ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 112

• 49 117
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

Миналата седмица имах много стресов момент и не ядох почти няколко дни, но после като се поуспокоих си наваксах доволно, и то с вредна, носеща "комфорт'' храна. Няма промени в кантара, от утре се вкарвам в релси с храната и ще включа пак стречинг и клековете в ежедневието, подсетихте ме.
По тези празници няма изкушаваща храна за мен, но ще си хапна едно парче козунак за адет без много да му мисля.

# 166
  • София
Аз боядисах яйцата, но козунаци не купувам от години, че вкъщи захар не се близва, а няма смисъл да се изхвърля, а и не е редно.

Затова зелена салата с яйчица, пуешки пържоли от бут и печени картофки ни е менюто. А, ще направя домашна баничка с домашни точени кори. Ще се правя на шеф готвач Grinning

То като се замисля и агнешко не ядем, то какво ядем. Капризи, капризи…

# 167
Аз искам да ви попитам дали се напълнява от агнешко месо със зелена салатка? Знам, че агнешкото има много вит. Б 12 и се препоръчва на страдащите от дефицита му. Интересно ми е, не съм се интересувала до сега. Светли празници!

# 168
не, не се напълнява
колко агнешко ще изядеш, нали е само на Великден и Гергьовден?

стартира уикенда при свеки, няма 5-6, ядеш
понеделник ще е следващият ден първи

# 169
Напълнява се ако изядеш стадото.
От една порция едва ли се напълнява. На мен ми мирише и не мога да ям този деликатес.

# 170
Много харесвам агнешко, но го ям един път в годината, най- много два. Калорийна бомба.

# 171
По това време на годината се пълнее от козунаците и шоколадовите заяци и други глупости, не от агнешкото и зелената салата...

# 172
Напълнява се ако изядеш стадото.
От една порция едва ли се напълнява. На мен ми мирише и не мога да ям този деликатес.
Joy много ме разсмя с този коментар. Подкрепям.
То и от шоколадите не се пълнее, от козунаците също. Абе в количествата е всичко.

Аз мисля да се отчитам вече седмично, че много време почнах да забивам във форума и по-добре да си удължа тренировките или да свърша нещо друго. Спря да ми действа мотивиращо нещо.
Пожелавам ви успех момичета, бъдете дисциплинирани и до скоро. 😀

# 173
  • София
Агнешкото е едно от най-диетичните меса. Зависи и как е приготвено, разбира се.

# 174
Аз ям повечко тия дни, а на всичко отгоре наоколо няма кантар. Единия ден си записах 1700 калории. Ядох щрудел с ябълки, бисквити, абе все неща, които иначе не пипвам. Всички дрехи ми стават засега. Истината ще се види в понеделник Simple Smile Агнешко обожавам и ще ям с кеф, но само със салата. Яйца не обичам, козунак също.
На мен много зле ми се отразяват почивните дни! В работните никога нямам гафове. Но най-важно днес е доброто настроение Simple Smile
Весели празници от мен, момичета!

# 175
Яжте си агнешко, далеч не е проблем, както с всяко друго месо просто внимавайте с начина на приготвяне. Много лесно може да направите салатата отстрани повече калории от агнешкото, много хора забравят че олиото е най- висококалоричната храна.
Иначе от месата аз лично бих избягвала всякакви ребра, те са с бая калории.
Да се похваля какъв "звяр" съм напоследак. Цял ден интезивна работа и после пак намирам сили за фитнес след това. Краката ми ме мразят, но се чувствам щастлива.

# 176
Понеделник, денят на истината! +600 грама за уикенда 🤣🤣🤣 Нищо не е. Уважихме 3 домакина, опитах 5 вида козунаци, ядох агнешко, салати и яйца, само шоколадовите зайци пропуснах. Направихме си 2 хубави дълги разходки, изкарах си много добре без излишни притеснения около храната. Тази седмица ще си ям в дефицит, няма да правя ексцесии с гладуване или строги ограничителни дни. Едно старо мое Аз щеше да се втурне да гладува 2 дни, защото видиш ли + в кантара е краят на света, после щеше да озверее от глад, да прекали и да завърти колелото. Но нея я оставих в миналото и с усмивка сега се сещам. Simple Smile
Хубава и ползотворна седмица, момичета!

# 177
Добро утро и успешна седмица на всички Simple Smile

Не съм прекалила с яденето по празниците, сладичко може би си хапнах в повече, но не е нещо страховито. Промених начина си на трениране само, вече е един ден в седмицата горна част и 3 дни долна част. Поне временно ще е така, защото генетично много лесно трупам в горната част мускули, и искам повече баланс.

П.П. Направих няколко рецепти от един български канал, за който не знаех до скоро BeardGainz. Мисля че си заслужава един поглед за тези които търсият вдъхновение за нискокалорични рецепти.

# 178
Привет! Привет!
Бях се зарекла да не хапвам козунак по празниците. Така хубаво си бях свикнала на режима четвърта седмица.
Но, разбира се, ми дойде и цикъла, та се наложи!!! да хапна козунак! Relaxed С друго не съм прекалявала - не ядох хляб, нито картофи, нито ориз и т.н. Аз агнешко по принцип не ям, карах Великден на риба.
Надявам се бързо да успея да вляза в релси и да се върна отново към режима си.
Е, само като мине и утре рождения ми ден, защото ще има торта...

Определено се чувствах несравнимо по-добре докато не ядях сладко, в сравнение с козуначените дни. Да нямаш чувство за вина какво си изял е страхотно!

# 179
Здравейте и от мен,

Доказа се, че от един празник не се дебелее, но не мисля да се осланям на това. Пак съм 63 kg. след почивните дни, пу-пу, но сега минавам на по-лек режим. Днес салата + гъби за разтоварване довечера.

Общи условия

Активация на акаунт