На море в Гърция 2023 - I

• 63 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Да, има. Дано тодоричка се включи.

# 106
  • София
Аз ще се включа, но честно казано не помня да съм цитирала нещо свързано с кучета, освен че съм виждала на Евия скандал и викане на полиция за куче на плажа, което влезе във водата. Знам че имат законова забрана, но не мога да цитирам точно. Ще се разровя да видя какво съм чела, и ако открия ще споделя.

# 107
Taka, набързо направих един сърч. Може с куче на плажа, може и във водата, но ако няма други къпещи се наоколо или някой не се оплаче. Иначе е позволено. Трябва да се търсят по-уединени плажове, за предпочитане. Но намерих един документ, който после ми изчезна. Ще търся пак.

# 108
  • Sofia
Сега и аз погледнах – навсякъде пише, че кучето трябва задължително да е на каишка. Както и да му носите паспорта.
Ако на плажа няма никого, сигурно може и да е пуснато, нямам представа.

И аз веднъж бях свидетел на скандал между гърци, заради куче. Беше направо зловещо. Един дебел чичо така се беше развилнял, че имах чувството, че ще пребие и собственика, и кучето му...

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:08 от Blаck Cat

# 109
Извинявайте, но не смятате ли, че е прекалено с куче на плажа. За вас е любимец, но за останалите не е!?

# 110
  • София
Извинявайте, но не смятате ли, че е прекалено с куче на плажа. За вас е любимец, но за останалите не е!?

За мен кучето е член на семейството. За щастие и за огромната част от гърците е така.

# 111
Запис с резервация за Тасос и да ви чета за идеи евентуално и за на есен

# 112
Здравейте,да попитам за препоръка за хубав плаж със ситен пясък и прилични хотелчета?Благодаря!

# 113
  • София
Здравейте, при заплащане на сумата за почивка през booking удържат ли допълнителни такси или само това, което да си написали в резервацията?
Благодаря предварително!

# 114
  • Sofia
Здравейте,да попитам за препоръка за хубав плаж със ситен пясък и прилични хотелчета?Благодаря!
Разгледай линковете от първа страница на темата. Избери си конкретен район. И тогава някой ще може да ти отговори. Хубави плажове и прилични хотелчета има из цяла Гърция .
За букинг - по принцип само това, което пише при резервацията. На мен поне досега не ми се е случвало да искат нещо допълнително.

# 115
Халкидики?

# 116
  • софия
Здравейте, при заплащане на сумата за почивка през booking удържат ли допълнителни такси или само това, което да си написали в резервацията?
Благодаря предварително!
Няма допълнителни такси.

# 117
Ходим с куче години наред в Гърция на море, за нас също е член семейство , гърците като цяло обичат животни и му се радват. На оживени плажове винаги е било с каишка и сме го вкарвали във водата далеч от хора . За щастие в Гърция има и достатъчно безлюдни плажове, където кучето винаги е било пуснато и си влиза да се охлажда във водата самичко.

# 118
  • софия
Това, което на нас ни харесва и (не) се е случило, не е задължително да е законово правилно. Достатъчно е веднъж да ви глобят. А там не си играят. Глобяват без проблем. Добре е да се знае кое може и кое не може. След това "всеки сам си преценя".

Последно четох, че на Драган му свалили номерата на буса на границата в съботен ден и има солена глоба, защото нямал нужните документи, защото Иван, Петкан и сие преди това били минали така без проблем и бяха писали, че всичко е точно.
Същото е и с ножа с острие повече от 10 см, с което си белим ябълките в купето, докато пътуваме.
С монтираните тегличи.
Доста примери има в годините.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 09:04 от zvаnchе

# 119
Момичета, моля за предложения/впечатления  за Парга, Лефкада ?!

Общи условия

Активация на акаунт