Отговори
# 615
Здравейте, момичета!

"Това, което превръща обикновения ден в специален, е отношението към малките неща."

Още от събуждането си рано сутрин, задайте правилния тон за деня... кафе, усмивка и надежда.
Да ви в цветно, лятно и безгрижно на душата, приятели!

Толга е споделил в сторито си публикация на Berkay Şahin (Комуникационни и  управленски услуги,
организация на академията). Маминият и докато почива - работи.

Ново от Суде:

# 616
Здравейте Nature Sunny
Емка , айде слагай новостите редувам поста.

# 617
Феми, какво да слагам - маминият отново ме нерви с пейзажите. Температурата на въздуха фиксира, подсеща ни, че е лято, а не вземе да се цопне във водата, та да му се порадваме.

Албанката поне е по-дашна - себе си на преден план, а от нашето момче само гръбче.

# 618
Ето така се отразява участието на звезда. Една от многото електронни медии.

BCT, утре събитието (разпродадено) с турския актьор Джан Яман: ето програмата за 23 юни Публикувано преди 3 часа на 22 юни 2023 г. От редакция
BCT - Националният филмов и телевизионен фестивал се готви да посрещне Джан Яман в Беневенто. Турският актьор и модел, постигнал международна популярност благодарение на множество успешни сериали, ще бъде главно действащо лице утре от 22.00 ч. на вече разпродадената за няколко часа среща на Piazza Roma.
Блестящата кариера на Джан Яман, от "Daydreamer" до "Viola come il Mare", винаги е вървяла ръка за ръка с благотворителността. Обичан от женската публика и с международен фен клуб с голяма сила и безценна подкрепа за всяка предприета инициатива, Yaman, преди няколко месеца стартира турне Break the wall в различни италиански градове, за да повиши обществената осведоменост на младите хора дискомфорт.
Целта е да се повиши осведомеността по темата, да се предоставят на младите хора и семейства полезни инструменти за излизане от трудни ситуации, да се помогне за модернизацията и функционалността на националните болнични структури и да се насърчат младите хора да сравняват бележки и диалог.
Големи очаквания има и за още един любим на телевизионната аудитория образ, известната италианска водеща, кулинарна блогърка и писателка Бенедета Пароди, която ще разкаже за големия си успех на малкия екран на Пиаца Санта София. Също така младата актриса Людовика Насти, която беше оценена в две фикции по-специално на Rai1: „L'amica geniale“ и „Mina Settembre“ ще се срещне с феновете си на Piazza Federico Torre и, накрая, също и PanPers, много обичани от най-много млади и не само ветерани от големия успех на комедийното шоу „Само забавление“, излъчвано по Нове, ще пристигнат комичното дуо от кабаретни артисти и актьори, съставено от Андреа Пизани и Лука Перачино, който разделя времето си между телевизия, мрежа и кино в Беневенто за среща с обществеността.
ФЕСТИВАЛНА ПРОГРАМА НА BCT - ПЕТЪК, 23 ЮНИ 2023 г
РИМСКИЯ ПЛОЩАД
22.00 ч. МЕЖДУНАРОДЕН АКТЬОР
ПРЕДПРИЕМАЧ, УЧАСТВАЛ В СОЦИАЛНИ ДЕЙСТВИЯ С CYFC
Среща с Джан Яман
ПЛОЩАД СВЕТА СОФИЯ
21:15 "Успех на малкия екран"
Среща с Бенедета Пароди
https://www.ntr24.tv/…/bct-domani-levento-sold-out-con…/
22.30 ч. „Смехът е полезен за вас. С Oly Fun - комедийно шоу”
Среща с Panpers
ПЛОЩАД КУЛА ФЕДЕРИКО
21.15 ч. „От моя брилянтен приятел към бъдещето на италианското кино“
Среща с Лудовика Насти

https://www.ntr24.tv/2023/06/22/bct-domani-levento-sold-out-con- … m_XfuB9IYgAW7iOoQ

# 619
Ето така се отразява участието на звезда. Една от многото електронни медии.

Скрит текст:
BCT, утре събитието (разпродадено) с турския актьор Джан Яман: ето програмата за 23 юни Публикувано преди 3 часа на 22 юни 2023 г. От редакция
BCT - Националният филмов и телевизионен фестивал се готви да посрещне Джан Яман в Беневенто. Турският актьор и модел, постигнал международна популярност благодарение на множество успешни сериали, ще бъде главно действащо лице утре от 22.00 ч. на вече разпродадената за няколко часа среща на Piazza Roma.
Блестящата кариера на Джан Яман, от "Daydreamer" до "Viola come il Mare", винаги е вървяла ръка за ръка с благотворителността. Обичан от женската публика и с международен фен клуб с голяма сила и безценна подкрепа за всяка предприета инициатива, Yaman, преди няколко месеца стартира турне Break the wall в различни италиански градове, за да повиши обществената осведоменост на младите хора дискомфорт.
Целта е да се повиши осведомеността по темата, да се предоставят на младите хора и семейства полезни инструменти за излизане от трудни ситуации, да се помогне за модернизацията и функционалността на националните болнични структури и да се насърчат младите хора да сравняват бележки и диалог.
Големи очаквания има и за още един любим на телевизионната аудитория образ, известната италианска водеща, кулинарна блогърка и писателка Бенедета Пароди, която ще разкаже за големия си успех на малкия екран на Пиаца Санта София. Също така младата актриса Людовика Насти, която беше оценена в две фикции по-специално на Rai1: „L'amica geniale“ и „Mina Settembre“ ще се срещне с феновете си на Piazza Federico Torre и, накрая, също и PanPers, много обичани от най-много млади и не само ветерани от големия успех на комедийното шоу „Само забавление“, излъчвано по Нове, ще пристигнат комичното дуо от кабаретни артисти и актьори, съставено от Андреа Пизани и Лука Перачино, който разделя времето си между телевизия, мрежа и кино в Беневенто за среща с обществеността.
ФЕСТИВАЛНА ПРОГРАМА НА BCT - ПЕТЪК, 23 ЮНИ 2023 г
РИМСКИЯ ПЛОЩАД
22.00 ч. МЕЖДУНАРОДЕН АКТЬОР
ПРЕДПРИЕМАЧ, УЧАСТВАЛ В СОЦИАЛНИ ДЕЙСТВИЯ С CYFC
Среща с Джан Яман
ПЛОЩАД СВЕТА СОФИЯ
21:15 "Успех на малкия екран"
Среща с Бенедета Пароди
https://www.ntr24.tv/…/bct-domani-levento-sold-out-con…/
22.30 ч. „Смехът е полезен за вас. С Oly Fun - комедийно шоу”
Среща с Panpers
ПЛОЩАД КУЛА ФЕДЕРИКО
21.15 ч. „От моя брилянтен приятел към бъдещето на италианското кино“
Среща с Лудовика Насти
[/i]

Джаки, благодаря ти за чудесната статия.
     Съгласна съм, че така се отразява участието на звезда. Без излишна помпозност, натруфеност и изкуствена превзетост. Много истинско и коректно отношение и респект към  Джан и бляскавата му кариера, както и заслужена благодарност за огромната благотворителност, която развива. Адмирации за автора на статията и за Джано, който заслужава цялата обич, уважение и възхищение.

# 620
Добро утро, момичета!

🇷🇺🗞️|  Can Yaman на корицата на списание 7 Days - „Любовта е като торта, парчетата са ограничени“

# 621
Здравейте, момичета!

"Лятото ни учи как да се държим слънчево и топло с всички, а животът - как да го правим целогодишно."

Много слънчево настроение и спокойствие ви пожелавам!

От сторито на Толга:

# 622
Здравейте ,как сте ?
Почнаха жегите само за разглеждане е и много течности. 

Емка , я да видим маминият с какво ще те изненада.
Ти си на ход. Wink

# 623

Феми, маминият хич не ще да ме изненада. Продължава да пълни сторитата си с пейзажи.
     Но днес имаме нещо по-нормално с Толга. Този път албанката го е хванала в кадър.
     Почива си активно моят любимец, а аз чакам новини за нов проект.
     Изглежда лятото ще ми мине в чакане.

# 624
🇮🇹🗞️| NTR 24 - Чакането нараства за Can Yaman , който тази вечер ще участва в третата вечер на BCT, Националния филмов и телевизионен фестивал в Беневенто.
Ексклузивно интервю, проведено от журналист: Мартина Рива
Разпродадено събитие: 850 места, от които 350 определени от посетители от: Германия, Португалия, Чехия, Малта, Унгария и Испания
Сигурност: всички достъпи до и от площада ще бъдат отворени само за притежателите на билети и държавната полиция ще помогнат; същото за хотела, в който звездата ще отседне - сигурността е засилена
Тук CanYman ще пристигне малко преди фотосесията за ризи.
Can Yaman няма да дава изявления пред репортери.
Основното интервю ще се проведе на сцената.

# 625
🇮🇹🗞️| NTR 24 - Чакането нараства за Can Yaman , който тази вечер ще участва в третата вечер на BCT, Националния филмов и телевизионен фестивал в Беневенто.
Скрит текст:
Ексклузивно интервю, проведено от журналист: Мартина Рива
Разпродадено събитие: 850 места, от които 350 определени от посетители от: Германия, Португалия, Чехия, Малта, Унгария и Испания
Сигурност: всички достъпи до и от площада ще бъдат отворени само за притежателите на билети и държавната полиция ще помогнат; същото за хотела, в който звездата ще отседне - сигурността е засилена
Тук CanYman ще пристигне малко преди фотосесията за ризи.
Can Yaman няма да дава изявления пред репортери.
Основното интервю ще се проведе на сцената.

Джаки и ние с маминия чакаме. Той е стиснал телефона, аз съм зяпнала в компютъра и сме в очакване да ни направиш съпричастни на събитието с Джано. Много ми е любопитно с какво ще ни заслепи тази вечер. Най-чаканият и желан гост на телевизионния фестивал в Беневенто, Джано отново ще събере овациите на всички, получавайки заслужена награда.

# 626
[/color]
Sunglasses сигурно пак се е загледал в албанската пиявица.. Joy

# 627
Sunglasses сигурно пак се е загледал в албанската пиявица.. Joy
    Софи, нямам идея накъде се е загледал Толга, но очите ми "изтекоха" по тази фотка. Е, морската ми е по на сърце, Stuck Out Tongue Winking Eye ама и тази е чудесна. Красавец си е нашичкият, умее да приковава поглед върху себе си, не е загубил блясъка си, а и в танците го бива.
     Тази нощ съм много доволна от албанката. На стори е качила интересни видеа, а аз набързо спретнах гифки.
     Изненадата ми е огромна - за първи път виждам маминия с цигара. Палавник, знае как и къде да се забавлява.

# 628
Нека се забавлява и разпуска.
С цигара и аз не го бях виждала.
Емка:rose:   видя ли как познах за изненадата.  Зарадва те маминият хубавец.Heart Eyes

# 629

Общи условия

Активация на акаунт