Как да подготвим гардероба си за пролетта и лятото? Включете се в играта и спечелете!

• 5 494
  • 241
  •   1
Отговори
# 195
1. Зимните дрехи ги прибирам, за да освободя място за летните.
2. Поради по- големия обем на зимните дрехи, използвам вакуумни торби за съхранение и така се справям с намирането на място.
3. Запазените дрехи, които повече няма да се носят ги подарявам или пускам за продажба, а тези, които не стават ги давам за рециклиране.

# 196
Дрехите ми са подредени в големи гардероби според сезона, не ми се налага да ги преподреждам. След носене се перат и прибират на местото си.
Изхвърлям ненужните ми дрехи или се ползват за парцали.

# 197
1. Първо проверявам кои дрехи са ми удобни и ще продължа да нося. След това ги подреждам на рафтовете. Разделям се с тези, които вече са демоде или не се чувствам комфортно в тях.

2. Понякога има дни, в които рязко застудява и преди началото на май не прибирам зимните дрехи, за да не ми се налага да мръзна.

3. Най-запазените дрехи, които са носени броени пъти или въобще не са обличани пускам за продажба в olx, носените и запазени предавам на познати или в контейнерите за дарения или за рециклиране.

# 198
  • София
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
- Поетапно пера и прибирам дебелите дрехи в специални пликове и вадя пролетно - летните дрехи за нас с детето. Мъжа ми си ги ползва ежегодно същите дрехи с изключение на ски екипировката, която напоследък и почти не вадим.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
- Заради нестабилното време си оставям преходни дрехи - жилетка, яке, клинове, които после ползвам за преходи в планината. Предизвикателтво е по скоро с детските дрехи, защото има вариант да не стават наесен и започвам да ги отделям и сортирам.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
 - Една част подарявам / особенно детските/, други слагам в контейнерите за рециклиране. Винаги заделям една-две захабени тениски за парцали при пролетното почистване.

# 199
Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?

Дрехи, които преценя че има шанс да носят дъщерите ми - прибирам в дъното на раклата;
Дрехи, които са напълно запазени и знам че ще се харесат подарявам на конкретни хора;
Дрехи, които са запазени, но няма на кого да дам - дарявам в една църква;
Дрехи, които за нищо не стават, но са памучни използвам за почистване у дома;
Всички останали изхвърлям до контейнера.

# 200
 Прибирам изпраните зимни дрехи и вадя актуалните за сезона дрехи.Предизвикателството е да намеря време, за да подредя гардероба.Ненужните дрехи подарявам на близки или дарявам някои от тях.

# 201
Всеки сезон пренареждам гардероба си, като изкарвам подходящите за сезона дрехи и прибирам тези, които няма да нося. Ненужните подарявам

# 202
Прибирам дрехите от изминалия сезон,като преди това съм ги изпрала и ароматизирала.За по-лесна организация купувам вакуумиращи се пликове и с помощта на прахосмукачката стават тънки и удобни за съхранение.
Дрехите,които не съм обличала нито веднъж през сезона,първо предлагам да подаря на приятелки,а останалите връщам за рециклиране в НМ срещу талонче за отстъпка.

# 203
Трудности чак не бих казала, но ми е неприятно, че трябва да вдигам обемните зимни якета в шкаф, който е нависоко и обикновено отлагам известно време... Ненужните ми дрехи обичам да махам, мразя да ми се заема място от ненужни неща. Детските дрехи гледам да подаря, мои и на мъжа ми дори изхвърлям.

# 204
Дрехи, които вече няма да нося, обикновено дарявам. Случвало се е да изхвърлям, но това не е привмливо, на местата за битови отпадъци и е изключение.
Сезонните дрехи, част вакуумирам, за да спестя място, а част - прибирам в отделни шкафове.

# 205
1. Прибирам зимните дрехи, изпрани. Имам гардероб - склад за зимни/ летни дрехи.
2. Подреждането и времето, ако застудее трябва да изваждам отново.
3.Предпочитам да подаря.

# 206
1.  Вадя летните дрехи и слагам на мястото на зимните. Несезонните прибирам .
2.Предизвикателството с което се сблъсквам е че зимните дрехи заемат повече място.
3. Ненужните дрехи давам за рециклиране

# 207
  • София
1. Вадя летните дрехи и прибирам зимните (имаме специялно място за дрехите, които не ползваме);
2. Дрехите и завивките изпирам, слагам ги във вакуумни пликове и ги прибирам;
3. Старите и ненужни дрехи прибирам в големи пликове и ги оставям в специалните контейнери за рециклиране. Не продавам дрехи в интернет, но понякога подарявам, ако не са носени.

# 208
Прибирам зимните дрехи по-отзад в гардероба, за да не ми пречат.
Летните намират място и видимост отпред.
Но тази година сме в лек ремонт и разместване, та имам намерение да се възползвам и когато подреждам да отделя дрехи, които вече не нося и да ги даря или оставя за рециклиране.

# 209
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
- Прибирам зимните дрехи под леглото, за да не ми пречат в гардероба.

С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
- Намирането на подходящи торби /кашони за прибиране на дрехите и времето, което ми коства всичкото разместване.

Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
- Рециклирам дрехите, които са много захбени и не стават за подаряване, останалите, които реша да не нося вече, дарявам.

Общи условия

Активация на акаунт