научих някои моменти от турската история по неволя, но пък видях Толга и в този жанр. Да, справи се блестящо в образа на Хайредин. Не съм и очаквала друго от актьор, който умее прекрасно да се превъплъщава и с желание и хъс се впуска във всяко ново предизвикателство. Но още по-доволна ще бъда, гледайки го в нова роля - липсва ми романтичният чаровник, покоряващ женските сърца.
Вече няма какво да гледам - свърши сезонът на "Семейство", "Барбарос Хайредин" - също. Останаха ми само "Опасни улици", които следя от години. Гледа ми се нещо леко, забавно, свежо и романтично, но за момента такова не намирам, та ще си следя Толга под лупа и него ще чакам.
От сторито на Алмеда:

и му се радвам на къдричките. Снима нов проект, тая визия е затова. Сега е ваканция и релаксира. 
Ееех, мечти... Само дано и тези мои щения не отидат по дяволите, че тогава нямам идея какво ще пускам и пиша в темата. 

Ако не сте го гледали, препоръчвам ви тази романтична комедия. Смея се от сърце на запаления привърженик на "Фенербахче" и любовните му трепети и неволи по Пънар (Фахрийе Евджен).