Отговори
# 645
ИГ стори Джан:
Момчето си рекламира календара и DVD на Виолата

# 646
Толга  заедно с Алмеда са на РД на Нурана Багиева.  Мога доста да разказвам за семейството и аркадаша. С Чаго се познават от АО.
Ще оставя на вас  да донесете снимките ,щото съм през телефона.
Нурана  е съпруга на близък Чачов аркадаш и колега.  Толга явно е приятел с Исмаил Филиз ,Нурана е жена му. Другият аркадаш е още на почивка край морето и затова не присъства.
Между другото Чаго и Толга присъстваха на бейби партито на Нурана и Исмаил заедно с шаманката и албанката.  Това беше отдавна.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 21:37 от femmi2

# 647

Хайде фотка от басейна с пиявицата..
* две сърца - една душа* написал нЕкой фен..
Joy

# 648
Толга  заедно с Алмеда са на РД на Нурана Багиева.  Мога доста да разказвам за семейството и аркадаша. С Чаго се познават от АО.
Ще оставя на вас  да донесете снимките, щото съм през телефона.
Нурана  е съпруга на близък Чачов аркадаш и колега.  Толга явно е приятел с Исмаил Филиз, Нурана е жена му. Другият аркадаш е още на почивка край морето и затова не присъства.
Между другото Чаго и Толга присъстваха на бейби партито на Нурана и Исмаил заедно с шаманката и албанката.  Това беше отдавна.
    Феми, благодаря за инфото. Не знаех подробности, а ми направи впечатление, че Алмеда пусна доста видеа и снимки с Исмаил и Нурана от хотела. Вероятно са доста добри приятели, след като и почивката са планували заедно. А за бейби партито бях забравила.

Хайде фотка от басейна с пиявицата..
* две сърца - една душа* написал нЕкой фен..
Joy

Софи, повтарям фотката, че да отсрамя Толгахан. Той не си е направил труда да я качи дори и на стори в IG си.    
*две сърца - една душа*
     Да сложа и нещо по-въздействащо:

# 649
От Birsen Altuntas:
Ново споразумение от Джан Яман в Италия
Джан Яман, който продължава актьорската си кариера в Италия и има голяма база от фенове, подписа нов договор.
Джан Яман получи признание за изпълнението си в телевизионния сериал „ Viola come il mare “, излъчен по най-гледания канал на Mediaset, Canale 5, в Италия . Красивият актьор подписа договор за втория сезон на сериала, който счупи рейтингите. Снимките трябва да започнат в средата на юли.
Джан Яман дава живот на ролята на главен инспектор Франческо Демир в сериала, в който споделя главната роля с Франческа Чилеми. Продуцент на сериала е Lux Vide , който е и продуцент на сериала " Медичи " .

Коментар на Дениз Озерман (лелята на Йози от Мистър Грешен)
👏👏👏👏 Като актьор, който е работил с Джан Яман: Достойна личност, добър актьор, той го заслужава както с упоритата си работа, така и с човечността си.
Джан Яман 🙏 Нека пътят ти бъде отворен.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🆕 ИГ от портала на Cinemotore
Днес (25.06.2023)Килеми говори за Can Yaman на пресконференцията на италианския филм Filming Italy
На въпроса "Какво има Can Yaman, което толкова му харесват?"... Франческа Килеми, която ще възобнови работата си с него в "Viola Come Il Mare 2" каза:
“Той е харизматичен, има толкова харизма, която минава през телевизията и стига до публиката.
За мен работата на актьора се извършва с умения и компетентност, но и с харизма... харизма разбирана като комуникация в това, което можеш да предадеш на хората.
Той очевидно има развита харизматична страна за да може да достигне до толкова много жени по света."

# 650
# 651
Здравейте, отново от мен!

Емка, г-жата ни е докладвала, ама от страх си е редактирала и поста (няма смелост да стои и зад думите си)....пак ще ме докладва сигурна съм(това е присъщо на страхливците)

# 652
Здравейте, момичета!

Момичета, налага ми се отново да ви пожелая
слънчев и усмихнат ден и седмица, изпълнена с приятни преживявания,
защото някой "услужливо" е докладвал постовете ми и са замели всичко, което не им изнася. Но така е - от истината много боли!
     Това обаче не може да развали доброто ми настроение и желанието да се противопоставям на всички неистини и жлъчни подмятания за доказали се актьори.
🆕 ИГ от портала на Cinemotore
Днес (25.06.2023)Килеми говори за Can Yaman на пресконференцията на италианския филм Filming Italy
На въпроса "Какво има Can Yaman, което толкова му харесват?"... Франческа Килеми, която ще възобнови работата си с него в "Viola Come Il Mare 2" каза:
“Той е харизматичен, има толкова харизма, която минава през телевизията и стига до публиката.
За мен работата на актьора се извършва с умения и компетентност, но и с харизма... харизма разбирана като комуникация в това, което можеш да предадеш на хората.
Той очевидно има развита харизматична страна за да може да достигне до толкова много жени по света."

И отново - поздравления за Франческа и милите думи, с които е характеризирала Джано. Това е истинско партньорство и уважение! С нетърпение чакам "Viola Come Il Mare 2".
     Ново от сторито на Толга:

Джаки, да са живи и здрави тези, които ни докладват. Нека... това означава, че с интерес следят нашата тема!

# 653
Емка, ето го цялото интервю на Франческа....чети между редовете!

От портала Cinemotor
Днес Франческа Килеми говори и за филма Viola come il mare 2“ на пресконференция
На въпроса "Какво има Джан Яман, което толкова му харесват?"
Франческа Килеми, която ще възобнови работата си с него в „Viola come il mare 2“, каза: „Той е харизматичен, достига толкова много до публиката и има харизма, която минава през телевизията. За мен работата на актьора се състои от умения и компетентност, но и от харизма.. харизма, разбирана като комуникация в това, което можеш да предадеш на хората. Очевидно той има развита харизматична част, за да може да достигне до толкова много жени по целия свят"
Килеми: „След Мис Италия изгубих себе си“
 Франческа Килеми разказва своята история.  Мис Италия я промени към по-добро („Преди вземах всичко присърце, сега съм много по-рационална и се опитвам да не действам импулсивно“), но веднага след като спечели титлата за най-красивата в страната през 2003 г., тя прекарах една година, през която се чувствах изгубен.  Успешната актриса говори за това пред репортери във Forte Village в Санта Маргетита ди Пула, гост на фестивала Filming Italy Sardegna.  Killemi говори за началото на професионалната си кариера след участие в състезанието Salsomaggiore (което се завръща в Rai1 тази година, след като последните издания бяха изключени).
 Килеми от Мис Италия 2003 до завършена актриса
 След конкурса Мис Италия работих една година, а след това изведнъж бях хвърлена в този свят без никакви умения.  Трябваше да науча много и много пъти се чувствах изгубена", казва тя. Сицилианската актриса има предвид задълженията, които трябва да изпълни победителят в конкурса Енцо Мириляни, след като стане кралица, който включва поредица от сцени в цяла Италия.
 „Това беше една година на спонсорство, която можех да използвам, за да се подготвя“, обяснява Килеми, „Трябва да подготвим Мис. Според мен би било правилно да прекарам една година в подготовка, за да ги подготвим за света, който ще имат да се изправиш."  Единственият недостатък на конкуренцията е този."
 Килеми ще снима втория сезон на успешния сериал Viola come il mare.  „Трябва да започнем в Рим на 17 юли и след това да отидем в Палермо“, обяснява тя, „за да избегнем летния период, когато ще има много туристи.“  Съдържанието на сюжета се пази в най-строга тайна.  "Имам няколко сценария, само първия епизод, не знам нищо", обяснява тя. "Историята ще бъде много подобна на първата, но има някои разлики, някои промени."
 Характерът на Килеми в драмата
 „Наистина харесвам героя си (Виола Витале) заради посланието, което предава. Тя има сериозни здравословни проблеми (страда от синестезия, невродегенеративно заболяване, което води до възприемане на реалността чрез сензорни сфери, различни от тези, които обикновено използваме, но героиня изправена пред толкова голямо предизвикателство, желание да продължи напред и да приеме това, което животът й дава, това е добро послание, това е характер, който не се предава."

# 654

Снимката, за която се говори в социалните медии: Tolgahan Sayışman, Kyle Walker, İsmail Filiz и Cenk Tosun заедно

Известните актьори Толгахан Сайъшман и Исмаил Филиз, заедно с футболиста на Бешикташ Ченк Тосун и световноизвестната звезда на Манчестър Сити Кайл Уокър разтърсиха социалните медии.

С края на сезона световноизвестни футболисти предпочитат Анталия за своята почивка. Едно от тези имена, звездата на Манчестър Сити, е Кайл Уокър с групата, включваща известните актьори Толгахан Сайъшман и Исмаил Филиз, както и футболистът на Бешикташ Дженк Тосун, направи голямо впечатление в социалните медии.

Те са на почивка в Анталия.
Снимката на Tolgahan Sayışman, Kyle Walker, İsmail Filiz и Cenk Tosun предизвика голям интерес и хиляди коментари. Всички питаха: „Как се събраха тези четирима?“

Оказа се, че и 4-те знаменитости са продължили почивката си в Анталия и са предпочели един и същи хотел за настаняване.
Източник: Günün Haberleri

# 655
Здравейте Nature Sunny

Емка , Тешекюлер за споделеното. Значи почивката продължава в Анталия и не са в Истанбул. Явно Исмаил Филиз и Толга са добри приятели щом са на почивка заедно или е случайност всички да са в този хотел. Щом и футболни звезди почиват там не е случаен хотел.
Нахлуват ми мисли възможно ли е и Чачо да се присъедини към тях ? Последно го засякоха в Бодрум дали е още там ? Тая година доста обикаля и ни радва със социалност.

# 656

Феми, появи ли се Чачо в компанията на Исмаил веднага ще го отразя. Напълно възможно е да са се засекли в Бодрум.
     И аз много се радвам, че напоследък Чачо се появява все по-често. Така и трябва! Да радва феновете с нови фотки и визия, да е активен в соц. медии, да не се крие само при рибите. И тази негова раздвиженост вече ме убеди, че не е с шаманката.
     Днес закъснялото ми кафе ще е поднесено от Чачо. Много ми хареса на тази фотка, та затова го утроих. Да има за всички по едно обедно кафенце:

# 657
Днес се навършват 3 години от "Мистър Грешен", един от любимите ми сериали на Джан.

На 26.06.2020 г. е излъчен първият епизод от "Мистър Грешен", който ще влезе в историята, който революционизира целия diziland и който днес след 3 години все още очарова, очарова и получава признание, където и да се излъчи.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 21:22 от jackie.

# 658

Джаки, в "Мистър Грешен" Джано ме спечели окончателно. Обожавам го в образа на грешния мистър. Пък и "Джан е кавалер, а и е свикнал".
    Ти ме подсети да видя дали и моят любим сериал няма годишнина, но... уви. Първият епизод на "Сега и завинаги" е излъчен в Турция на 12 февруари 2015 г. Ще трябва търпеливо да изчакам за годишнина.
    Моите сладурчета:

# 659
IG canyaman: Che estate in relax 😝
 (за някой релакса е в залата)

https://www.instagram.com/p/Ct9kxfTghrq/

Общи условия

Активация на акаунт