Отчет на набор 2003 - 4

• 17 350
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Преди няколко вечери събличам малкия за спане и той ме гъделичка.Аз му казвам,че нямам гъдел и той казва: Аз мамо ще ти дам малко!  Joy

А вчера се качваме в асансьора с един съсед и Калин започва да му разказва,че ми падат панталоните,защото съм много слаба и затова си слагам колан  Crazy На съседа му стана много забавно  Mr. Green
Много са забавни сега  Laughing такива бисери ръсят, че падаш от смях.
Таня вчера си ляга да спи и почва да ме разпитва - Мамо, какво е братче и какво сестричка. И аз започвам да обяснявам, че едното е бебе момченце, а другото бебе момиченце и тя - аз си избрах  -искам сестричка значи - кога ще ми купиш?  Laughing
После диалогът продължи така - аз кога ще си имам бебе? и обяснявам аз - като пораснеш и ще се омъжиш и тя ме пита - за тати ли ще се омъжа и аз и викам - е как за тати - аз съм се омъжила вече за него - ти ще си намериш друг, по-млад  Laughing и тя ми вика - тогава аз ще се омъжа за теб пък на тати ще му кажем да си търси друг мъж  Grinning Е как да не се смее човек.
Поздрави на всички и весел ден!  bouquet

# 181
  • София
  Малчо е научил гамата и с ръчичка си показва как вървят нагоре звуците - много е сладък, а аз си мислех, че той и музиката са две несъвместими неща Grinning
  Вчера майка ми му вързала яйце да въртят(ако някой се чуди, това е обичай за Заговезни) и той като не могъл да го захапе накрая казал - я го застой за да си отчерупча - т.е. хвани го за да си отхапя, но нали било с черупката и така hahaha
  То и аз съм приказлива, но той ще ме надмине - от събуждането до заспиването говори, ами и на сън също Grinning

# 182
Момичета, темата ни отишла на 8 стр. докато я намеря голям зор. Наистина са много забавни. Сави скоро сътвори следното " Мамо , ти като ми родиш бебе, аз ще го возя в количката и ще го обличам, а като се на ака първия път сте го преоблека, но ако се наака пак ще набия по дупето, за да не се нанаква повече".

# 183
Големи са сладури всичики наборчета!!! Снощи Сашо заявил на татито да си вземе друга жена Joy Joy Joy Мама, т.е. аз съм била само за дребосъка  hahaha hahaha hahaha

# 184
  • Sofia
Здравейте от мен  Simple Smile
Да се запиша и аз в тази тема!
Привет на всички наборчета и най-вече на майките им   bouquet
Не съм от най-активните писатели във форума, май повече чета -  и то като ми остане време.
Имам дъщеря Ия- родена на 20.07.2003.
Засега сме си в къщи с нея и с братчето й - на 1 г.
На градина ходи само 2 дена- спрях  я малко заради болести. Ей сега мисля пак да я пусна през март. Много й се ходи и голям зор дава да я водим.
Много контактно дете е (да чукам на дърво) и добре успява да се приспособи.
Задава ми такива "сериозни" въпроси като "мозъкът в главата залепен ли е?" Joy
Въобще веселба.
С братчето си се държи доста добре - като по-голяма кака. Само от време на време като я хванат бесотиите - я играчка ще му дръпне, я ще го тупне, я ще го повлече нанякъде  Laughing
Засега спирам с писанията.
Поздрави и целувки на всички  Heart Eyes Hug

# 185
Да ви се похваля сега. Моя синковец снощи за първи път спа без памперс и не се напишка. Понеже съм лоша майка, забравих да купя, а и той горкия категорично отказва от няколко месеца да му слагам през нощта. Спах на пресекулки, защото ме беше страх да не прогизне, но се справи. Смятам да изоставим памперсите завинаги Peace Peace Praynig

# 186
  • София
Да ви се похваля сега. Моя синковец снощи за първи път спа без памперс и не се напишка. Понеже съм лоша майка, забравих да купя, а и той горкия категорично отказва от няколко месеца да му слагам през нощта. Спах на пресекулки, защото ме беше страх да не прогизне, но се справи. Смятам да изоставим памперсите завинаги Peace Peace Praynig

Браво! Честито ти голям мъж  Simple Smile

# 187
Групичката в която е Тошко имаха открит урок свързан с уличното движение,как децата трябва да се предпазват,какво означават светлините на светофара,къде децата трябва да се движат и на кои места да се пресича улицата.
Открития уок мина успешно.
Присъствахме разбира се и ние родителите.
Организацията беше страхотна .
Всички деца си казаха стихчетата без проблем.
На Тошко се падна следното:

"Прилича на зебра ,но зебра не е
по нея спокойно минават децата
Като орлица тя ги пази
кола да не ги сгази
пътя им показва пешеходна пътека се казва"

Всяко детенце изряза и залепи върху картон -пешеходна пътека.(разбира се с малко подкрепа  Wink  )
Това е пашаходната пътека на Тошко.

# 188
здравейте аз съм нова
на колко години е синът ти steiliana, защото имам дъщеря на 2г и5м,но вечер пие толкова вода ,че немога да я оставя без памперс а на обяд спи без .Имам и голяма дъщеря на нея го махнах още на 1,6г ,но  това малкото е много по различно все едно е от друга семка newsm78

# 189
здравейте аз съм нова
на колко години е синът ти steiliana, защото имам дъщеря на 2г и5м,но вечер пие толкова вода ,че немога да я оставя без памперс а на обяд спи без .Имам и голяма дъщеря на нея го махнах още на 1,6г ,но  това малкото е много по различно все едно е от друга семка newsm78

Добре дошла  bouquet
На 3, 4 г., но и при нас е същия проблема - пие много вода и сокове и никога до сега не се е събуждал със сух памперс. За това ми бяха притесненията, но явно трябва да има първи път.

# 190
Още бисери от мен  bowuu
Разхождаме се в неделя, малкия стърже с пръчка по асфалта и  ме пита: Мамо,ти защо пръдкаш,а?  Crazy
А пред нас върви една жена,обърна се ,засмя се ...

# 191
  • При хората, които обичам
Василена преди малко каза че и на нашата кола има лепенка за "лебиците" Joy Това ще да е комбинация от медиците и Либия...

# 192
                                 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА от мен
по повод памперсите ;
вече ми писна от тях се се надявам ,че някоя сутрин ще се събуди със сух  ,но уви
ще чакам да стане и да се надявам да е по- скоро.
И аз съм имала подобни ситуации като пеперуна .Тия малките сега са много устати , какво ли не им ражда главата

# 193

Тия малките сега са много устати , какво ли не им ражда главата

Ми то мен не ме притеснява особено КАКво казва,а пред Кого   Crazy

# 194
нали знаеш ,че децата са със чисти души,затова каквото им е в главата това им е на устата
не знаят какво могат да кажат и какво не
но имат време да се научат Peace

Общи условия

Активация на акаунт