Отговори
# 480

От IG на Толга - качил е 2-рия фрагмент от последния епизод на "Барбарос Хайредин" и е написал:
Цитат
Барбарос Хайредин, един от най-великите герои в нашата история; Надявам се да се видим във финалния епизод на сериала, в който се разказва историята за започването като Hızır Reis и трансформирането в Captain-Dadya Barbaros Hayreddin Pasha и аз участвах във 2-ри сезон и играх с голямо удоволствие… Благодаря ви много на всеки, който допринесе. 🏴‍☠️ ⚔️

От сторито на Алмеда - за тази гледка от терасата на къщата й - завиждам неблагородно:
     П.П. Да се редактирам, гледката е от терасата на Hafifol Diet Food Service, ресторант, Диетична храна.
Завистта ми е неоснователна.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 13:19 от Emiliya

# 481
Според информацията на  cinemotore, първият дубъл на „Viola come il mare 2“ е насрочен за понеделник, 17 юли (а не за 3 юли)
 Потвърдени както винаги двамата любими главни герои Джан Яман (който по-късно трябва да направи Сандокан) и Франческа Чилеми
 Произвежда Lux Vide компания от групата Fremantle в сътрудничество с RTI
 Потвърдено като местоположение в Палермо и студия Formello за интериора.

# 482
Според информацията на  cinemotore, първият дубъл на „Viola come il mare 2“ е насрочен за понеделник, 17 юли (а не за 3 юли)
 Потвърдени както винаги двамата любими главни герои Джан Яман (който по-късно трябва да направи Сандокан) и Франческа Чилеми

Джаки, ама сигурно ли е?! Нали Джан е сърдит на Франческа, та дори и на брат й, пък и в тази "посредствена" продукция няма да се снима. (Цитирам всичко знаещите пишман фенки, които дълго време разпространяваха невярна информация за взаимоотношенията между Джан и Франческа)
     Аз пък съм щастлива, ще чакам с нетърпение 2-ри сезон на „Viola come il mare“

# 483
Според информацията на  cinemotore, първият дубъл на „Viola come il mare 2“ е насрочен за понеделник, 17 юли (а не за 3 юли)

Джаки, ама сигурно ли е?! Нали Джан е сърдит на Франческа, та дори и на брат й, пък и в тази "посредствена" продукция няма да се снима. (Цитирам всичко знаещите пишман фенки, които дълго време разпространяваха невярна информация за взаимоотношенията между Джан и Франческа)
     Аз пък съм щастлива, ще чакам с нетърпение 2-ри сезон на „Viola come il mare“

Сигурна съм Емка, Джан е професионалист, а не дете тип "дай си ми куклите, нати си парцалите". Посредствен, посредствен, колко да е посредствен....Вторият най-гледан сериал в Италия и доста седмици беше в топ 10 на Нетфликс Италия, при положение, че вече беше даван и на платформата на Медиасет

# 484

Ново от сторито на Алмеда: Вероятно скоро ще видим нова реклама на Kelebek, но дали ще участват съпрузите Сайъшман, или само албанката - не се знае.

# 485
Добро утро, момичета!

Нека утрото ти бъде свежо, обяда прекрасен, а вечерта спокойна.

# 486
Здравейте, момичета!

"Някои казват, че светът е на тези, които се будят рано. Не е вярно! Светът е на тези, които се будят щастливи."
Моника Вити

Денят е хубав, когато започва с аромат на кафе, добри мисли и усмивка.
Да ви е слънчево в душите и позитивно в мислите!

Днес принцесата на тате, малката Алина има рожден ден!

Да е жива и здрава и да радва родители и близки!

Скрит текст:

# 487
Здравейте редувам, ако има ново за споделяне.   
Страхотно е времето навън и аз сега отивам на сладкарница и шопинг.

# 488
Уж следя редовно Амине, а съм пропуснала публикацията й от вчера:
Цитат
Нека вървим рамо до рамо с такава любов за цял живот с теб, другата ми половинка, обичам те толкова много, добре съм ❤️🥰

От IG на Месут:
Цитат
m10_official
Днес преди 4 години беше един от най-специалните дни в живота ми: ожених се за жената на мечтите си!@GulseAmine❤️💍 Благодаря, че винаги сте до мен и че ме дарихте с две невероятни и красиви деца! Завинаги и завинаги: г-н и г-жа Йозил ❤️❤️〽️

Да са живи и здрави семейство Йозил!
И както казват турците: да остареят на една възглавница!

# 489

Balloon Семейно щастие, любов и
много деца за Толга и Амине*
People Two Women Holding Hands

Скрит текст:

Notes

# 490
Еми, преди няколко години мечтаехме за тази сватба

Получихме това

"C'est la Vie" както казват французите.

# 491
Еми, преди няколко години мечтаехме за тази сватба

Получихме това

"C'est la Vie" както казват французите.

Ох, Цвети! Разсмя от сърце....точно в десетката Dart

Да им е жива и здрава Алина! Birthday

# 492

Цвети, за съжаление много си права, но... "такъв е животът" и ние като не можем да го променим, трябва да се примирим. Обаче пък можем да мечтаем за нови и вълнуващи проекти на нашите любимци, за елегантни фотосесии, а защо не и за завръщането на Амине на снимачната площадка и още едно съвместно партньорство с Толга...
     Мечтите са безплатни, а темата ни е чудесна трибуна да ги разгърнем и споделим, без притеснение, с усмивка и леко намигане.

# 493

Heart Eyes Красив и щастлив*

# 494
Щастлив красив и грижовен  баща. ЧРД на Алина ! Balloon голяма е сладурка. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт