Отговори
# 525
# 526
Здравейте, момичета!

„Когато ти се струва, че всичко около теб се обърква, това означава, че нещо хубаво търси място да влезе в живота ти.”
Далай Лама

Днес бъдете богати на щастие, радост, усмивки и прекрасно настроение!
Успешна нова седмица!

Ново от Бодрум:

# 527
Здравейте Nature Sunny

Редувам поста може да има плажни снимки от почивката.
Това в чинията изглежда вкусно.  Някакви турски мезета и плодове.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 18:01 от femmi2

# 528

Феми, има плажни снимки от почивката на семейство Сайъшман, ама албанката е пуснала само видео и снимки на децата, а Толга ни залъгва с фотка на Алина и надпис: "Ваканционният сезон започна".
     Ние чакаме да видим него на плажа, а маминият ни "праща за зелен хайвер". Cry Но аз подозирам, че Толгахан само е придружил семейството до Бодрум и се е върнал в Истанбул, или е запрашил по работа за чужбина.
     Скрита лимонка е нашичкият, еййй.

# 529

Flowers Bouquet ЕМИ* какво ще правим с нашия любимец не знам,
много се пази да не видим нещо голо от него..
може ли така да се навлечеш за плажа и да се фотнеш
с мъж когато жената и децата не са около теб..
Joy

# 530
Flowers Bouquet ЕМИ* какво ще правим с нашия любимец не знам,
много се пази да не видим нещо голо от него..
може ли така да се навлечеш за плажа и да се фотнеш
с мъж когато жената и децата не са около теб..
Joy
    Софи, като видях тази фотка ми се изпари желанието да го гледам гол и сам на плажа. Ама много се е налял нашичкият. Толкова разплут за първи път го виждам. Пък и бял, бял, слънце не виждал.
     Че ако се съблече на плажа гаргите ще го изкълват, мислейки го за сиренце. Cry
     Нееее, първо да се приведе във форма, да се позапече на слънце и тогава може да ни пуска снимки.
     Толгахан аби да се взема в ръце, че вече ми дойде байгън. Една слънчева усмивка от него е останала, ама това не ми е достатъчно.

Този път ще сложа албанката, тя поне в момента ми изглежда по-нормално от съпруга си. Позира на плажа, облечена подходящо, а маминият ако ще и ризницата на Хайредин да надене и да се изтегне до нея. Съвсем се изнервих...

# 531

Two Hearts

Цитат
Софи,  като видях тази фотка ми се изпари
 желанието да го гледам гол и сам на плажа
Flowers Bouquet ЕМИ* ша са задавя от смях..
Толга е заприличал на младеещ квартален чичка,
не го виждам разплут, само окръглен в лицето и с
неподходяща за него подстрижка..
охх, къде е ФЕМИ*  с неизчерпаемия си оптимизъм да каже че
това е артистичната му визия за нова роля ,както го прави за Чаго,
това е последната сламка за която се хващам като удавник..
откъде тръгнах, до къде стигнах - Asla Vazgeçmem**
Joy Joy

# 532
Софи ,тука съм.  Споко ще влезе у форма маминият хубавец.
Не е лесно след Хардеин.
Любимците се жертват за ролите си. Чаго трябва да оформи тяло със спорт иначе е слаб.  В лице си е чок добре и не го казвам от пристрастие. Ако не ми хареса ще го критикувам. Ох искам да се телепортирам и пресегна през екрана и да го задуша от любов.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 00:59 от femmi2

# 533

ФЕМИ*  thank you very much

# 534
Здравейте, момичета!

Казват , че както започне денят, така и ще завърши.
Затова да се насладим на хубаво кафе за едно добро начало...

Споделено и обичливо да ви е!

И докато Толга влезе във форма и покаже изваяно тяло ще пускам изгледите, с които самият той ни залъгва: Много добър фотограф е, пейзажите му са чудесни, фотките на съпругата също ги издокарва! Само на него няма кой да му направи една нормална снимка.

# 535

Joy от времето преди албанката
да се спъне и падне в живота му..

# 536
Joy от времето преди албанката
да се спъне и падне в живота му..
    Как пък точно пред нашия красавец се спъна албанската пиявица. Но си падна на късмета, хвана здраво Толга и не го изпуска от поглед. Ако трябва и 5 деца ще му роди, но плътно до него ще върви.
     Джакиии, стига вече, спри се! С този филмов маратон, който правиш ще си развалиш зрението. Пък и Джано ревнува, може ли така да го пренебрегваш. Красавец е и Киво, страхотен актьор е, но ти си решила наведнъж всичко с него да изгледаш. Остави си някой сериал за по-късно, обърни внимание на Джано, че  ще вземе да ти се разсърди и на тебе като на Франческа и аз ще остана на сухо. Няма да мога да се радвам на сезон 2 на Виолата.

# 537
    Джакиии, стига вече, спри се! С този филмов маратон, който правиш ще си развалиш зрението. Пък и Джано ревнува, може ли така да го пренебрегваш. Красавец е и Киво, страхотен актьор е, но ти си решила наведнъж всичко с него да изгледаш. Остави си някой сериал за по-късно, обърни внимание на Джано, че  ще вземе да ти се разсърди и на тебе като на Франческа и аз ще остана на сухо. Няма да мога да се радвам на сезон 2 на Виолата.

Оххх, Емкааа! Не мога да се спрааа!  Джано с тия турнета ми писна (знам, че всичко е благотворително, сигурна съм, че и той вече е много изморен, ама...). За отношенията му с Франческа не го мисли... Те като почнат снимките на Виола, Джано ще се отсърди. Само като види Франческа, бързо ще му мине, на такава красавица не може да устои.

Малко по темата с Виола

ЕЛЕНА БУКАЧО СЦЕНАРИС НА VIOLA COME IL MARE FALA
 Сезон 2 ще говори за миналото на Франческо Демир
 История, пълна със страст, болка и любов, която очаква новата глава, винаги под слънцето на Палермо.  В абсолютна ексклузивност сценаристът разкрива някои превюта
 Има много очаквания за 2-ри сезон на Viola Come II Mare: какво да очакваме?
 Eлена Б: Ново работно предизвикателство за Виола, но преди всичко ново емоционално предизвикателство.  Франческо не можеше да направи голяма крачка с нея и Виола ще трябва да разбере защо се е случило това.  Помагането му да се изправи срещу призраците си ще бъде начин най-накрая да го подготвите да се отвори за истинската любов.
Кой Франческо Демир ще срещнем в Сезон 2?
Eлена Б: Ще намерим един Франческо Демир, който е в по-голяма връзка със себе си.  Ако Сезон 1 сблъска Виола с появата на нейната болест, Сезон 2 също ще ни разкаже за Франческо и неговите призраци.  Какво наистина се е случило във вашето семейство?  Защо не може да изживее пълноценно връзката с хората, които обича?  Ще бъде по-дълбок сезон, по-фокусиран върху нашите главни герои.
Героите на Виола и Франческо бяха изключително успешни.  Защо мислите, че са ги харесали толкова много, според вас кой ги е създал?
Eлена Б: Вярвам, че Виола и Франческо са честни.  Те търсят щастието, но имат граници, както всички нас.  Но те не се отказват.  Те са весели, иронични, чувствени.  И в такъв момент имаме нужда от радост и щастие.

# 538
Здравейте, момичета!

Всеки нов ден е отворен прозорец към света.
Имайте своето светло прозорче с настроение за шарен, усмихнат и позитивен ден!

Щастлива и слънчева сряда!

Има много очаквания за 2-ри сезон на Viola Come II Mare: какво да очакваме?
 Eлена Б: Ново работно предизвикателство за Виола, но преди всичко ново емоционално предизвикателство.  Франческо не можеше да направи голяма крачка с нея и Виола ще трябва да разбере защо се е случило това.  Помагането му да се изправи срещу призраците си ще бъде начин най-накрая да го подготвите да се отвори за истинската любов.
     Джаки, благодаря ти за инфото около "Viola Come II Mare". Очаквам с нескрито любопитство и интерес снимките и вярвам, че Сезон 2 ще бъде също много вълнуващ.

# 539

Cupid
..не знам колко е вярно но името Иит
означавало мълния*.. светлина от гръм*
Nature Boom

Общи условия

Активация на акаунт