Отчет на набор 2003 - 4

• 17 337
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
И аз до вчера си мислех, че вече сме придобили въпросния имунитет - от бая време не беше кашляла, нито е имала сополи. Ходи нон-стоп на градина, на сборни групи по празниците, пълната такса само ние плащаме.  Mr. Green

Обаче от вчера нещо се влоши, кашля, има хрема, температура - много силно се надявах да ни заобиколи грипа, но...  Confused

Че и аз нещо не се чувствам много добре.... Tired

# 91
Здравейте от нас за тази седмица
И нас ни тръшна грипа Cry Тази нощ в 5 ч. гореше и кашляше. Легна здрав, стана болен. Сега се лекува с баща си в нас, пък да видим сали ще се преборим.
Другите душички как са? Оздравявате ли?

# 92
  • с/у ОколоМръсТното

силно се надявам, че да! Снощи д-ра каза, че няма страшно. За сега даже и АБ не е включен в лечението. Но 2-3-4 дни ще го гледам у дома.

Останалите наборчета как са?

# 93
Ами и моето момиченце Зори беше болна,но от днес е на градина.Вече е добре,но иначе антибиотика не ни се размина.
След три дни става на  4 год.Вече е голямо момиченце.

# 94
Младежа оздравя,ама не се размина с АБ.

Друго искам да споделя  Blush
Снощи разглеждаме брошурата на Ейвън и за пореден път ми се казва,че трябва да си купя перли за бронзов загар-да се мажа,за да съм хубава  Crazy
Аз обаче реших да го бъзна и задавам въпрос: Ама аз не съм ли хубава?
При което малкия ме поглежда в очите и казва: "Хубава си ма мамоооо.Само тук-там си грозна!"  Mr. Green

# 95
Здравейте!
Аз последните седмици се бях хванала с едни казуси и тестове, че нали освен работата и детето, се занимавам и с учене ooooh! Та чак днес ми остана време да прегледам по-подробно форума.
Искам да пожелая скорошно оздравяване на всички болни наборчета и дано по-скоро да преминава този грип. Румен, да чукам на дърво, за сега е здрав. Но като гледам положението в градината, само се надявам да му се размине.
Поздрави и целувки на всички наборчета от слънчев Бургас Hug

# 96
Здравейте, днес ходихме на лекар, засега нищо страшно, но ще се гледаме вкъщи. Без антибиотик се надявам да се оправи този път. Пред кабинета беше същинско стълпотворение, нищо чудно и тук да обявят грипна епидемия, много ученици имаше болни. Та се върнахме и към обяд пак ходихме за преглед. Моят късметчо пак си намери нещо на връщане от лекарката - една кола  от филма Коли, направо е супер щастлив. Правихме й автомивка с пръскалката. Laughing
до края на седмицата е вкъщи, а утре имам час при зъболекарката ми. Чудя се дали ще слуша да го взема с мен, тъкмо да си припомни малко обстановката в кабинета. То и без това няма на кого да го оставя.
Лек ден и бързо оздравяване! Пък какво слънце е пекнало и какво е кротко времето, само за разходки!

# 97
  • София
Стела продължава да е вкъщи втора седмица, диагнозата е субхордален ларингит - тръгна си като грип де, температура 39, кашлица и плувнали очички, но кашлицата много се задълбочи, затова сега е на Клацид. Но поне живна и изглежда много по-добре. Не иска да хапне никакъв плод, днес за пръв път си изяде порцията на обяд от 10 дни насам. Въобще не искам да стъпвам по болници и джипита, сега с тези вируси. Да не говорим, че ме зарази и мен, толкова зле не съм изкарвала грип - силно главоболие, ужасно тежка хрема и липса на всякакво обоняние вече 6 ден - по тази причина не ми се яде нищо и трябва да се насилвам за някой портокал. Дано тази седмица се оправим и всички дечица, разбира се!

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 16:27 от queenmabb

# 98
  • София
Георги от събота е болен. Пие АБ. Чудя се дали да не  го дам на градина чак след 12.02, като се върнем от ски. Но с тия нови наредби, че освобождават само срещу мед.бележка, незнам.

# 99
Здравейте, нашата болест се усложнява, появи се и разстройство вчера, веднага го натиснах да пие разни запичащи работи, добре че имах две прахчета Ентерол резерва. През нощта е ставал само веднъж. Отказах се да ходя на зъболекар - днес сме на разходка само в района и то с памперс. Laughing

# 100
  • София
Лелеее, колко болни наборчета!  Sad Дано да оздравяват бързо!

Иво (чук-чук-чук, да не дърпам дявола за опашката) е здрав, засега. Но има много болни деца в групата. Днес като отидохме в градината видях, че нито едно от приятелчетата му не е там. добре че поне кандидат-снахата беше, та да има с кого да играе.
Обаче пък видях нови 4 личица. Попитах госпожата нови дечица ли има в групата-да, нови били. Откъде се взеха по никое време, че и 4 накуп..... Rolling Eyes newsm78
То, наистина, списъкът първоначално включваше 30 деца, а в крайна сметка групата май остана с 24, пък и постоянно някой отсъства и ходят има-няма 10-12 дечица..... Сигурно са се обадили на децата от списъка с резервите..... Знам ли?

Ако знаете за някое детенце, което е останало неприето в никоя ДГ заради липса на места-кажете на родителите да проверят. Май-май положението с местата се е поотпушило.

# 101
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте, нашата болест се усложнява,

не ми се иска да го призная, но май и с нашата става същото...  Tired Обадих се на ЛЛ преди малко.  ..... хич да не я търся... не можела да дойде на дом. посещение. Аз да й го заведа. Да, бе.. Той ПАК е с Т, съдира се от кашлица и аз да го заведа в оня ад пред кабинета й, дето и здрав да си, след като почакаш 1-2ч. ще си болен - гаранция.

...не ги разбирам тези ДжиПи-та. Гушват солидни заплатки, а пък изобщо не им се занимава с пациенти...  #Cussing out Ама докато няма поне 1 д-р, публично "разжалван" и сурово наказан, останалите тъй ще си разиграват коня.  Crossing Arms

# 102
  • София
Шани, толково си права. Вчера направих три опита да вляза в кабинета, но уви... Митинг. Днес пак ще пробвам, не че вече не се лекуваме, то ако чакам на ЛЛ...

# 103
И ние така с ЛЛ. Снощи й звъннах да се консултираме за високата Т и кашлицата и се надявам да не стигаме до кабинета, че със сигурност ще е лудница. Само за бележка за детската ще отида, но предварително ще помоля да ми я напишат, за да не се ръгам между дядовците и бабите (и тях горките ги побъркаха, ама това е друга тема...)
Ние цяла нощ бяхме с висока Т и не искаше да пие нурофен, та бяхме на кърпи с оцет. Така съм се вмирисала, ни баня помага, нито нищо...сега в офиса мириша на салата сигурно #Crazy...и от недоспиване се хвърлих на първия попаднал пред очите ми трамвай сутринта и по едно време се усетих, че пътувам в неизвестна за мен посока Shocked

Хайде поздрави и оздравявайте  bouquet

# 104
  • София
Момичета, а като ги спирате от градина за повече от седмица две няма ли проблем в градината? Стела не е на градина втора седмица по медицински причини, макар че още не съм си взела бележка, но ми се иска да седи при майка ми и трета седмица, за да се стабилизира след АБ. Но три последователни седмици отсъствие дали ще е ок - не е проблема в плащането на 50-те процента такса, ами да не се мусят нещо, че не ходи... Гледа ли се с добро око на отсъствие по семейни причини?

Оздравявайте всички, че като чуя кашлица вече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт