Отчет на набор 2003 - 4

• 17 345
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
                                 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА от мен
по повод памперсите ;
вече ми писна от тях се се надявам ,че някоя сутрин ще се събуди със сух  ,но уви
ще чакам да стане и да се надявам да е по- скоро.
И аз съм имала подобни ситуации като пеперуна .Тия малките сега са много устати , какво ли не им ражда главата
Споко!!! И ние е сме от устатниците с нощен памперс Peace Да са ни здравички и засмени. Всичко друго ще се нареди с времето!!

# 196
разбирасе ,че ще се нареди ,но вече сме голями за памперси .
така ми се иска вече да го махнем .
мисля,че вторите деца са коренно различни от първите.
поне в моя случаи.
колкото първото ми беше самостоятелно толкова второто иска все да си до него
като чели са от две разлечни майки

# 197
Честита Баба марта на всички Смешковци на 3 години и на родителите им.
И аз да се запиша с Бобо!
Ейй,мами с памперсите, много ви съчувствам,че още се мъчите с тях.
Ние отдавна го махнахме,ама благодарение на майка ми.Ако не беше те да каже-"я,го махай,до кога ще го чакаш!"-кой знае колко време още щях да купувам памперси.
Известно време слагах найлон под чаршафа- гадно,ама върши работа.Естествено не минахме без инциденти,но като разберат децата,че ако пишкат,ще им е мокро,започват да се стискат или да викат, че им се пишка.Вече са достатъчно големи,за да осъзнаят нуждата си и могат да си кажат. Този съвет не знам колко ще ви бъде полезен,ама аз все пак да кажа newsm78
Друго характерно за възраста,което може да се използва е, че вече се имат за големи, а памперсите ги носят бебетата-това е обидно за "големите батковци" Wink Поне при нас е така. Веднъж,като имаше разстройство, му предложих да му сложа памперс,за да не сменяме гащи постоянно,ако се изпусне и да не се притеснява той, но Бобо много се разстрои,че искам да му слагам бебешки памперс и не можеше и дума да стане да му сложа Naughty
Успех,мами!

# 198
Да си похваля човечето!!! Онзи ден за първи път не плака, когаго го постригваха!!! Преди събирахме и двата салона  ooooh! Ще пробвам с това, че батковците не носят памперс, за да махна нощния  newsm78

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 14:41 от chibi

# 199
  • При хората, които обичам
И аз да похваля Василена и да се оплача...
Първо хвалбата - разреши на фризьорка да я подстриже и сега изглежда превъзходно.
Жалбата... - на антибиотик е, сливиците и са огромни. Кашля като дърт пушач ooooh!

# 200
  • София
Ей и аз трябва да заведа мойта щерка на фризуор - дано наистина този път се справи като вашите мъници  Simple Smile
На Василена - бързо оздравяване, че в това хубаво време не е за болести!

В сряда съм на тържество послучай 8 март - днес сутринта госпожицата си занесе една зелена балеринска рокля, че ще играе жабка  Laughing Представям си какви ще са терци - като мине ще разказвам, а и снимков материал ще приложа  Laughing
Приятен ден на всички   bouquet

# 201
Вече имамме стихче и за втория открит урок.
Тошко го научи и го казва много изразително.
Откритият урок ще бъде за първа пролет.

# 202
Благодаря ти, Jutoo. Тя от вчера е на Сумамед и направо си личи, че се подобрява - прояде, което е много показателно за нея. Утре ще я пусна на градина, защото сутринта ще си изпие последната доза, а и кашлицата и намаля. Изключително бързо се повлиява от антибиотици...

# 203
Синчето тази вечер изръси поредния бисер...
Седи на масата,тъкмо се навечеря и започна да пее..."I love you baby,I love you baby,имам нужда от люююбооов,имааам нужда от любооов..." ooooh! Mr. Green
после разбрах,че това са мюзик айдъл припявки

# 204
Хаха, сега нали караха едно момиче да пее "Зайченцето бяло", а Васи и вика "Неее, не е така...Виж сега да ти го изпея" Joy

# 205
Калин напира да си показва играчките и разни други придобивки по мобилния телефон hahaha
Сега сме с партизански имена-аз съм Тигър,а той е Ру.Попита ме дали искам да съм мама Кенга,но аз повлияна от лошата слава на форумската МК категорично отказах  Naughty Mr. Green

Много са забавни сладурковците:peace:

# 206
  • София
 Малчо изкара точно 4 дни на детска градина здрав Sad - сега си е в къщи със сестра си. Тя е с варицела и чакаме "включване" и при него.Всяка сутрин си вдига дрехите и ни кара да го разглеждаме за пъпки Laughing
  Пропусна и 8-мартенското тържество Sad. Надявам се догодина да е по-добре и да не боледува толкова.
 Явно всички малчовци са подстригани пролетно - аз моят го подстригах в неделя - много мирно стои, с един чаршаф стъпил на тоалетната чиния, а при фризьор реве. Явно аз ще си го подстригвам, но трябва да се оборудвам с по-добри ножици, че сега подстригвам с една шивашка ooooh!

Много ми се оплаква, че в градината му викат Любо - "дядо  е Любо, а аз съм Люби" - много му е неприятно, всеки ден ми го казва. Говорих с учителките, но те не разбират от дума. Предполагам, че след година-две тези неща може да са без значение за него, но сега...

# 207
Васи, понеже е такава една бяла и пухкава, всеки иска да я стиска и щипе и да и измисля галени имена. Едната госпожа и казва Васьок, което ми е много неприятно, но ми е неудобно да и кажа...Прави го с добри чувства жената, не напук...А Васи, както и кака и, си харесват целите имена и настояват да ги наричат така.

# 208
  • с/у ОколоМръсТното
И моя малък сладък пич бива мачкан от едната г-жа и аз кога ли ще й тегля една... Наближило е, де...
Иначе с имената сме ОК! Даже там го научиха на цялото му и правилно име и сега, ако някой го пита, как се казваш, той се пъчи гордо и го заявява.

# 209
Нашето тържество за 8-ми март ще е другия четвъртък newsm78. На дребния в градината персонала му вика Сашенце, а той предпочита да се превъплъщава в разни анимационни герои, като най-често държи да е спайдърмен bowuu

Общи условия

Активация на акаунт