Отговори
# 105
Докато дойде рейтинга да сложа малко гифки от най- нежния момент в епизода, който хич не се понрави на Джем. И последва... класика в жанра - обвини съперника.

Малко странно как след всичко, което видя със собствените си очи, Джем иска Харика за себе си. Това е някакъв странен вид мазохизъм. Макар в много турски дизита да ни го показват, пак не мога да го разбера.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 10:02 от cvetansk

# 106
Ето го рейтинга:
В групите на рекламите и интелигенцията сме нагоре и както се очаква в групата на нискообразованите сме малко надолу....трудно ще го разберат.

# 107
Капан промо и озет 24 серия.

Довечера епизода щял да бъде излъчен с час по късно т.е. в 23:15 - Боже каква изненада, тези от ТВ8 скоро не бяха го правили. А финалната серия като за последно да я пускат направо в 23:55 - пълна подигравка. Ясно е че не държат да запазят и малкото останала будна аудитория Head Band
Впрочем озетите са подробен преразказ на епизодите, така че..........

Семейството на Йерукоглу е разтърсено от дълбоката болка от загубата на Умай. В дуел с Демир, Умут отново разбира, че не е убиец. Той не знае как да се освободи от гнева и болката в себе си. Този път той насочва гнева, който изпитва към Демир върху себе си, напуска полицейското управление без да предупреди никого и изчезва. Джарен е в паника. Тя трябва да се изправи пред лицето на Умут, което никога не е виждала досега. Заедно с Гювен започват да търсят Умут по зловещите улици. Махир също започва със страх да разпитва и изследва улиците, където е намирал Умут преди много години. За да направи това, той се обръща за помощ към стар приятел. Демир от своя страна е силно притеснен, че Умут може да го убие. Той е сигурен, че Умут Йорукоглу трябва да бъде елиминиран, за да продължи спокойно живота си. За да направи това, той разработва план.
Адвокатът му Сонер настоява за ареста на Умут за измама на държавата и адвокатурата, нарушаване на личните права на Демир и всички киберпрестъпления, които е извършил. Умут и приятелите му ще бъдат съдени за всички свои незаконни действия.

# 108
Ето го фрага и на български

СТОЛЕТНО ЧУДО еп.5/ фраг 1

- Каквото и да е било там, но този човек пред вратите ни преби годеника ти.
- Добре, ти изтри Джем с едно действие, но какво да кажем за леля Сурея?
- Влюбих се!
- Достатъчно!
- Да, това е достатъчно. Не ми се карай като на дете!
- Този мъж... Той беше най-униженият, най-долният човек в живота ми!
- Любовта - не познава нито правилата, нито воля! Не можеш да я опишеш!
- Убивал ли си някого?
- Трябва да ми кажеш всичко сега или...
- Или?
- Или ще мисля, че всички са прави!
- Човекът, който не остарява и който е на 130 години - това съм аз! Г-жа Сурея, не е това, което мислиш, че е!
- Ти - предател на страната!
- Не съм предател на страната!
- Али Тахир съм аз. Ешреф също съм аз!
- Кемал ти си болен!

# 109
# 110
Добро утро, момичета!

Велика събота е последният ден от Страстната седмица, предшестващ Великден.
Това е и последният ден, когато се червят яйца.

# 111
Здравейте!

Ако всичко беше толкова просто, чудесата не биха били чудеса.
Мариам Петросян

от сторито на Хилал Сарал с Ебру, Зерин и част от екипа на Чудото

Определено Хилал си харесва ХарКем споделила е и техен колаж

Много готин кадър, създаващ впечатлението, че Харика и Кемал са две половини от едно цяло.

# 112
Сега сколасах да изгледам серията. Покрай боядисването на яйцата, правене на курабийки, козунаци и Великденското чистене нямах време да се усмихна.
Серията ми харесва, нещата взеха да се изясняват. Не са се разделили с добро Сурия и Кемал, пиша си го Кемал, че с тия 1000 имена много сложно става.
Съгласна съм с вас, че бабчето е доста напред с материала и използва деменцията, като прикритие.
Голям сладур е актрисата и много добре си играе ролята. Любимка ми е голяма.
Много ми харесва и Джем голям симпатяга е, нищо че е отрицателен герой. На хубавото няма как да кажеш лошо.
Рейтингът в правилните групи се вдига, което е супер. С напредването на сюжета ще печели още фенове.
В групата на необразованите и бедните ще е трудно да го смелят, но там не е толкова важно. Все си мисля обаче, че и там ще се отпушат нещата, като почнат любовните драми.

Пожелавам ви весело посрещане на Великден! Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 23:10 от sineva 1

# 113
Здравейте!

Честит Великден!

Ако в човек има достатъчно вяра, той би могъл да твори чудеса.
Сигрид Унсет

# 114
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Позволете на чистия празник Възкресението да Ви озари с мир, светлина и любов,
да направи семейството Ви по-сплотено, очите Ви да блестят от радост,
а в дома Ви да царят уют, хармония и просперитет!

# 115
Изгледах серията преди няколко дни, но нещо все не ми остана да напиша за впечатления.

Да си кажа първо чувството, което ми даде този епизод. Тази вечеря ми даде усещането сякаш е извън времето и пространството, и ако не бе майката на Джем изцяло щях да забравя, че се състои в 2023г. На тази маса бяха събрани няколко поколения и въпреки, че Кемал е с вид на 30 годишен си личеше, че е най- възрастния, че е човек преживял много животи, видял и преживял много повече от всички останали на масата. Харика също създаде впечатлението, че е от друго време и място, и двамата с Кемал наистина много се допълват. Не знам дали точно това е била идеята, но на мен ми създаде именно усещане за извън това измерение, то и обстановката, имението, много помогнаха за това.

Сурия - интересна личност и с прекалено избирателна памет до този момент. Очаквам много скелети в нейния гардероб. Личността й повдига повече въпроси отколкото отговорите, които са дали до момента. В случая единствено ясно стана, че не са се разделили по най- добрия начин. Дори и със снимка на бившото му семейство в ръцете си, това, че го е набедила за предател на Родината е прекалено. Кемал напълно е прав, като каза, че един обичащ човек, не би постъпил така. В един момент тя разказва на Харика колко е била голяма любовта й, а в следващия (според фрага) той е бил най- лошия човек, който е срещала. Дали може да се определи човек като най- лош за това, че е имал друго семейство, не знам, но пък и тя не му даде никаква възможност да обясни и да се защити, а направо го вкара в затвора. Интересен ми бе и ултиматума към Харика, или по- точно думите й, че има права над нея. В случая излиза, че тя все пак е взела Харика и Зерин при себе си с някаква користна цел, дали, за да се спаси от самотата или нещо друго, но не е безкористно.

Любимата ни баба Музеи пък констатира, че не тя, а Аллах се шегува и тя много се забавлява. На мига разбра, че всичко е игра и реши да се включи.

На другата леля Саджиде не й е отредено почетно място, но пък много се забавлявам с нея. Момента, в който отиде да си вземе очилата, за да разгледа по- добре Кемал ми е един от любимите.
Със сигурност не съм предала всичките си впечатления, но за сега това ми е най- ярко. А предположенията ми пък са още повече. А, забравих да пиша и за Джерен, и Айсел с гаджето, но това за после.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 11:09 от cvetansk

# 116
Христос Воскресе !🙏 Хубав празничен ден ви желая.

Цвети Flowers Hibiscus
Има ли линк на руски на епизода?
На бг е само автоматик нали ?
Фрага за новия епизод е любопитен. Не е лесно да приемеш и разбереш това което и сподели Кемал и му каза че е болен.
Бабката е шармантен образ.
Браво за енергията на актрисата.

# 117
Христос воскресе! Честит празник!

Бабата и леля Саджиде внасят особен колорит в сериала. Въпреки че са представителки на по-възрастните поколения, те сякаш са по-енергични и от близначките. И бабата е с един такъв маниер сякаш е над нещата, всички са и ясни и прозрачни и тя се забавлява докато ги наблюдава.

# 118
Честито Възкресение, момичета! Здраве, любов и благодат! :blue_heart

Чудесни разсъждения, благодаря ви, четох всичко с удоволствие! Hug

Цвети, наистина- имението сякаш е един от героите в сериала, присъствието му е много силно и осезаемо.

Има изненада от Ебру. Heart Eyes Значи ни очаква пътуване с яхта! Heart Eyes

# 119
Здравейте!

В края на краищата чудесата още се случват. Нищо достойно и велико на света не би могло да започне, ако не вярваш в чудеса.
Андрей Упит

Даниела, беше ме питала дали ще гледам Гюлджемал, ами погледнах го, и мога да кажа, че не е моето. На мен лично не ми хареса. Еда Тезджан е добър сценарист, но тук сякаш въображението й е зациклило и не ми предлага нещо, което да ме грабне. Дори силния актьорски състав няма да спаси сериала с този сценарий. Това е моето виждане, на друг може и да му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт