Фотография с елементи на Фотошоп - II част

• 19 706
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Моят е висок клас сапунерка  Laughing Панасоник луминк ФЗ 20   Laughing Добре ми е с него и без това напредвам бавно поради липса на време. Като ми отеснее ще си взема ДСЛР  Simple Smile

sage, гледам снимката ти и така ми се иска да видя личицето или поне част от него. Моите асциации за гол гръб са каки и еротика  Blush

# 181
Момичета,има ли някаква идея вече как ще ги организираме тематичните десетдневки.По колко снимки,кога да ги качваме,как ще ги обсъждаме?Щото така някой пусне и те се размиват между другите приказки.

# 182
Luluto, благодаря Simple Smile) Засега все още не ми хрумва какво да правя с фона Sad((
Горска фея, и аз исках лице, ама шило в торба не стои Simple Smile))) Ще позамажа фона на другите Simple Smile) и, ако се престраша, ще ги покажа Simple Smile)))

# 183
sage,  много ми харесва идеятаза снимката, и съседните също.
малко ме притеснява фона (ама не винаги може да се оправи това.
това, което може обаче, е на леглото долу ляво има едно по-ярко слънчево петно. , което влиза в кадър. може би ако беба е на 15 см встрани ?

аз много се притеснявам да давам мнения по снимки...уф... Embarassed

от една седмица си имам канон 400 (обективите ще ги ЛС-на на лу за следващата тема), но хич не мога да снимам с него и се отчайвам само.
до сега дигитално снимах с камера (за клипове) сонъ нещо-си с мини двд.

и филмов канон 30 (супер е!!!)
преди да родя много снимах, всичко е  на филм, и много малко има сканирано. иначе с някои филмови неща много се гордея  Blush

от както се имаме с Кайо, само беебта и работа са ми в главата.... и в обектива. надявах се с тоя нов канон да се промени нещо , ама....

# 184
sage,аз пък сега я видях принцесата на шапките на предната страница.Майстор си на цветовете.Верно,че ще е по-добре с очички,ама като не може,цветовете остават.

Ако пуснем една анкета тук,кой с какъв апарат снима,подозирам че наградата ще грабне Cannon. Wink

# 185
  • София
Момичета възхитена съм от вас! Никога не бях влизала да разглеждам в темата ви! Добре, че ми се наложи да питам за пустите снимки Simple Smile
УНИКАЛНИ фотоси видях!!
Искам да питам  Blush, харесах си някои фотоси страшно много. Как стои въпроса , ако искам да си ги закупя от някои от вас , да ги извадя и да си ги сложа вкъщи? На благотворителния базар Додо донесе няколко нейни снимки, купих две за подарък, сложени в/у подходящо паспарту и в рамка направо са си произведения на изкуството...
(Румка основно са от твоите снимки Mr. Green)

# 186
Определено сапунерките могат да са много хубаво нещо
 (добър пример са на Sage снимките)

Лошото е, че често оптиката не е на ниво
Но има и "сапунерки" с karl zeiss оптика

Сестра ми ми показваше много прилични подводни снимки,
които са правили с компактния си апарат и специалната
кутия за подводно снимане, която вървяла към него
Ако искам да си купя такава кутия за моя апарат ....    #2gunfire #2gunfire

Ако пуснем една анкета тук,кой с какъв апарат снима,подозирам че наградата ще грабне Cannon. Wink

На какъв принцип ще е наградата  Mr. Green
Най-добри снимки ли?
Защото аз съм върл фен на Никон

# 187
(Румка основно са от твоите снимки Mr. Green)

Страхотни са!!! Аз съм просто влюбена в един пейзаж. Peace Heart Eyes

# 188
Момичета,има ли някаква идея вече как ще ги организираме тематичните десетдневки.По колко снимки,кога да ги качваме,как ще ги обсъждаме?Щото така някой пусне и те се размиват между другите приказки.

Аз предлагам да се обявавя срок и до този срок да се пратят снимките на някой на ЛС!На следващия ден един потребител пуска всичките линове и пак почти става каша,но малко по-организирана  Peace

Важна е и сапунерката,но е много важна и окото  Mr. Green

# 189
За конкурса
може при всеки нов конкурс да пускаме нова тема,
в която всеки да може да посочва линк към една снимка по темата
в течение примерно на 10 дни

в края на 10те дена -  тема с анкета и събрани снимките
Как ви се струва newsm78

Може същата награда като за СвВалентинския конкурс -
 да стои снимката лауреат на първа страница на темета

# 190
# 191
Както го решите - така ще е . На мен са ми важните критиките към снимките. А не само някакво гласуване и точка на снимачната 10 дневка ......
Имам  едно предложение да пишем настройките на апарата  при заснемане на снимката.

# 192
поствам няколко все пак и ще се радвам на коментари ( и критики Wink)

Аз не смея много, много да се изказвам, тъй като се смятам за лаик във фотографията, но намирам снимките ти за много красиви и тематични. Носят послания.

# 193
http://katepate.multiply.com/photos/hi-res/3/29?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F3%2F29

Така как ви се струва, не е ли по-добре?

Ето и още един опит с една голяма бяла птица http://katepate.multiply.com/photos/hi-res/3/30?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F3%2F30.

И аз съм от отбора на сапунодържачите. Моят е Панасоник Лумикс DMC LX2, но още не съм го разучила както трябва.

http://www.jblaustein.de/foto/lx2/lx2_front.jpg

# 194
Завиждам Simple Smile, ще ви чета, пък дано е заразно това вашето Wink

Общи условия

Активация на акаунт