Отговори
# 165
Ден на детето в Турция

Днес в Турция се отбелязва Денят на детето. Традицията е поставена от Кемал Ататюрк, който на тази дата през 1920-та година открива Великото национално събрание и обявява Турция за независима светска република.

По този повод всички известни и популярни лица отправят поздрави и пожелания за здраве, радост, усмивки за всички деца без значение от националност, религия и социални кръгове. Организират се посещения на детски центрове, правят състезания и олимпиади. Правят се благотворителни кампании за децата от по-бедните райони.

Акън винаги е участвал активно в тези и други подобни инициативи. Майка му има фондация с основна дейност именно работа с деца и тяхното културно, емоционално и образователно развитие.

Красавец е той....от където и да го погледнеш няма какво да не харесаш 😃

Когато се смее лицето му има излъчване на дете и щастието блика от усмивката му 😍

Ляв или десен профил няма никакво значение.... перфектно изваян отвсякъде.
Няколко пъти съм писала, че когато Господ е създавал мъжете в Акън е вложил идеята си за съвършенство 🙂🙃

Както много пъти е писано Бенсу не е най-добрата актриса и партньорка на когото и да било, но не може да се отрече химията в снимките й с Акън ❤️

И накрая, но не по важност най-добрите за всички времена и няма значение с кого играят или с кого живеят.....на екран заедно са взривяващи, заразяващи, пленяващи и запомнящи се 💃🕺💥👻🥰❤️

# 166
Честит празник на детето!

Днес от сета зад кадър на Чудото, на практика Ебру и Биркан забавляват децата.

# 167
Цвети, това е старо видео и с него Ебру отбелязва празника на детето в Турция. Затова на видеото мига днешната дата. Момичетата са племеннички на Хилял Сарал. Те често гостуват на сета. Хилял отбеляза празника с тяхна снимка, на която ги нарича малки режисьори. Blush

# 168
Честит празник на детето!

# 169
Честит празник на нашите турски приятели!

Снимки зад кадър с много настроение. Blush

# 170
Здравейте!

И независимо дали вярвате в чудеса или не, мога да гарантирам, че ще преживеете такова. Може да не е чудото, за което сте се молили. Бог вероятно няма да отмени направеното. Чудото е следното: че ще станете сутрин и ще можете да видите отново стряскащата красота на деня.
Уилям Кент Крюгер

# 171
Добро утро, момичета!

Всеки ден, който се ражда, е чудо, което се повтаря.
Отвори очи и сърце към живота и всичко, което дойде ще е дар.

Пожелавам ви лек и спокоен ден!

# 172
По- леко да ни е чакането на фрага.

„За първи път в живота си си помислих, че мога да се доверя напълно на една жена, че тя може да ме разбере, хареса ми.
Последвах я. Исках да я опозная по-добре, да сме по-близки и тогава разбрах, че съм влюбен в нея”

Кемал

# 173
# 174
Здравейте!

Изживейте всеки момент напълно и бъдещето ще се погрижи само за себе си. Насладете се напълно на чудесата и красотата на всеки момент.
Парамаханса Йогананда

Фрага с руски субтитри

https://turkru.tv/stoletnee-chudo-6-seriya.html

И докато си пия кафето да нахвърлям малко от предположенията и мислите си

Не знам защо, но дотук ни разкриват все образа на Сурия - спомените на Сурия, действията на Сурия... Някак си го приемах, търсих си оправдания, че е необходимо, за да успеят да разгърнат историята, но с тези два фрага, поне това, което виждам в тях те продължават. И това някак си започва да дразни, защото останалите линии също са доста интересни. Както и да е, коя съм аз, че да се съобразяват с предпочитанията ми, а още по- малко разбирам как се прави сериал, на мен за сега ми е интересен Чудото и ще продължа да си го гледам. Самата аз казах, че конструкцията му е като все едно четеш книга, но реално като четеш големите подробности, ако те отегчат можеш да ги прелистиш, да се върнеш после на тях..., но това е сериал, а не книга. А Биркан и Ебру са истинска наслада, много хармонична двойка, която рядко се среща.

Та да мина към откаченото си предположение. То е въз основа на всичко дадено плюс фраговете и естествено е за Сурия, защото нея ни показаха за сега най- подробно. Самата Сурия каза, че е лежала в болница и се е лекувала, видяхме, че е и неуравновесен човек. И си мисля, че онази болница в миналото, заради която обвиниха Кемал в палеж именно тя я е подпалила. Онзи, който отиде при нея със снимките именно това е разкрил, нейната вина. И понеже на тях реално им трябваше Ешреф са я накарали, за да отърве кожата да прехвърли вината на него. Може би затова се и колебаеше , когато той се появи, и затова първо го изкъпа, а после го предаде. Според мен именно това дълги години Кемал се е мъчил да й прости, измяната, предателството, клеветата и всичко в името на нейната свобода и благо. Сега всичко това отново се появява пред очите й и тя започва да губи равновесие. И пак да кажа това е само мое въображение.
Кемал от своя страна пък явно се нанася в имението едно да ги защити, но основно, за да смъкне маската зад която се крие Сурия, защото той заради Сурия губи Харика, а именно с това той няма да се примири. Дори и да разкаже истината на Харика, тя едва ли ще му повярва, защото самата тя му каза, че много обича леля си и й е много благодарна. Доверието на Харика в леля й е много голямо и изграждано дълги години.

# 175
Добро утро момичета!

Благородният човек предявява претенции към себе си,
обикновеният – към другите.

Прекрасна двойка

Фрага на български

СТОЛЕТНО ЧУДО еп.6/ фраг 2
- Де да можеше заедно с мен, да не остаряваш Тургут!
- Ако трябва да избирам между теб и леля ми, тогава ще избера леля си, Кемал!
- Ако семейството разбере, че криеш всичко няма ли да е по-различно, според теб?
- Какво искаш да кажеш, нанасям се в имението?
- Какво?
- Какво има, Харика? Местя се в къщата си!
- Не, не можеш да живееш тук!
- Ако се вразумиш, всичко ще бъде различно!
- Кажи ми колко пари, колко пари искаш?
- Нито един човек в това имение няма да пострада. На който и да е този проблем на главата ми, ще го попитам така, че да съжалява, че се е доближил до това имение!
- Кой е там?
- Кемал?

# 176
Благодаря за фрага, за преводите и за разсъжденията, момичета! Hug
Първо да попитам- това за неостаряването във фрага не се ли отнася за Ататюрк?

Хубаво, че включват тежката артилерия- Ататюрк в битката за зрителско внимание. Да си кажем честно- рейтингът хич не е добър. Да, вярно, празници имаше. Но не е добър. Дано има продажби в чужбина. Сезона ще го довършим, но ако сме с такива проценти- няма да има втори. И ще се пукна от яд, защото сериалът ми е много интересен.

И аз искам да споделя мисли, подобни на тези на Цвети. И на мен започна да ми поомръзва нещата да се въртят около Сюрея. Предполагам и на публиката и е омръзнало. Все пак хората са с очакване да гледат Ебру и Биркан, не Зеррин. Уважавам я, но ми идва в повече. Да, разбирам, всичко е навързано и Сюрея присъства в почти всичко, но наистина прекалено много сериално време има за нея. Да бяха акцентирали малко повече на първия "живот" на Кемал, или поне някакво равновесие да имаше. Да, разбирам, огромен проблем се оформя между Харика и Сюрея. Но след като на мен ми омръзна да гледам основно Сюрея, представям си как е за не толкова мотивирани зрители.
Та дано се усетят и малко да разнообразят историята. Все пак има и други герои, да дадат сериално време на момичетата, даже на бабенцето е по-добре според мен.
Ако са решили да ни върнат малко във времето на Али- ще е много добре. Дано да го направят, тази епоха и всяко споменаване на Ататюрк ще са в полза.
Пиша откровено, защото ми е много криво от ниския рейтинг на този качествен проект.

# 177
Онче, това за не остаряването, Кемал според мен го каза във връзка с Ататюрк.

Сурия наистина присъства във всичко, но спомените които дават са все от гледна точка на Сурия. А трябва за баланс да дадат и от гледната точка на Кемал. Да дадат защо една година след като е взела Харика и Зерин при себе си, Харика бяга, за да търси майка си. Едва след това Сурия е взела родителските задължения на сериозно. Да не говорим, че за Кемал и неговите 130 години живот има храна сигурно за три сезона. И както каза Онче, бабане също е много тайнствена и интересна линия, бащата на близначките, самата Айсел, та дори и Саджиде, семейството на Джем. Много материал, за да разгърнат интересен сюжет, а не да тъпчат на Сурия. А сериала, както каза е много интересен.
В предната серия нещото, което силно направи впечатление е, че дадоха спомените на Сурия за предателството й паралелно с клеветата на Джем, че Кемал го е пребил в настоящето. От там и мисълта, че Сурия също е оклеветила Кемал.

# 178
🎬Сто годишно чудо, Епизод 6 Резюме и кадри :

Харика, негодуваща, че Сюрея й е ударила шамар, се качва на лодката с Кемал, но след като не намира отговори на въпросите си, се връща у дома. Джем ще направи всичко възможно, за да държи Кемал далеч от Харика и имението.  От друга страна, единственият изход на Кемал е да се засели в имението, за да защити Харика и хората в имението.  Тургут;  Докато изследва имението, той намира писмо в котелното помещение.  Когато дава писмото на Кемал, той разбира, че дядо му е написал писмото.  Докато Харика има проблеми да осмисли действията на Кемал;  Кемал е намушкан от някой, когото не вижда, и Харика го намира.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 11:57 от jackie.

# 179
Още малко промо снимки от епизод 6

Ей, не ги оставих на спокойствие на този кей. Ако не е Сурия ще е Джем.

Сега ще имаме и писмо от дядото на Кемал, още по мистериозно да стане. А дано започнат и да разплитат поне малко от всички тайни и мистерии, които заплетоха.

Общи условия

Активация на акаунт