Не изпитвам желание за секс…

• 5 285
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Като мислиш, че имаш здравословен проблем се ходи на лекар, не на интернет. Иначе ако имаш някаки проблеми с мъжа си заради липсата на секс, вече тука ще ги решим 😁Но не казваш какво се случва между вас всъщност, пиши още ще го разнищим проблема Hug

# 16
Бях по същия начин като вас! Оказа се, че имам Хашимото. Взех мерки(посещавах ендокринолог) и в рамките ма 2-3 месеца всичко се промени! Мъжът ми ме обича много и изтърпя този гаден период, в който не стоеше “на сухо”, но усещаше това нежелание в мен, също и доста ме болеше. Ако си обърнете внимание, нещата ще си дойдат на място

# 17
Може и да е на психологическа основа… сама казвате, че не се чувствате красива и привлекателна

Аз имах един период през който си мислех, че съм станала асексуална, направо 1 година не ми се правеше секс, а ако се съгласях просто ме болеше и беше пълен ужас

Оказа се че съм депресирана.Помогна ми психолог

Може би е добре да започнете с хормони и витамини както хората съветваха, но ако не помогне помислете по въпроса за психолог, може да е следродилна депресия

# 18
  • UK
И двамата партньора трябва се лекуват, дори и един само да има симптоми и гъбички.

Добра диета, пълни изследвания (хормони, витамини, всичко), много червено месо, дроб, дробчета, мазна риба (за амино-киселини и потентност); мулти-витамин и съответно хербален серотонин като 5-HTP (за депресия). Почивка и откъсване от ежедневието поне веднъж месечно, лека физическа активност всекидневно и веднъж седмично грижа за тялото (коса, маникюр, педикюр и т.н.) биха повлияли добре.

Поздравления, че имате две деца на такава ранна възраст. Такива кризи се случват в живота, особено с напрежението около децата докато са малки, но са преодолими. Успех.

# 19
И двамата партньора трябва се лекуват, дори и един само да има симптоми и гъбички.

Добра диета, пълни изследвания (хормони, витамини, всичко), много червено месо, дроб, дробчета, мазна риба (за амино-киселини и потентност); мулти-витамин и съответно хербален серотонин като 5-HTP (за депресия). Почивка и откъсване от ежедневието поне веднъж месечно, лека физическа активност всекидневно и веднъж седмично грижа за тялото (коса, маникюр, педикюр и т.н.) биха повлияли добре.

Поздравления, че имате две деца на такава ранна възраст. Такива кризи се случват в живота, особено с напрежението около децата докато са малки, но са преодолими. Успех.

Страхотна сте, благодаря!Имах нужда от нещо такова, а не от подигравки, нападки и “със сигурност ходи при друга”.Искрени благодарности.Започнах да се грижа за кожата на лицето си и вече се чувствам по-добре, започнах да си правя и маски на косата, което също ми носи известна доза самочувствие.Взех си нови дрехи и се стремя да изглеждам добре, да подчертая не съм качвала много и двете бременности по 10кг, които си отиват още в болницата, та затова смятам, че проблема при мен е чисто хормонален.Запазих час за ендокринолог и ще пускам изследвания. Simple Smile

# 20
Момиче, горе главата! Периода след бременосст плюс малки деца е гаден и изтощаващ. Разбъркани хормини, умора, грижи, коренна промяна. Нормално е тялото да не е топ фит и последното нещо, което да ти се прави е секс. Не се шашкай! Взела си мерки = имаш час при специалист и няма да се даваш! Успех!

# 21
Според мен доста си избързала с децата, аз съм на 26 и съм с едно, но мисля, че и с него избързах. Децата са сложно нещо, изискват време, търпение, нерви. Нормално е да нямаш желание, ти си каталясала.

# 22
Според мен доста си избързала с децата, аз съм на 26 и съм с едно, но мисля, че и с него избързах. Децата са сложно нещо, изискват време, търпение, нерви. Нормално е да нямаш желание, ти си каталясала.

Какво означава да избързаш с децата? Искаш го - правиш го и го раждаш. Аз и на 33 се чувствам като парцал 97 процента от времето..

# 23
Избързваш означава, че не си си поживял преди децата, не си открил себе си, не си израснал като човек, не си се развил професионално, не си се подплатил финансово, не си узрял емоционално, не си се подготвил психически ... Иииии н-брой още неща. 21години раждане е прекалено рано. Не знам как жена на 24 с тодлър и новородено и гъбички, има време, сили и възможност да мисли за секс...

# 24
Означава, че е време за живот. На 24 все още ти се излиза, забавлява. Ама няма да можеш в близките 10г ако нямаш помощ, защото децата не са от днес за утре, ангажиран си с години. Разбирам с едно по ще се оправиш, но две на тази възраст са много.

# 25
Аз като излизал от 14 годишен хич не съм съгласен.
На 24 бях ходил в абсолютно всички барове, дискотеки, ресторанти, плажове и курорти, които си заслужават и естествено някои в които не си заслужава.
И какво правиш между 24 и 35? Преточваш приятелките и познатите на приятелите и познатите си и ловиш непознати. Живееш ту сам, ту при родителите си, ходиш с пачка в джоба, която стърчи и се вижда, пращаш бележки от сорта "ако искаш да се забавляваш...0888...", работиш, караш се с хората, помагаш им... социалните ти контакти са 100% обвързани с консумация в заведения.
Трябва да си много елементарен и дебелокож за да наричаш това "да си поживееш". То не се спира да се живее, освен ако не си умрял.

Режете и гонете неподходящи гаджета! Вън, средващата/следващият!

Ако до 21 или 24 не си си поживял, след това пак няма да си поживееш. Съмо главата на повечето се пълни с глупости! Избора на 31 или 35 е 10 или 100 пъти по-малък отколкото на 20-24! Всички свестни са обрани.
Ако можех да върна времето назад щях да издиря жена ми аз на 24, тя на 20.
Млади баби и дядовци, ние 10 години по-млади. Работата и ученето са абсолютно същите, нищо не би се променило, освен за добро.
Като се сетят да търсят на по 35, то няма, те с безобразни навици от 20 години кръчми, избърсали километри барове.
Да не кажа и че жена с две деца на 30 или 35 изглежда в пъти по-добре от бездетна! Като разликата се запазва. В акъла разликата е същата.

Много правилно са направили хората, само комплименти и подкрепа!

# 26
  • На изток от Ада
Избързала ири не,  децата са налични...
Има или няма образование също.
Аз съм на 34 г нямам деца имам няколко аборта.... Та бих родила на 22 г , тогава нямах  сериозно гадже и не ми беше до деца.
И какво ако беше родила на 30 г , темата е ,че няма желание за секс , ми и на 30 да имаше 2 деца пак воже да няма желание за секс.
Според мен е от хормоните,  аз пих Противозачатъчни и нямах желание за секс.

# 27
Наистина много се отклонихме и ДА! Проблемът основно е здравословен тук.. Просто да отиде жената на лекар и ще се поуспокоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт