Отговори
# 570
Яяя, Толгето какъв ни е хубавец!
Стресна се, че напълних темата с Джан и е решил да покаже раменца

Ново от Мелиса

# 571
Ето го Толга от днес, с цялата рода на Алмеда. Кейла, дъщеричката на сестрата на Алмеда става на 1 годинка.
Но пък Толгахан изглежда отлично, свеж и подмладен.

# 572
Ето го Толга от днес, с цялата рода на Алмеда. Кейла, дъщеричката на сестрата на Алмеда става на 1 годинка.
Но пък Толгахан изглежда отлично, свеж и подмладен.

Цвети, като видях снимката реших, че Толга е завел цялата албанска рода в Бодрум на почивка, но се оказа, че семейство Сайъшман са пътували до Измир за рождения ден на Keila.
     А маминият красавец изглежда зашеметяващо. Пак ще пусна фотката - не мога да му се нарадвам.

# 573
Еми, даже и да са заедно на почивка, едва ли са на издръжка на Толга. Мъжът на сестрата на Алмеда е известен баскетболист, а този на майка й е бизнесмен, заможни са. Просто са привързани, обичат да са заедно и често се събират. Жалко, че рядко виждаме срещите му с неговите роднини. Но нали има приказка: От където е жената, от там е родата.  

Да облека малко по-топло Толгахан и Амине, че може да замръзнат.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 00:00 от Цвети &

# 574

Цвети, много си права, че "Откъдето е жената, оттам е родата", но мене албанската рода  ми образува нерви. Може и да са заможни, ама все около Толга се навъртат.
     Толгахан и Амине и облечени, и разсъблечени ги обожавам.

# 575
Добро утро, момичета!

Днес кафето е от специална чаша

Лек ден от мен!

# 576
# 577
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ... Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Пожелавам ви един емоционален и неповторим почивен ден!

Ново от IG на Суде:

# 578

Хайде Еми , Софи , грабвайте фрапето и се цопвайте при красавеца:sunglasses:
Нали ви казах да не се притеснявате за формата . Wink

# 579
Феми, така се залепих за новата фотка на Толга, че не мога очи от него да вдигна. Забравих, че не съм си довършила "Барбарос Хайредин".
     Но сега грабвам фрапето и се "цопвам" при пирата. Малко гифки за "загрявка" и в следващия пост може би ще приключа историята.
     Непобедим е нашият пират Хайредин:

Скрит текст:

# 580
Толгахан и самолетите:

# 581
И Хайредин в последната сцена:

"Капитан Барбароса и неговите моряци преди битката на Превеза завзеха много острови в Егейско море. Той присъедини Херцогство Наксос към Османската империя и обсади остров Корфу. Барбароса разгроми флотата на испанска Калабрия и победи Адмирал Андреа Дориа, изпратен от крал Чарлс с огромна флотилия, за да унищожи Османската империя."

„Светът никога не беше виждал такова велико сражение с участието на огромна морска флотилия. Корабите бяха много, пушекът беше много. Но капитан Барбароса беше много умен. Той приготви великолепен план на сражението, който влезе в историята на мореплаването. Благодарение на него мюсюлманската войска записа зашеметяваща победа.
Османската империя по време на управлението на Султан Сюлейман Кануни стана господстваща империя и за това огромна заслуга има Барбарос Хайредин паша.
Аллах е велик!”

# 582
Добро утро!

И нещо за  jackie

📸💫Нова снимка на Джан Яман, който подозрително прилича на цигански барон.

Джан участва във филмов и телевизионен фестивал в Италия и там ще получи награда.

Красив като бог, пишат рускините.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 10:18 от Цвети &

# 583
Здравейте, момичета!

„Има само два дни в годината, в които нищо не може да се направи. Единият се нарича вчера, а другият – утре. Днес, е точния ден да се обича, да се вярва и най-вече да се живее.”
Далай Лама

Пожелавам ви топличък, уютен и много, много щастлив ден!

От иранските фенове:

# 584

И нещо за  jackie

📸💫Нова снимка на Джан Яман, който подозрително прилича на цигански барон.

Джан участва във филмов и телевизионен фестивал в Италия и там ще получи награда.

Красив като бог, пишат рускините.

Цвети, мерси за снимката
цигански барон....много ме разсмя
А моята асоциация е Джипси Кингс.
А рускините са прави... че е като бог две мнения по въпроса няма. Толкова е красив, атлетичен, не мога кусур да му намеря, но и той се старае да изглежда перфектно...при всяка възможност е в залата.

Аз съм се залепила за Север-юг и не мога да се спра. Който не го е гледал да го почва....супер е

Общи условия

Активация на акаунт