Отчет на набор 2003 - 4

• 17 315
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Малчо не е на градина, защото лекарят ни препоръча да го оставим един месец в къщи след два прекарани бронхита декември. Обаче нали водя всеки ден щерката на градина и сутринта госпожата ме сюрпризира,че трябва и за него да плащаме целият месец нищо, че отсъства.
 Това както и да е - не за това се ядосах - а защото каза, че бил много изнежен. Изнежен друг път - като не ходи на градина и не боледува, всеки ден е на вън, играе с деца.
 А отгоре на това снощи говорих с една друга майка и ми каза, че в групата не могат да се съберат повече от 10 деца, защото са постоянно болни децата и отсъстват.
 Ама и с това спане на земята и с дрехите...нямам думи...и аз да съм и аз ще съм постоянно болна.

Шани - гледай как хубаво говори човекът Wink
А нашият от градината си донесе всички възможни "мръсни" думички - просто ми е неудобно, че излизат от устата на моето дете. Първо опитахме да му обясняваме, че не се говори така, но никакъв ефект. Сега се правим, че не го чуваме като говори така и сякаш по има напредък.
 С щерката се борихме само с едно "гадно, гадна, гаден", ама с малкият репетоара е по-голям Sad

Бързо оздравяване на всички болни малчовци!

# 61
Леле момичета, какво става? Тоя грип напредва много бързо май Thinking
Ох, аз съм в очакване да ми се обадят от градината, че е болен и да ходя да си го вземам. Дано не се тръшнем и ние, че не знам как ще се оправяме Praynig Praynig Praynig Тъпча го с витамини - марсианци и Вит. С Peace
Моя разбойник снощи ме изненада с нов лаф - обличайки пижамата и запасвайки се, се изпъчи и заяви "Егати пича съм!". Ей така останах  Shocked #Crazy. Едвам се сдържахме с баща му да не се разсмеем  Joy. То не е много за смях, ама и ние не сме идеални. Оказа се, че нашият "учител" в градината ги ръси тия модерни думи и изрази, а той попива. Мисля, че ни хваща ранния пуберитет  ooooh!
Обяснихме му, че това не означава нищо и да не го повтаря, ако е възможно.

Пожелавам най-скорошно оздравяване на всички дечица!

# 62
  • При хората, които обичам
Василена и кака и не са на градина - при майка ми са.
Обаче Васи е на Оспамокс - мама се обади, че сливиците пак са се надули като плондери Sad Аман! Писна ми от тези нейните сливици. И го съжалявам, милото - все е болна.

За "онези" думички уж сме си говорили, не употребява такива, но пък завчера ме изненада неприятно, като ме попита защо съм толкова дебела. Хм, ще се отслабва...

# 63
но пък завчера ме изненада неприятно, като ме попита защо съм толкова дебела. Хм, ще се отслабва...
hahaha
Моят ми каза да си купя руж и червило и да си слагам та да съм хубава  Blush

# 64
  • Бу-у-урга-а-ас
А Кристиян ме пита сегиз тогиз "Мамо, ти красива ли си?". Това като ме види с червило, защото сутрин му казвам да ме почака да се направя красива. Аз му отвръщам с въпроса "Красива ли съм?". До сега не ме е отрязло детето. Не съм се замисляла как ще се почувствам, ако ми каже "не"

# 65
  • с/у ОколоМръсТното
...Шани - гледай как хубаво говори човекът Wink...

абе говори си той, щото сестра му и тя не си мери приказките... ама сме си за лого5ка, знам си аз  Laughing

Бързо да оздравеят болничките наборчета  Hug и дано никой не се разболява. Praynig

# 66
  • София
Шани, спирай да го мислиш Томката. Говори човекът, че и на място се изказва. Не е като да повтаря папагалски. Мисъл влага.  Laughing

bifana, браво на Георги. Мъжкар ще излезе той. Като се сетя откога въртеше кормилото на онези колички, а пък Иво се возеше като куфар до него.  Crazy Обаче и Иво се научи, де. В края на лятото вече можеше да кара. Но твоят Георги го водеше с много гърди напред.

Тази година записах Иво на футбол. На английски реших да ходи от следващата година. Обаче от 10-тина дни някъде го учим с баща му на най-обикновени думички, които са близки до него. Освен това брои до 10 на английски.  bowuu
Много се чудех как да му обясня тая работа с езиците, но покрай филма "Колите" се оказа доста лесно. Гледахме го на кино озвучен на български. После ни го дадоха на английски  и го въртяхме в несвяст има-няма 3 месеца (вече знаеше за какво става дума, пък и ние купихме книжката и почти я наизусти). Обаче като купхме диска, озвучен на български, човекът изведнъж осъзна разликата. И така-оттогава го учим на по 2-3 нови думички на ден и той разбира що е то "български" език и що е то "английски". Не знам дали подходът ми е бил правилен и дали учителите по чужди езици не биха ме разкритикували, но така се получи при нас.

Много съм доволна от Имунобор кидс (пу-пу-пу). Откакто го пие Иво е здрав. Много съм щастлива. Така се бях уплашила в началото на градината с неговите кашлици и сополи, а вече 2 месеца и половина не е боледувал. Което не може да се каже за много от останалите деца в групата. На градина ходят има-няма 10 деца в момента. Всички други са болни.

Иво ме вика..... пак ще пиша после.  Grinning

# 67
  • Бу-у-урга-а-ас
Виви, може ли да напишеш какви са съставките на имунобора?  Praynig

# 68
  • blizo do moreto
   Здравейте мамчета!Аз съм нова тук,но проблемите са ни същите.Наш Ивчо е на 3 ходи на дет. ясли,не спира да говори и боледува честичко.Но срещу болестите ние даваме имуносъпорт-чудесен е,дори и да лепне вирус го изкарва много леко. Wink

# 69
  • София
logo5ka, изхвърлила съм листовката. Ето какво пише на кутийката:
Състав (в 1 капсула):
Бета глюкан 450мг
Ехинацея (пурпура палида 1:1) 40мг
(магнезиев стеарат, суроватка на прах)

Води се хранителна добавка.
Продукт е на Borola. Май някъде бях мяркала някакъв техен сайт newsm78.

При деца до 6г. се дава по 1 капсула дневно на гладно, в продължение на 3 месеца. Аз разтварям съдържанието в много малко айрян и го давам така след като Иво се събуди, преди закуската. Няма никакъв вкус, мирис..... айрянът става една идея по-сивкав само. Иво го пие без никакви възражения.

В кутийката са 30 капсули по 500мг всяка. Струва към 15лв.

# 70
  • София
Абе нищо не изхвърлям аз, знаех си.... (какъв съм Плюшкин, не е истина просто Crazy).
Запазила съм листовката. Там съм видяла сайта: www.borola.com (логично Grinning).

Бях забравила (но листовката ме подсети)-първите 10 дни се приемат по 3 капсули дневно, и след това (за деца до 6г.)-по една.

# 71
  • София
Памполина, каква изненада си приготвила, свързана с "Колите"? Да взема и аз да го изненадам Ивайло  Laughing
Аз ще ти кажа какво купих напоследък.  Grinning В неделя купих количка Светкавицата Маккуин. Не ми харесва особено, но пък Иво я харесва, така че-кой ме пита мен. Големичка е, но лошото е, че е от онези-пеещите, с батерии, които си сменят посоката на движение като срещнат препятствие, светят й фаровете и стоповете, въртят й се очите и се плези. Не става детето да си я бута и да си играе само (както Иво предпочита)-това най-не ми харесва. И е пластмасова. Но пък е само 9лв. Което е нищо в сравнение с онези 17,50, които дадох за миниатюрното Маккуинче, което за кратко се продаваше в Марсел.

От Бонжур купих стикери с около 10 от колите. Много са мънички (около 2х2 см.) всеки, но пък с тях облепвам шишенцата с минерална вода на Иво за градината. Кеф голям е!  Grinning

Видя ли малките хавлиени кърпи с Маккуин, Матю и Сали? Иво, естествено, ходи с такива в градината.

# 72
  • София
Вече сама си говоря, ама карай..... Mr. Green

Памполина, пак в Марсел открих едно чудо. Продават малки колички на Мачбокс по 3лв. Най-различни видове. Разрови ги, ако искаш. Има един модел на Плимут-същият е като Краля. Всъщност, Кралят вероятно е направен по негово подобие. Е, няма очи и уста, но пък си е същият модел. И е синя. Като я показах на Иво го попитах коя е тази кола и той без колебание ми каза, че е Кралят.

# 73
  • Бу-у-урга-а-ас
Виви, златна си. Благодаря за инфото. И Криско има една мачбокс количка от бензиностанция, която е изрисувана като тия от филмчето -  "Corvette". Много си я обича и я възприема като герой от филма, но май не е чак толкова запален като вашите младежи Simple Smile

# 74
  • София
А коя кола от филма наподобява тоя Corvette?
Ние имаме всички колички, които през лятото вървяха с детските менюта на Макдоналдс-без Маккуин (но и него вече го имаме по друга линия Laughing)-Док Хъдсън, Матю, Рамон, Луиджи, Фло, Сали и Филмор. Имаме и имитацията на Краля. Ако този Corvette наподобява някоя от другите коли във филмчето-да ходя да го търся.

Общи условия

Активация на акаунт