Отговори
# 120
Добро утро, момичета!

Светли понеделник е, започва Светлата седмица!
Вторият ден на Великден се нарича Светли или "разтурни" понеделник. Той е свързан с обичая "размятване на яйца" за предпазване от градушка и за плодородие.

# 121
Новия фраг. Продължават с динамиката от първия. Дори и предложение за брак ще имаме.

# 122
Много хубав фраг! Благодаря, Цвети! Flowers Hibiscus

Ето го с руски субтитри.

https://turkru.tv/stoletnee-chudo-5-seriya-1.html#frag_2_(subtitry)

Еееех, Сюрея, издала си мъжа си и страдаш десетилетия след това. на всичко отгоре поставяш забрани на абсолютно невинни хора като племенницата ти. Sad
Бабето май не е одобрявала постъпката на Сюрея, говори за угризения на съвестта. Изобщо има една опозиционност у бабата спрямо Сюрея и не само.

А Харика е толкова влюбена и толкова искрена! Purple Heart

# 123
Здравейте!

Важно е не това, в какъв бог вярват хората: чудесата ги твори не бог, а самата вяра.
Ев Кюри

Онче, аз дори не съм убедена, че тя страда, може би изпитва някаква носталгия, да, от факта, че Ешреф я е уважавал, но не ни показаха любов (поне аз не я видях). Но откакто срещна Кемал нея май по- скоро я преследва злост и нечиста съвест, и забрави за хубавите мигове.
И нещото, което аз лично не одобрявам е, че Сурия някак смята Харика за нейна собственост. Сурия ми е малко като вълк в овча кожа, в мига, в който не си съгласен с нея е готова да те изяде.
Мое предположение, е че бабата ще помогне на Харика да повярва и ще й даде необходимите "криле", за да отиде при Кемал.
Интересно ми е какво са отредили за тази гривна, на кого ще отвори очите тя. Оф, тук и предметите сякаш живеят свой собствен живот и са герои в историята.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 07:33 от cvetansk

# 124
Добро утро, момичета!

„Живей просто. Обичай щедро.
Говори истината. Дишай дълбоко.
Прави най-доброто, на което си способен.“

„Любовта е изкуството да превръщаш всяка дума и всяко движение в чувство."

# 125
Започнаха да пускат промо снимките за 5- ти епизод. Скоро трябва да излезе и озета.

Много страшен този Кемал, че чак охрана сложиха на маминия запъртък

# 126
Цвети редувам те за озета. По празниците поизостанах с материала и по двата сериала, та има да наваксвам.

Относно Гюлджемал все още не съм го гледала та и за него не мога да кажа нищо, но пък имам добри очаквания, а и Мурат го харесвам.

# 127

Озета на епизод 5

Виждайки Джем целият в кръв, Харика и останалите от имението се втурват да отведат Джем в болницата. Когато Джем казва, че Кемал го е направил такъв, Сюрея се ядосва още повече, а Харика се обърква. Кемал се озовава в болницата, за да се обясни и да си разчисти сметките с казаното от Джем.

Докато Сюрея продължава да оказва натиск върху Харика да не излиза отново с Кемал, бремето от това, което е преживяла в миналото с Ешреф отново пада върху нейните плещи.
Когато плик, оставен тайно в къщата на Кемал, го тревожи, Тургут поема нещата в свои ръце.
Кемал иска да се срещне с Харика, за да й каже цялата истина. Харика, следвайки зова на сърцето си, отива при Кемал, но не знае, че Сюрея я следи. Кемал предлага брак на Харика.

Даниела, Благодаря!
Озета не ми внесе никаква хронология, защото според фраговете Кемал казва истината на Харика в парка, а след това е предложението (дори дрехите им бяха различни). Както и да е, ще разберем в епизода. Едно обаче става ясно, че Сурия се превръща в преследвач на Харика.
Интересно от кого е плика озовал се в апартамента на Кемал.
Мацката на Тургут, Джерен хич не й е чиста работата. А и тя като стюардеса нищо чудно да е следила кога и къде пътува Кемал. А те се чудеха откъде са разбрали, че Кемал е в Истанбул.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 21:33 от cvetansk

# 128
Добро утро, момичета!

За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо.
За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.

# 129
Здравейте!

Вярвам, че чудесата са като семена. Когато бъдат засадени и напоени от нашето внимание и признателност, те цъфтят.
Джеймс Ван Прааг

# 130
Хубав ден и от мен! Simple Smile

Утре е деня! Вече нямам търпение, съжетът се заплете и става все по-интересно!

# 131
Френският крупен канал TF1е в Турция за интервю с Акън Акинюзю, който в момента се снима в сериала Тузак.

# 132
Да добавим за разнообразие малко мъжко очарование и съвършенство в лицето на Акън ❤️🥰

Колкото и непопулярни решения за кариерата си да избира, класата, професионализма и таланта му винаги правят впечатление и привлича вниманието на журналисти и публика.

# 133
Днес от Чудесата са малко стиснати. Само два цитата ни дадоха и едно готино клипче.

https://twitter.com/i/status/1648657705505292288

"След като започнете да забравяте, вие също забравяте защо живеете. Необходимо е да почитаме миналото, тези, които са живели в този ден."

"След като започнеш да забравяш, ще забравиш и защо си живял."
Кемал Кая

нова снимка от Ебру, от вчера

# 134
Добро утро, момичета!

"Ако съществуването някога е чудо,
тогава съществуването винаги е чудо."

Съвършеното ни чудо Биркан! Много харизматичен мъж,
а като му видя къдриците, направо се разтапям

Да не забравяме, че днес е денят на "Чудото"

Общи условия

Активация на акаунт