На море в Гърция 2023 - I

• 63 466
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Чета една книга за Гърция, наслаждавам се на описанието на една таверна на Евия и си мисля как точно трябва да си организирам живота, че да посетя всичко което искам в Гърция? И не мога да го измисля за съжаление Sad
И за да не е празен пост, пускам питане. Как е финансово по-изгодно да се направи еднодневна екскурзия от Волос до Скиатос/Скопелос - да си купя билети за нормално фери или с Елизабет круизи (прочетох за тях по-назад в темата)? Цените за феритата ги видях, но не се ориентирам за Елизабет круиз колко би струвало (писах им, но още нямам отговор). Ще съм благодарна ако някой е ползвал вторите да сподели Simple Smile
Благодаря!

# 481
  • София
Миналата година открихме ей този крем за мазане срещу комарите. Мъжът ми го правят на решето, с този крем направо се роди горкия Simple Smile

https://www.aptekapromahon.com/frezyderm-crilen-cream-olasnjaash … i50ml-p-4521.html

# 482
  • София
nananan, коя книга четеш? Сподели моля, ако вече не е обсъждана тук.
тодоричка, задължително ще пробвам мехлема, защото и мен доста ме хапят, а мразя химическите репеленти. За протокола най-много комари са ме яли на Ситония, по островите е доста по-спокойно.

# 483
  • Ропотамо
Здравейте. Търся отзиви за къмпинг Tsitreli . Запазихме мобилна къща L , как са оборудвани , имат ли нужните посуда - чинии ,тенджера ,скара .С малко дете ще сме на 2г. Предлагат ли на плажа собствени шезлонг?  Първо се спряхме На Талата каламици ,но за нашите дати нямаше места  от 25.05 .

# 484
  • София
nananan, коя книга четеш? Сподели моля, ако вече не е обсъждана тук.
тодоричка, задължително ще пробвам мехлема, защото и мен доста ме хапят, а мразя химическите репеленти. За протокола най-много комари са ме яли на Ситония, по островите е доста по-спокойно.

Съпружието си го ядат, където и да е. Един комар да има, и го е изял Simple Smile
Ето още нещо, от което също сме доволни, гривна и спрейче с цитронела:

https://www.aptekapromahon.com/menarini-moshield-promo-pack-repe … 17ml-p-52710.html

Чета една книга за Гърция, наслаждавам се на описанието на една таверна на Евия и си мисля как точно трябва да си организирам живота, че да посетя всичко което искам в Гърция? И не мога да го измисля за съжаление Sad
И за да не е празен пост, пускам питане. Как е финансово по-изгодно да се направи еднодневна екскурзия от Волос до Скиатос/Скопелос - да си купя билети за нормално фери или с Елизабет круизи (прочетох за тях по-назад в темата)? Цените за феритата ги видях, но не се ориентирам за Елизабет круиз колко би струвало (писах им, но още нямам отговор). Ще съм благодарна ако някой е ползвал вторите да сподели Simple Smile
Благодаря!

nananan и аз се подреждам за информация за книгата. Евия е моето място все още Simple Smile , макар че Крит се опитва сериозно да го измести. Явно си падаме по големите острови, то нали сме си едрички с ММ, та явно ни е по-широчко на душата и телата Simple Smile А за Скиатос/Скопелос за мен по-добрият вариант е с Елизабет круизи. Ферито е около 3 часа и кусур и разписанията може да не са удобни. Ние сме правили такова плаване два пъти, но от Евия - единия път само до Скиатос, следващият път беше Скопелос и Алинсос.

# 485
Благодаря!
Вероятно ще се насоча към Елизабет, да.
Книгата е обсъждала тук мисля, на Питър Барбър, Живот по гръцки Simple Smile

# 486
  • софия
Правили сме дневни пътувания да Скиатос от Пилио и сме пътували с фери до Скиатос. За ден и аз бих избрала Елизабет.

# 487
  • София
В “Без багаж” по bTV сега - по стъпките на филма “Мамма Миа”.
Скиатос, Скопелос и Дамухари на Пелион.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 13:57 от Vivi

# 488
Толкова беше хубаво, красота!

В “Без багаж” по bTV сега - по стъпките на филма “Мамма Миа”.
Скиатос, Скопелос и Дамухари на Пелион.

# 489
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали бунгала или малки къщички в северната Гърция? Да сме близо до плажа. Тази година ще сме с бебчо на 6м. и не искам прекалено да се отдалечаваме.
Благодаря!

# 490
Може да погледнете ето тези - https://goo.gl/maps/SSD7pdkBGF2mBZET6
В Букинг ги дава заети за цялото лято, което не ме изненадва, но в гугъл има контактите им, може да се свържете лично с тях да попитате, ако ви харесват. (Не всички наличности се обявяват на Букинг)

# 491
Здравейте! Чудя се между две селища за морската ни почивка - Никити и Торони. И двете са на Ситония. Решаващ ще е плажа, та ако има запознати моля споделете!

# 492
  • софия
Никити и Торони? Апсурд тук да има запознати, камо ли да е писано в последните страници!

# 493
  • София
Здравейте,
Има ли почивали на Vrachos beach? Тази година сме се насочили към Йонийско море. Питането ми е, свързано с това дали в района има заведения? Някак си Парга на 20км за едно хапване не ми е оферта.

# 494
Здравейте,
Има ли почивали на Vrachos beach? Тази година сме се насочили към Йонийско море. Питането ми е, свързано с това дали в района има заведения? Някак си Парга на 20км за едно хапване не ми е оферта.
Има. Повечето са в северната част на плажа, Луца, но пак са 1-2 км, не са 20.

Общи условия

Активация на акаунт