Отговори
# 195
В групата във ВК, в която превеждат, май се отказват. Засега не съм намерила линк за онлайн превод. Ако намерите, дайте и насам. Blush
Те дано не се откажат изобщо от превода, че тогава я втасахме. Ще се наложи да гледаме с автоматичен превод, но не всеки канал има горе-долу  нормален такъв.

# 196

Като пуснат останалите линкове за превод ще ги сложа отново тук с редакция

# 197
Казвам едно голямо благодаря Flowers Hibiscus- и защото наистина съм благодарна, а и за да имаш поле за нов пост Hug

# 198
# 199
Акън Акъньозю стана лице на руската платформа İVİ и участва в реклама.Актьорът посети и Москва за два дни.
Хм, това не ми харесва. Разочарова ме, мислех го за духовен човек и не толкова материален. Не е добре да дава "аудиенция" на руските сатрапи, при толкова жертви - убити и ранени, не само войници, но жени, деца и старци. При толкова отвлечени от родителите им деца. Не ми се политиканства, но войната е най-грозното и антихуманно действие. Знам, че обикновените руснаци се страхуват и до известна степен нямат вина, но това, което прави Акън не ми харесва. Сигурно са доста щедри, защото никоя звезда от останалия свят не припарва там от началото на войната, но не всичко е пари по д.волите. Май пак не е случил на продуцент, защото това най-вероятно е негово дело, но и той има глава на раменете и сърце в гърдите, за да прецини правилно ли е или не.
Актьорите са далеч от политиката и за тях е важно изкуството, но един актьор трябва да знае, че има милиони почитатели и неговите действия могат да повлияят на феновете му и актьорът, като всеки човек не бива да прави компромис със съвестта си.

п.п. За турците алъшверишът винаги е над всичко и нямат скрупули в това отношение. По курортите им се лее руска реч и си търгуват с руснаците без свян и печелят здраво, заради ембаргото над руски стоки от цивилизования свят, но това са кървави пари, защото отиват за бомби, оръжие и убиват хора.
Поне хората на изкуството трябва да са по-чувствителни.
Ох, много се разстроих, разочарованието ми е огромно.

Цитирам всичко, защото съм съгласна с мнението! Самата аз съм на мнение, че всякакъв бизнес с Русия трябва да бъде преустановен и не защото политиканствам, а защото агресията не трябва да се финансира по никакъв начин. Затова са и всички санкции, които страната търпи. За обикновените руски граждани не съм сигурна до колко разбират реалната ситуация, но като се има предвид, че са президенски зомбита бих могла да приема някаква доза невинност. Обаче бизнесът и всички, които печелят на гърба на заблудените не ги оправдавам.

Колкото до Акън, мисля, че като цяло турците са на страната на Русия и от това идва общата им работа заедно.
Освен това той и мениджърите му май не са взели под внимание политиката при договорките с тази платформа, а това е груба грешка на агенцията и философско неглижиране на Акън. Остава възможността да е подведен, но чак пък толкова не ми се вярва да не следи новинарските потоци. Другата по-гадна възможност е, открито да подкрепя агресията. Не искам да допускам, че е така....

Какъв уклон предприе, тази иначе прекрасна преди време тема....
Думите не стигат.....та, чак и в политически игри да се намесва Акън......смях и сълзи.. .

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 15:55 от Stella2021

# 200
Акън Акъньозю стана лице на руската платформа İVİ и участва в реклама.Актьорът посети и Москва за два дни.
Хм, това не ми харесва. Разочарова ме, мислех го за духовен човек и не толкова материален. Не е добре да дава "аудиенция" на руските сатрапи, при толкова жертви - убити и ранени, не само войници, но жени, деца и старци. При толкова отвлечени от родителите им деца. Не ми се политиканства, но войната е най-грозното и антихуманно действие. Знам, че обикновените руснаци се страхуват и до известна степен нямат вина, но това, което прави Акън не ми харесва. Сигурно са доста щедри, защото никоя звезда от останалия свят не припарва там от началото на войната, но не всичко е пари по д.волите. Май пак не е случил на продуцент, защото това най-вероятно е негово дело, но и той има глава на раменете и сърце в гърдите, за да прецини правилно ли е или не.
Актьорите са далеч от политиката и за тях е важно изкуството, но един актьор трябва да знае, че има милиони почитатели и неговите действия могат да повлияят на феновете му и актьорът, като всеки човек не бива да прави компромис със съвестта си.

п.п. За турците алъшверишът винаги е над всичко и нямат скрупули в това отношение. По курортите им се лее руска реч и си търгуват с руснаците без свян и печелят здраво, заради ембаргото над руски стоки от цивилизования свят, но това са кървави пари, защото отиват за бомби, оръжие и убиват хора.
Поне хората на изкуството трябва да са по-чувствителни.
Ох, много се разстроих, разочарованието ми е огромно.

Цитирам всичко, защото съм съгласна с мнението! Самата аз съм на мнение, че всякакъв бизнес с Русия трябва да бъде преустановен и не защото политиканствам, а защото агресията не трябва да се финансира по никакъв начин. Затова са и всички санкции, които страната търпи. За обикновените руски граждани не съм сигурна до колко разбират реалната ситуация, но като се има предвид, че са президенски зомбита бих могла да приема някаква доза невинност. Обаче бизнесът и всички, които печелят на гърба на заблудените не ги оправдавам.

Колкото до Акън, мисля, че като цяло турците са на страната на Русия и от това идва общата им работа заедно.
Освен това той и мениджърите му май не са взели под внимание политиката при договорките с тази платформа, а това е груба грешка на агенцията и философско неглижиране на Акън. Остава възможността да е подведен, но чак пък толкова не ми се вярва да не следи новинарските потоци. Другата по-гадна възможност е, открито да подкрепя агресията. Не искам да допускам, че е така....

Боже, какъв уклон предприе, тази иначе прекрасна преди време тема....
Думите не стигат.....та, чак и в политически игри да се намесва Акън......смях и сълзи.. .
Нооооо, толкоооз - не, повече!
Здравейте! Да попитам милите дами, защо търсите руски преводи на сериала който следите. Значи за вас няма проблем да ги ползвате, но Акън пак е прегрешил. Вие гледате, те печелят, значи ги подкрепяте.

# 201
в политически игри да се намесва Акън......
Целият живот е политика и популярните лица са носители на едно или друго течение, мнение, внушение или така наречения "мейнстрийм". Акън не прави изключения...

Гримьорът Manolya Akan сподели снимка от снимачната площадка #Tuzak в профила си в Instagram с надпис „Радвам се, че извървяхме този път заедно 🤗 Да стъпим в много красиви проекти 🍀🙏🏻 Безкрайни благодарности за всичко, което допринесохте за мен ✨🍀". #AkınAkınözü

https://twitter.com/VickyEdits23/status/1651673280997146624?s=20

# 202
в политически игри да се намесва Акън......
Целият живот е политика и популярните лица са носители на едно или друго течение, мнение, внушение или така наречения "мейнстрийм". Акън не прави изключения...

Гримьорът Manolya Akan сподели снимка от снимачната площадка #Tuzak в профила си в Instagram с надпис „Радвам се, че извървяхме този път заедно 🤗 Да стъпим в много красиви проекти 🍀🙏🏻 Безкрайни благодарности за всичко, което допринесохте за мен ✨🍀". #AkınAkınözü

https://twitter.com/VickyEdits23/status/1651673280997146624?s=20
Благодаря,  кефя се на всичко, което се споделя за Акън, първо защото си е патрон в темата, и второ защото си заслужава емоцията и съприкосновението с него. Но, определено не мога да харесам и застана зад позиция за него....още повече, когато го въвличате в някакви си политически избивки.. ами, смешно е....най-малкото.....
Хайде, слезте малко и на земята....
Тук, за какво сме?
Да избиваме  някакви политически си , ли избивки?
Наистина е срамно!
Всеки нормален човек, си има  виждания, някакви нагласи, в живота около него, в живота въобще....той си ги къта и си действа според това..
Сопрете се да давате акъл, още повече и да съдите някой си за нещо ...
Наистина и манталитетът  си подсказва...
Съжалявам, че го пиша, но наистина и с мен така подходихте! Здраве да е!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 00:05 от Stella2021

# 203

Благодаря,  кефя се на всичко, което се споделя за Акън, първо защото си е патрон в темата, и второ защото си заслужава емоцията и съприкосновение с него. Но, определено не мога да харесам и застана зад позиция за него....още повече, когато го въвличате в някакви си политически избивки.. ами, смешно е....най-малкото.....

Не карам никого да харесва каквото и да било. Споделям инфо и снимки на Акън защото така искам и се кефя на това. Хич не ме интересува мнението на когото и да било. Обаче, който си мисли, че хора като Акън живеят изолирани от обществените нагласи и не влияят върху мнението на феновете си, значи живее с глава под земята.

Какво и защо е решил да работи с руската платформа не знам, но не променя харесването ми на личността му. Само оставя горчив вкус от избора му. Ама какво да правиш....човешко е да избереш тъмната страна. Аз няма да спра да смятам Русия за агресор, щото Акън щял да работи за тяхна платформа.

По същия начин Керем Бюрсин подкрепя "различните", либералните, шантавите глобалисти и не знам си какви още измислици, но аз не спирам да го харесвам и да съм против разни "меки" тарикати.

Чаатай пък носи тениска на Че Гевара, който е комунист, убил без съд и присъда хиляди хора и аз не го харесвам за пример. Но Чаатай си го харесвам много, много, много.....

Така че, на земята се случват постоянно различни неща и политиката е замесена в 99% от случаите.
Даже сериалите на съседите са цяла политическа платформа на Ердоганчо и компания, но въпреки несъгласието с цензура, насилие и лицемерно отношение в тях, хиляди продължават и ще продължават да ги гледат.
Щото всичко е политика, зрелища и пари, пари, пари....

# 204
Фрагманът!

И една супер готина снимка зад кадър. Grinning

# 205

Благодаря,  кефя се на всичко, което се споделя за Акън, първо защото си е патрон в темата, и второ защото си заслужава емоцията и съприкосновение с него. Но, определено не мога да харесам и застана зад позиция за него....още повече, когато го въвличате в някакви си политически избивки.. ами, смешно е....най-малкото.....

Не карам никого да харесва каквото и да било. Споделям инфо и снимки на Акън защото така искам и се кефя на това.1 Хич не ме интересува мнението на когото и да било. Обаче, който си мисли, че хора като Акън живеят изолирани от обществените нагласи и не влияят върху мнението на феновете си, значи живее с глава под земята.

Какво и защо е решил да работи с руската платформа не знам, но не променя харесването ми на личността му. Само оставя горчив вкус от избора му. Ама какво да правиш....човешко е да избереш тъмната страна. Аз няма да спра да смятам Русия за агресор, щото Акън щял да работи за тяхна платформа.

По същия начин Керем Бюрсин подкрепя "различните", либералните, шантавите глобалисти и не знам си какви още измислици, но аз не спирам да го харесвам и да съм против разни "меки" тарикати.

Чаатай пък носи тениска на Че Гевара, който е комунист, убил без съд
Щото всичко е политика, зрелища и пари, пари, пари....

1 А, би и трябвало, щом се вписваме и в някакъв си  - какъвто и да е форум. Аз също не се подчинявам,  но, все таки и етиката го изисква.....Не сме сами в този свят, за да налагаме мнението си, но, както са казали хората, преди нас - Свят, като цвят....всеки с мириса си.
А, иначе ДениАра - интересна информация за Керем Бюрсин, ....Благодаря!
И да, всичко опира до...мнооогооо пари, но ние тук си обсъждаме развитието в сериалите, нали?
Та, нека оставим политическите си пристрастия в друг ъгъл.....То и ъгли много се нароиха напоследък....👌😃😂

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 07:46 от Stella2021

# 206
Здравейте!

Какво щастие е да живееш на земята, винаги чудесна и винаги готова да сподели своите чудеса!
Ян Мартел

Фрага с руски субт.

Епизод 7 фрагмент

Красив, динамичен фраг, с уау ефект в него.

# 207
Добро утро, момичета!

„Мечтите нарочно са с по-голям размер,
за да можем да пораснем в тях.“

Скрит текст:
П.П. СТЕЛО, ако ще пишеш в тази тема само да се заяждаш.....айде няма нужда. То бива, наглост, но твоята е неизчерпаема. Па си водиш и част другите акаунти!

# 208
Добро утро, момичета!

„Мечтите нарочно са с по-голям размер,
за да можем да пораснем в тях.“

П.П. СТЕЛО, ако ще пишеш в тази тема само да се заяждаш.....айде няма нужда. То бива, наглост, но твоята е неизчерпаема. Па си водиш и част другите акаунти

Изказ и наистина ЧУДО.....независимо, какви прекрасни , но все таки ЧУЖДИ мисли поства.....но, всеки с номерът си!
Смях и сълзи....
Но, пък и да е по разнообразно - наистина и сивото ежедневие дотяга!👌😃😂

# 209

Изказ и наистина ЧУДО.....независимо, какви прекрасни , но все таки ЧУЖДИ мисли поства.....но, всеки с номерът си!
Смях и сълзи....
Но, пък и да е по разнообразно - наистина и сивото ежедневие дотяга!👌😃😂
Колко ли ти е сиво ежедневието?.... та си правиш акаунти и влизаш в темата да се заяждаш.
Как пък не се спря, бееее! Какво удоволствие ти прави това не знам, но поне показва какъв човек си....бъди сигурна, че не клони към добър.

Общи условия

Активация на акаунт