Отговори
# 180

💥 Според блогъра Dedikoducu Cocuk, рейтингите на сериала "Centennial Miracle / Yüz Yıllık Mucize" не харесват канала. Ще бъдат гарантирани 13 епизода, след което ще се вземе решение за бъдещето на проекта. Ако рейтингите не се подобрят, ще бъде затворен.

Колежката на Акън са я изловили с Джентълмена  в обща компания. Те са познават и от Ичерде. С Ръза са почивали заедно.  Неверника се забъркал с некъв дърт вампир от Терзи . Играе асистентката му. Дано е само флирт и нищо повече. Нека се забавлява , много рядко го виждаме на чИрешата . След мъчителна дълга връзка нормално е да живне. 
Визията му за Кубра е като латино мачо. Сладки къдрички и ме умилостивява.

ШОК !:scream: Изловиха ги и клявките ги обсъждат . Ето така се прави . Браво  на папараците!  Бившата се скъса да доказва несъществуващи неща и пуска пейзажи и се излага.

Турските папараци успяха да заснемат редки кадри: Чаатай Улусой в компанията на новата любовница Едже Сукан, която прилежно покриваше лицето си с коса, и приятели Бенсу Сорал и Ръза Коджаоолу. Съобщава се, че компанията се е забавлявала в един от клубовете на Etiler и след това отишъл в къщата в Арнавуткьой. Според Бенсу, тя завърши снимките на поредицата "Капанът", те отпразнуваха това събитие и тя закара приятелите вкъщи.  Журналистите не пропуснаха да забележат, че Бенсу се забавлява, докато съпругът й Хакан Баш е на рехабилитация след претърпяна сърдечна операция.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 22:47 от femmi2

# 181
Малеее, тая какъв е крокодил... Дойгуто е с класи над тая Kissing Heart Феновете му реваха против Дойгуто (незнайно защо, аз я харесвах).....а сега да ги питам?...

# 182
Джаки ще му мислим ако наистина има нещо между тях . Предпочитам да мислим ,че е флирт или просто са в обща компания и нищо повече . Тая е китка пред Дуда . 
Този кометар ми хареса
Скрит текст:
Чага 😍Почивайте си, забавлявайте се след 6 години връзка, 😄най-накрая виждаме Chaga 🔥в готина компания) Bensu е красавица. 💖
Или може би Хакан няма нищо против жена му да си почива след снимките👌

# 183
Джаки ще му мислим ако наистина има нещо между тях . Предпочитам да мислим ,че е флирт или просто са в обща компания и нищо повече . Тая е китка пред Дуда .  
Този кометар ми хареса
Скрит текст:
Чага 😍Почивайте си, забавлявайте се след 6 години връзка, 😄най-накрая виждаме Chaga 🔥в готина компания) Bensu е красавица. 💖
Или може би Хакан няма нищо против жена му да си почива след снимките👌
Тази и за флирт е ужас..... Rage
Дръжте си я тая китка като ви харесва, аз лично предпочитам Дуда. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 184
Здравейте!

Истинските приказки не са истории за чудеса, а по-скоро съобщения за чудотворното идване на справедливостта.
Зигфрид Кракауер

Кой според вас рани Кемал?

Според мен май е жена.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 07:10 от cvetansk

# 185
Добро утро, момичета!

„Чудесата започват да се случват тогава,
когато спреш да отдаваш енергията си на страховете си
и започнеш да я влагаш в мечтите си. “

# 186
Тези дни нямам време да пиша, но ви чета и наваксвам с новините. Снощи бях доста уморена и не ми беше до писане, но днес да отбележа - минаха две години от излъчване на финалния епизод на Вятъра, а като гледам феновете по света продължават да се вълнуват и да следят неща касаещи сериалчето и разбира се Реймирчетата. Макар и след толкова време, макар и в други проекти и с други екранни партньори Акън и Ебру си остават в сърцата на хората с неповторимата химия, която сътвориха като екранна двойка, и продължават да покоряват нови хоризонти, посредством вятърничавата си приказка.

https://twitter.com/emotional_leon/status/1620180292400201740

По повод новините за Чудото, това значи ли, че каналът не се интересува от продажбите, а им е важен основно рейта? Жалко ще е че няма да има продължение след 13, но си мисля че Хилял и сценаристите са си направили план А и Б в зависимост от зрителския интерес. Поне ще имат възможност да развият прилично историята, която ни разказват. Дано стане чудо все пак, защото и на мен сериалчето ми харесва, интересен ми е сюжета, харесва ми как развиват образа на Харика, стайлингът й. То Ебру до известна степен все едно играе себе си. Има красиво заснети моменти с ХарКем особено в последните серии. Успява Хилял също както Кърджъ да улови и красиви природни моменти в съчетание с хармонията м/у Ебру и Биркан в общите им сцени. Относно поведението на Сюрея спрямо Харика и близостта й с Кемал, нали писахте, че я дебнела като цербер,  та за мен поведението й е провокирано повече от страх и желанието да я предпази, мислейки си, че подбудите на Кемал са користни с цел отмъщение, а не от егоизъм. Няма да й е лесно на Харика и доста ще се разстройва покрай сблъсъците м/у леля й и Кемал. Сякаш е м/у два огъня и на която и страна да се наклони ще се опари.....

Относно Капан тази седмица е финалът, ще го излъчват в 23:15 както направиха с 24та серия и за мое учудване  рейта се беше покачил, не че има значение, но се изненадах. За мен си е късно като се има на предвид, че продължителността на епизодите в едно с рекламите надхвърлят 2 часа...... направо съм си заспала.....
От официалната страница:
"Един живот, един куршум, един последен капан."

Има предположения, че може на края да занулят Умът,
тоест да повторят финала на Кара севда - последната сцена с общата вечеря и спомените за Кемал.
"Животът никога не е справедлив..."

Но този кадър сякаш ги опровергава, вижда се, че ще има времеви скок и Умут си е жив и здрав.......
освен ако не е нечия представа............

Джерен с дъщерята Умай и Умут с пошарени коси, сякаш са снимали в затвора.

По повод новините за колежката Бенсу, не и следя житейската история, но си мисля, че в случая журналята прекаляват с грозните си намеците - е като е семейна не може ли да излезе да се позабавлява със стари приятели и колеги при това, партнирали са си в Ичердето, а с Ръза отново и в Капан. Съпругът и може да не е бил възпрепятстван по някаква причина, не я е вързал в къщи, я........Освен това операцията му не беше ли преди няколко месеца..... Като си познават тамошния манталитет и мислене и вероятността да почнат да я разнасят грозно щото сега им се е отдало, съпругът й побързал да я подкрепи и направил опровержение, мани мани....

# 187
Здравейте!

Имената правят чудеса. Ако произнесете името правилно в подходящия момент, това може да се превърне в заклинание.
Елена Михалкова

Даниела, права си, че Ебру сякаш играе себе си. Гледам вече трети сериал с нея и във всеки така влиза в ролята и играе с такава лекота, че все едно е тя самата, дори и в Легендата създаде това усещане. А в същото време навсякъде е различна и няма начин да смесиш героите й. Биркан пък за мен е откритие, актьор който също влиза съвсем естествено в образа на героя, без напъване и с голяма лекота.
А самото заснемане прави особено моментите с Харика и Кемал вълшебни.

Има много красиви преходи при тях. Ето и един такъв.

# 188
Добро утро, момичета!

Някои ще идват при теб, други ще си отиват.
Не тичай след тях.
Който иска, рано или късно ще си тръгне.
И ще остане само този, който наистина трябва да е близо до теб.

Днес е денят на нашата киновечер!

Лек и спокоен ден!

# 189
Акън Акъньозю стана лице на руската платформа İVİ и участва в реклама.Актьорът посети и Москва за два дни.
Освен това, актьорът стана лице на марката за дрехи Süvari в Турция.

# 190
Всичко се случва навреме и по свои собствени причини, както добри, така и лоши. Малко неща се случват случайно. Хората, събитията и дори неприятностите се случват по някаква причина, понякога тестват за сила, понякога отварят нови хоризонти. И чудесата се случват навреме.✨

Тази вечер планираме собствено чудо 😂- нов епизод от сериала "Столетното чудо". И ще разберем какво са направили нашите герои този път 😜✨. Вечерта чакаме както обикновено всички онлайн със сладкиши и добро настроение 😊.

# 191
Чакаме! Heart Eyes

Много вълнуваща серия се очертава.

Момичета, тази снимка ми изглежда направо като  стара картина. Като илюстрация на средновековна легенда. Purple Heart

# 192
Акън Акъньозю стана лице на руската платформа İVİ и участва в реклама.Актьорът посети и Москва за два дни.
Хм, това не ми харесва. Разочарова ме, мислех го за духовен човек и не толкова материален. Не е добре да дава "аудиенция" на руските сатрапи, при толкова жертви - убити и ранени, не само войници, но жени, деца и старци. При толкова отвлечени от родителите им деца. Не ми се политиканства, но войната е най-грозното и антихуманно действие. Знам, че обикновените руснаци се страхуват и до известна степен нямат вина, но това, което прави Акън не ми харесва. Сигурно са доста щедри, защото никоя звезда от останалия свят не припарва там от началото на войната, но не всичко е пари по д.волите. Май пак не е случил на продуцент, защото това най-вероятно е негово дело, но и той има глава на раменете и сърце в гърдите, за да прецени правилно ли е или не.
Актьорите са далеч от политиката и за тях е важно изкуството, но един актьор трябва да знае, че има милиони почитатели и неговите действия могат да повлияят на феновете му и актьорът, като всеки човек не бива да прави компромис със съвестта си.

п.п. За турците алъшверишът винаги е над всичко и нямат скрупули в това отношение. По курортите им се лее руска реч и си търгуват с руснаците без свян и печелят здраво, заради ембаргото над руски стоки от цивилизования свят, но това са кървави пари, защото отиват за бомби, оръжие и убиват хора.
Поне хората на изкуството трябва да са по-чувствителни.
Ох, много се разстроих, разочарованието ми е огромно.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 15:53 от sineva 1

# 193
Синева, абсолютно споделям мнението ти.

# 194
Хм, това не ми харесва. Разочарова ме, мислех го за духовен човек и не толкова материален. Не е добре да дава "аудиенция" на руските сатрапи, при толкова жертви - убити и ранени, не само войници, но жени, деца и старци. При толкова отвлечени от родителите им деца. Не ми се политиканства, но войната е най-грозното и антихуманно действие. Знам, че обикновените руснаци се страхуват и до известна степен нямат вина, но това, което прави Акън не ми харесва. Сигурно са доста щедри, защото никоя звезда от останалия свят не припарва там от началото на войната, но не всичко е пари по д.волите. Май пак не е случил на продуцент, защото това най-вероятно е негово дело, но и той има глава на раменете и сърце в гърдите, за да прецини правилно ли е или не.
Актьорите са далеч от политиката и за тях е важно изкуството, но един актьор трябва да знае, че има милиони почитатели и неговите действия могат да повлияят на феновете му и актьорът, като всеки човек не бива да прави компромис със съвестта си.

п.п. За турците алъшверишът винаги е над всичко и нямат скрупули в това отношение. По курортите им се лее руска реч и си търгуват с руснаците без свян и печелят здраво, заради ембаргото над руски стоки от цивилизования свят, но това са кървави пари, защото отиват за бомби, оръжие и убиват хора.
Поне хората на изкуството трябва да са по-чувствителни.
Ох, много се разстроих, разочарованието ми е огромно.

Цитирам всичко, защото съм съгласна с мнението! Самата аз съм на мнение, че всякакъв бизнес с Русия трябва да бъде преустановен и не защото политиканствам, а защото агресията не трябва да се финансира по никакъв начин. Затова са и всички санкции, които страната търпи. За обикновените руски граждани не съм сигурна до колко разбират реалната ситуация, но като се има предвид, че са президенски зомбита бих могла да приема някаква доза невинност. Обаче бизнесът и всички, които печелят на гърба на заблудените не ги оправдавам.

Колкото до Акън, мисля, че като цяло турците са на страната на Русия и от това идва общата им работа заедно.
Освен това той и мениджърите му май не са взели под внимание политиката при договорките с тази платформа, а това е груба грешка на агенцията и философско неглижиране на Акън. Остава възможността да е подведен, но чак пък толкова не ми се вярва да не следи новинарските потоци. Другата по-гадна възможност е, открито да подкрепя агресията. Не искам да допускам, че е така....

Общи условия

Активация на акаунт