Отчет на набор 2003 - 4

• 17 356
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Шани, вече направих един сърч във форума и всичко съм изчела от Лио и този здравен сайт. Като я преспах тази нощ информацията малко се поуспокоих. Сега ще ходим на второ мнение, мисля и друга тимпанограма да направя.
Иначе да, УНГ-то каза, че вентилацията не била добра и тъпанчевите мембрани му били хлътнали.
Силно се надявам антибиотикът да си свърши работата! 10 дена съм в очакване и надежда.
И като си помисля, че пътека направих тази есен и зима до кабинета на педиатърката му и не съм от тези майки, които си пращат сополиви децата по градина, винаги го спирам и чакам пълно излекуване, пък гледай сега какви проблеми изкачат Shocked

# 151
  • При хората, които обичам
Дано ви се размине, Памполина.
И аз винаги изчаквам до пълно оздравяване, в това отношение майка ми е незаменима - при нея са като на санаториум Laughing
Не се упреквай, аз миналата година не спах с дни, мислех си, че аз съм простудила Василена, макар пневмонията да беше вирусна, пък и юли месец ooooh!

# 152
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, вече направих един сърч във форума и всичко съм изчела от Лио и този здравен сайт.

ясно, ясно.
А какво казва УНГ д-ра? Как е на Съни 3-тата сливица? Обикновено тя създава тези грижи с ушите...

# 153
  • София
Здравейте,
Таня засега е здрава, но аз се тръшнах - такава хрема ме мори и едно страшно главоболие...ужас. Днес си останах вкъщи и се надявам да позакрепя положението малко, че утре и вдруги ден Таня е плътно с мен и дано не я заразя. Уж и давам витамини, обаче...знае ли човек.
Приятен ден и бързо оздравяване на всички, че навън е пролетно времето - само за разходки   bouquet

# 154
Здравейте, токущо се връщаме от доктор, ходих до завеждащия УНГ в Окръжна. Той каза, че тази тимпанограма може и по друг начин да се интерпретира и много ме успокои. За него всичко било от третата сливица. Продължаваме лечението с антибиотика и капките и до 10 дни всичко щяло да бъде наред. Обаче ме посъветва да го спра от градината. Като чу за вентилационни макарички, каза че мноооого рано било да се говори за такива неща, даже и за махане на сливицата било рано. Та така, оставаме си вкъщи и ще се гледаме и тази пролет.
А Съни сега ми е облякал една моя блуза и се разхожда с нея из къщи. Crazy Много му била мекичка.

# 155
  • с/у ОколоМръсТното
...каза че мноооого рано било да се говори за такива неща, даже и за махане на сливицата било рано...

а кога е подходяща възрастта, за да се махне 3-тата сливица, според този лекар, Пампи?

# 156
По-скоро не отговаря на критериите за махане на сливиците, а не че възрастта му е неподходяща. Ако спи непрекъснато с отворена уста, със сумтене, изменения в уста, захапка, изменения в говора и още такива работи ми изброи.

# 157
  • с/у ОколоМръсТното
а знаеш ли, че щерката никога не е спяла с отворена уста, не е хъркала, не е сумтяла, нито имаше проблем с говор и захапка и въпреки това 3-тата й сливица беше като "кюфте". И аз, отивайки само на консултация с УНГ специалист бях шашната от думите му: "сестра, запишете я за операция!".  ooooh!

Но истината е, че много често ми правеше отити и нали ти споменах, че беше с намален слух от тях преди време. Оправи се с АБ, операция и с времето... Не стигнахме до макаричките.
Аз особен ефект от махането само на 3-тата й сливица при нея не видях, но виж - с махането и на останалите й две се родихме  Party.

... както и да е. Много, много здраве на Съни и на теб от нас  Heart Eyes

# 158
  • София
а знаеш ли, че щерката никога не е спяла с отворена уста, не е хъркала, не е сумтяла, нито имаше проблем с говор и захапка и въпреки това 3-тата й сливица беше като "кюфте".

И моята щерка беше така. След махането на третата сливица се родихме - прояде(що годе), боледувала е само два пъти(и то леко) за цяла година. А преди беше по два пъти на месец и над 5-6 отита годишно.

Стискам палци синчето да не тръгне по нейните стъпки, но за сега и той много боледува, но поне не прави отити(пу,пу).

# 159
Искам да ви почерпя. Hug
Днес Ния става на 4-ри год. Heart Eyes

# 160
Честит 4-ти рожден ден на Ния!
С пожелание за здраве, щастие и безгрижни детски дни!   bouquet

# 161
  • София
Честит 4-ти рожден ден на Ния! Да е жива и здрава!

# 162
Sineo4ka, да ти е жива и здрава малката сладурана!
Весело изкарване на празника днес!

newsm67

# 163
  • Русе
                                          newsm59   на  НИЯ                                        bigdance2

Много,много да е здрава и безгрижно детство   bouquet

П.С.Искам я за снахааааа  Praynig

# 164
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА НИЯ!

Нека расте здрава, красива, чаровна, лъчезарна, умна и много обичана!

Общи условия

Активация на акаунт