Отговори
# 540

Cupid
..не знам колко е вярно но името Иит
означавало мълния*.. светлина от гръм*
Nature Boom
     Софи и мълния, и светлина от гръм толкова добре пасва на характера на Ийт Козан. Няма друг такъв герой в турската сериална индустрия!
     Уникален е!
     Неповторим, незабравим, толкова жив, естествен и чаровен е!

# 541
И Мелиса е била на ELLE STYLE AWARDS 2023

Много е сладка и една от малкото добре облечена

# 542
Снимките на Мелиса ме подсетиха, че аз не съм споделила с вас моментите от последния епизод на "Барбарос Хайредин", които ме впечатлиха.

Среднощна среща

- Барбароса, прости ми, Барбароса.
- Махни се от мен.
- Изслушай ме, прости, моля те.
- Благодари се, че не те натоварих на първия кораб, за да те отпратя на другия край на света. Махни се.
- Отпрати ме, ако трябва ме отпрати, но ми прости.

- Аз не съм забравил всичкото добро, което направи за мен и моите другари, но предателството също не съм забравил.
- Аз вас не съм ви предавала, не съм ви предавала. Направих всичко заради семейството си. Ти по-добре от мен знаеш какво значи семейство. Аз не съм ви пренебрегнала, но не можах да допусна вие да препречите моя път. Ти си намерил картата, узнал си местонахождението на острова. Моля те, позволи ми да тръгна с вас. Когато ти тръгнеш оттук аз нямам никакъв шанс. Ти няма да оставиш камък върху камък. Моля те, позволи и на мен да тръгна, Барбароса. Аз искам само да спася моето семейство.

- Ти съвсем не си ме опознала. Ако там има невинни хора, ще ги спася и ще ги доведа тук. Ако искат, те сами ще те намерят.
- Не постъпвай така с мен, моля те.
- Твоите постъпки така те очерниха в моите очи, че думите ти сега нищо не значат за мен. Не забравяй, че ако с тебе се случи беда, спомни си за предателството, това е причината.

- Паргали похити човека, който вие доведохте...
- За мене твоите думи нищо не значат. Аз вече зная кой е предателят. Необходимо е само да събера доказателства. Когато ги намеря всички ще си понесат наказанието. А сега тръгвай и ако пресечеш отново моя път, аз ще стъпя пред теб.

# 543

Heart Eyes

Nature Sunny Бъдете добри, колелото за всеки се върти! Nature Sunny

# 544
Здравейте, момичета!

"Правете всичкото добро, на което сте способни, с всички средства, които имате, по всички начини, които знаете, на всички места, където можете, на всеки човек, на когото можете, докато можете!"
Дж. Уесли

Видовден е - за всяко дело има отплата!
Щастлив и споделен да е днешният ви ден!

# 545
Здравейте, момичета!

Малко да изплакнем очи

# 546

Малко да изплакнем очи

Джаки, добре че е Джано, та наистина да изплакнем очи, че ако разчитаме на Толга ще си останем на сухо.
     Маминият и днес ни залъгва с пейзажи, а албанката е малко по-щедра.  Намеква фино, че съпругът й е плътно до нея.
     Ейй, нямам нерви вече да дебна Толгахан, та затова ще си довърша Хайредин и ще подсмърчам, че ми занулиха Миа де Луна.

# 547
Емка и Толга, и Чачо скоро няма да ги видим в такава форма, така че ви го отпускам малко назаем

# 548
Емка и Толга, и Чачо скоро няма да ги видим в такава форма, така че ви го отпускам малко назаем

Джаки, не наливай масло в огъня, че наистина ще ти отмъкнем любимеца.
     Хитруша си ти, отпускаш ни Джано малко назаем, а ти му "изневеряваш" и се наслаждаваш на друг красавец. Знаем ние за новата ти любов, ама си заслужава - Киво също е страхотен!
     Аз съм си от старото поколение - вярна и последователна. Толга за мене си е №1, обичам си го всякак, не му спестявам критиките, хуля го с повод и без повод, но ми е "легнал на сърце". А другите любимци просто са ми за разкош.

# 549
Точно така всякак си харесваме любимците и като трябва ги критикуваме.
Ще влезнат във форма не се съмнявам. Но съм съгласна, че албанката изглежда по добре от Толга.Чаго минуса му е че не ще да е социален. Не ми пука кой го харесва или не на външен вид достатъчно верен фандом си има заради проектите си.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 14:44 от femmi2

# 550
Феми, на Чачо минуса не е, че не е социален, а че не се поддържа и на тези години е заприличал на чичка, а ти си го харесвай, колкото искаш, но това не променя фактите.

# 551
Джаки , няма да споря и това е последното, което пиша за Чаго по повод външния му вид.
Аз го следя от 12 год и по добре го познавам от теб и  знам минусите му. За теб е чичка ,за други Не е. ! Вкус ,какво да правиш.

# 552
Нищо, отговарям ти, защото написаното от теб беше косвено към мен, ако ме разбираш

# 553

Да туширам напрежението и да си подредя красивите ни любимци:

# 554
Емка Hug слагай красавците да им се кефим. Кога ли ще ни се усмихне късмета да ги видим реално. Чудих се какво да пиша да те редувам да сложиш за Хардеин.

Общи условия

Активация на акаунт