Отчет на набор 2003 - 4

• 17 327
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Виви, много сте я задълбали манията по Колите Crazy. Иначе изненадата беше филмчето, но Съни харесва повече книжката, почти наизуст я знае вече. Постоянно ме строява да разиграваме разни случки от нея. Филмът много дълъг му идва. Той има голяма колекция от малки колички и тях ги използваме за персонажите, определя ги по цветовете.
Светлин е малко болничък, накашля и има сополки. Нощем е голяма мъка със спането. Днес ще се гледаме вкъщи, добре че имаме подкрепление, майка ми е на гости.
На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване!

# 76
  • София
Георги е все още на Цар Лъв, Мечо Пух и Франклин.
Все още не е гледал Колите.

# 77
  • София
    Нашият малчо също още не е проявил интерес към Колите(хем баща му го свали веднага като излезе), той всъщност не проявява интерес много-много към анимационни филми.
    Може да гледа нещо, но да има познати лица-т.е. наши записи.
    Направо не знам защо така - другите на неговата възраст си имат и любими герои, а той - дай му само да слага дискове и касети и да ги вади, да бърника по копчетата, да вади и слага кабели.

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 10:52 от Етиа

# 78
  • При хората, които обичам
Василена гледа Ну, погоди! Напълно измести Том и Джери, както и всичките му там Барбита, Спящата красавица и други такива

# 79
  • Бу-у-урга-а-ас
Виви, какви сложни въпроси ми задаваш само. Вие май семейно се вълнувате, а така и като чета, май ти си по-запалената колекционерка. На никой не мяза тоз корвет. Просто е един такъв лилавичък и изрисуван с разни пламъци. А нали състезателите от филмчето са нарисувани. Та....не е от колекцията, ама си импонират  Crazy

# 80
  • с/у ОколоМръсТното
Етиа и нашия е същия... К'ви коли, к'во чудо... само кукли, понита и кукленски къщи са му в главата. В последно време и строители.

Абе да ви се пожалвам. Малчо ходи на ясла от май 2005г. и после си продължи на ДГ. Обаче сега, от НГ насам реве сутрин, та се къса... Какво е това чудо  ooooh!, каква е тази късна реакция  Thinking... не знам  Confused

# 81
За нас годината започна зле. Сави отново е болна със спастичен бронхит  и сме в къщи. Не искам вече да боледува, какво ли не и давам УЖАС.
Извинявайте за мрачното настроение но това е в момента действителността. От 22.12.2005г. не сме оздравяли. Изпратихме старата и посрещнахме новата година болни.

# 82
  • София
Шани, да не би нещо да се шашка от някоя от госпожите? Преди НГ Иво ревеше от едната госпожа, сега реве от другата. Единият ден, когато е по-любимата госпожа, влиза с желание, на другия, когато е по-нелюбимата, реве и не иска да влиза. Да не би да е нещо такова?

# 83
  • с/у ОколоМръсТното
Ами не мисля, Виви...
Явно за днес е имал повод. Към 17.00ч. днес са се обадили от ДГ на мъж ми, че дребен е зле и да отиваме бързо да си го взимаме... Аз така се шашнах... влизам в дневната им стая, г-жата ми вика, ела и го виж... аз отивам... оставили го в спалното на най-крайното легло... свит, блед и изгарящ от Т, с пантофите и едно одеяло, метнато му напряко... Призля ми ooooh! Tired. Гушнах си го, обляках си го и мъж ми ни настигна с колата. Бързо се прибрахме и почнахме лечение. Дано не е грип и не се задълбочи неразположевнието му. Не послях да го водя на ДжиПи, че днес имах работа в поликлиниката и само мен ме нямаше там. 1000 души имаше поне... Tired

Та така..., но друго адски ме ядоса. Може ли, да го виждат, че е с Т и да не му дадат Нурофен ли, Панадолли, Ефералган ли... ми да го мъчат така. Той буквално гореше... Г-жата се опита да се оневини с факта, че го е боляло коремчето и не са смеяли да му дадат нищо...  Confused Абе айде моля ви се... Той не е повърнал, а се е оплакал от болки. Аман. Ще им подаря един Нурофен, белким не мъчат и друго детенце.

А нашия рев дойде сега, след НГ. Мисля си, че защото не беше ходил от 22.12. и явно беше позабравил какво е и сутрин ни прави диви и щастливи...  Crazy ама явно от няколко дни не си му е било добре.
Това за сега. Имахме такива големи планове за събота-неделя, но с деца не се планува ниииииищоооооооооо  Sad

# 84
  • Бу-у-урга-а-ас
Кофти работа Sad
Не исках и аз да се оплаквам, ама и Крис не е на детска днес и е болен. Симптомите са като при вас Шани. Болки в коремчето и немощ. Снощи пожела да си легне веднага след детската. Добрата новина е, че днес е добре с малко темп, но пък яде като за световно. Така, че се надявам бързо да се оправи. Във вторник заминава на село с баща си, за да не е на детска през грипния сезон.
Айде оправяйте се всички  Praynig и дано в следващите два месеца грипът не ни е основна тема на разговор.  Hug

# 85

Та така..., но друго адски ме ядоса. Може ли, да го виждат, че е с Т и да не му дадат Нурофен ли, Панадолли, Ефералган ли... ми да го мъчат така. Той буквално гореше... Това за сега. Имахме такива големи планове за събота-неделя, но с деца не се планува ниииииищоооооооооо  Sad

На родителската среща преди започването ни предупредиха изрично,че няма да дават никакви сиропи,ако детето вдигне температура.Обаждат се на родителите да дойдат веднага да приберат детето  Confused Ама и аз мисля,че се един Панадол могат да дадат...В яслата даваха

# 86
  • София
Последният път, когато Иво беше болен, беше вдигнал температула в градината. Обадиха ми се да го взема, но междувременно лелката му беше дала Панадол. То пък това наистина е най-малкото, което могат да направят. Той после беше 2 седмици в къщи да се лекуваме, но от една доза Панадол нищо не може да му стане на детето, даже и съвсем здраво да е.....

# 87
  • Бу-у-урга-а-ас
Аз не бих искала да дават на детето ми сироп за температура, ако аз изрично не съм им казала по телефона. Крис е на хомеопатия и не свалям температура, която е под 39. Аз ония ден също си прибрах Криско с температура, но беше 37.4 и не го бяха усетили. В таксито ми разправяше как си играел легнал, което ме навежда на мисълта, че е бил зле доста преди аз да отида.
Много здраве за наборчетата и здрави нерви на мамите от нас. Heart Eyes Hug Praynig

# 88
Само ние ли останахме здрави? newsm78...то грипа тепърва пристига, та може и да не ни заобиколи. Дано не се разболяваме, че мъка голяма.
Моята драма е, че моя е толкова злояд, че се чудя просто как съществува. Днес е на 1/2 кофичка кис. мляко и 4 пържени картофа  #Crazy
Тъпча с витамини, но ако от това може да се живее  ooooh!
Уморих се да се боря с него....
Дано всички милички дечица оздравяват по-бързо Praynig

# 89
  • При хората, които обичам
И Василена е здрава. Надявам се да си остане така, че от понеделник вече си тръгва сериозно на градина - няма сборни групи вече. Дано ни подмине грипа, че се е закрепила вече два месеца и кусур не е покашляла.

Общи условия

Активация на акаунт