Джобни за децата?

• 30 902
  • 637
  •   1
Отговори
# 630
Ами щом само от това зависи дали ще пропушат или надебелеят, без пари. Всеки си преценява.
Но ако е момиче и има гадже, той може да я черпи с тлъсти бургери или цигари. Тогава какво правим...

Все си мисля, че затова са ниски и пенсиите, и някои заплати - за добро. Да не развиват хората вредни навици, като се видят с пари. Joy

# 631
  • Пловдив
Все си мисля, че затова са ниски и пенсиите, и някои заплати - за добро. Да не развиват хората вредни навици, като се видят с пари. Joy
И ММ така казва - ниската заплата е благо, капиталистът те пази от отпускане и затъване в разкош и слабост. И не го казва с черен упрек към капиталиста, изобщо не. Иначе неговата не е никак ниска, но все пак всички знаем, че аз - който и да е лирическият аз - не съм застрашен. Wink

# 632
  • Пловдив
По въпроса - двамата ми големи синове с година и 9 месеца разлика и еднакво отглеждане единия е като глист слаб, другия от въздуха дебелее и е масивен. Ко прайм? Какво да променям? На всичкото отгоре по-масивния е по-спортния и тренира и бяга. 4 км крос за нищо ги няма и е 100 кг. М? И ДЖОБНИ еднакво давам.

# 633
  • гр.Пловдив
По въпроса - двамата ми големи синове с година и 9 месеца разлика и еднакво отглеждане единия е като глист слаб, другия от въздуха дебелее и е масивен. Ко прайм? Какво да променям? На всичкото отгоре по-масивния е по-спортния и тренира и бяга. 4 км крос за нищо ги няма и е 100 кг. М? И ДЖОБНИ еднакво давам.

Нищо.Ген

# 634
И моят хубавец тренира по два пъти на ден, а е масивен 😃борим се да обърнем нещата но трудно се случват работите.
Не вярвам в строгите ограничения ,но не съм фен и на разхищенията. Имам уважение към труда си и този на баща му за да му позволявам да прахосва безразборно и то за пълни глупости. Определено няма нужда от допълнително захар,Таурин,кофеини и разни други боклуци.

# 635
Не ви разбирам. Айде момиче да е тънко, фино и т. н. Но момче? Гледам един ютюбър от клипчетата на дъщеря ми - супер кльощав. Мисля си - абе това момче ако имаше казарма, как щеше да бяга с не знам си колко кг. раница на гърба? Grinning Не знам, не съм майка на момче, не разбирам.

В моето семейство казваха - не се пести от храна. От всичко друго може. Да речем дъщеря ми няма телефон, а повечето й съученици имат. На мен ми се вижда излишно, засега не ходи никъде самостоятелно освен в училище, съответно защо да плащам още един телефон.

# 636
Даже и цигари да си купуват, по-добре те да си ги купят, отколкото да просят ,,черпи една цигара" или ,,дай една цигара".

# 637
  • Пловдив

Нищо.Ген
А тъй де. За мен въпросите са риторични.

Общи условия

Активация на акаунт