Отчет на набор 2003 - 4

• 17 354
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • При хората, които обичам
Аз честитих в календара, но да кажа - Да ти е жива и здрава!

# 166
Синеочка,честит празник!на патерицаНевероятна чаровница е Ния,да е здрава и палава!  bouquet

# 167
Мерси много за пожелянията. Hug  bouquet Heart Eyes
Да ви се връщат многократно и на вас.  bouquet Hug

Снимки другата седмица, че тогава ще ни е детския купон.

# 168
  • Бу-у-урга-а-ас
Синеочка, да ти е жива и здрава принцеската. Как изкарахте празника. Я сподели  Peace
Хъм, докато пиша и ти си отговорила.  ooooh! Ами ще чакаме, да знаеш. Mr. Green

# 169
Синеочка, да ти е жива и здрава принцеската. Как изкарахте празника. Я сподели  Peace
Хъм, докато пиша и ти си отговорила.  ooooh! Ами ще чакаме, да знаеш. Mr. Green

Непременно ще пусна снимки. Hug

# 170
  • с/у ОколоМръсТното
Темичката ни "избягала"...

Та, само да кажа, че г-жата в ДГ се оплаква доста от синчето. Не искал да спи и си говорел и подлудявал всичките 30-тина деца. Ставал по 3-4-5 пъти да пишка... ooooh! Еми на майка си се е метнал, казах й го  Twisted Evil

Обаче това оплакване е вече 2-рото от тази г-жа. Другата никога нищо не ми казва.  Thinking

# 171
Шани,моето диване същите ги върши,не спи, вика и събжда другите деца  ooooh!
Тази седмица вече не са в сборна група,а утре ще има театър

# 172
  • При хората, които обичам
Василена показва на кака си как да обличат куклите в Дечица.сом Mr. Green Съчетава дрехите и сам сама си я облича. Овладяла е мишката до съвършенство и то за 2-3 дни. Няма спасение от тия всезнаещите мънъци ooooh!

# 173
  • София
 И нашият малчо е същият - майка ми донесе един диск на Министерство на образованието(дали са им ги за работа с ученици в начален курс). Ами човекът се справя блестящо с повечето неща.
 Първо се радвахме на уменията му, но напоследък не давам да сядат на компютъра - ако ги оставя цял ден могат да си седят.
 По-добре да си играят на вън с децата.

# 174
  • София
Таня е болна  Sad Гледат се въкщи със свекърва ми - не ни се размина този гаден вирус.
Утре аз поемам щафетата по гледането...дано се опарви по-бързо.

# 175
sineo4ka , Честит Рожден Ден на голяма патерица Hug
Зло да ви забрави и да е жива и здрава рожденничката.

Абе този вирус не се ли спря вече newsm78
Все ми се струваше, че е минал, ама май не е. Да се оправят болните по-бързо Peace Praynig

Али го е връхлетяла лигнята. Такова лигавене и отговаряне на всичко което му кажеш, че понякога ми и два да го... Twisted Evil #Crazy Представям си какво е сега и как ще е след 10 години. Нещо не мога да се справя Confused

# 176
И аз си мислех, че е минала вече грипната епидемия, но явно не е Sad
Румен вече цяла седмица е в сборна група, много малко деца са. Направо им се чудя на тези родители... половината ги било страх от грипа, другите не искали в сборна група (а ще ги отделят чак като се съберат поне 14 деца), да има 2-3 реално болни деца. После нямало места в градините.... И за капак в големите групи имала скарлантина, та сега като ги смесиха остава да лепнем и нея Confused
Jutoo, дано бързо да се оправя Таня Hug

# 177
  • София
Jutoo, дано бързо да се оправя Таня Hug
  bouquetдано
Я да питам - някой знае ли кога се разбира кои градини ще са дежурни лятото? Че ми искат в работата да си заявя лятната отпуска и искам да го комбинирам. Писах мейл на общината обаче не отговарят /а миналата година много бързо получих отговор - явно по-късно е било/.
Лек ден и бързо оздравяване на болните   bouquet

# 178
Jutoo,като че ли чак май месец определят кои градини ще са дежурни-такъв спомен имам  newsm78

Бързо оздравяване на болните дечица  Peace

# 179
Преди няколко вечери събличам малкия за спане и той ме гъделичка.Аз му казвам,че нямам гъдел и той казва: Аз мамо ще ти дам малко!  Joy

А вчера се качваме в асансьора с един съсед и Калин започва да му разказва,че ми падат панталоните,защото съм много слаба и затова си слагам колан  Crazy На съседа му стана много забавно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт