Отговори
# 150
Здравейте!

Инфо за Тузак

Сериала ще завърши с 26 епизод ,който ще е финален и няма да има втори сезон. Финала ще е на 28 - ми април. Днес са снимали финалния епизод. 

Сега комшиите празнуват Рамазана и гилдията ще почива няколко дни.

За рейта на чудото не е добър ,но ще си завърши сезона без продължение. 

Цвети , Онче ,Тешекюлер за споделеното.
Значи това признание на пейката  е било представа на Кемал как ще реагира Харика .

# 151
Ново от сторито на Джем Карджъ и Ебру

Ебру Шахин, Бурджу Бирджик, Джем Карджъ и Бенал Тайри празнуват в Атина

БГ превода излезе днес по обед

Сто години Чудо епизод 5 - БГ превод

Синева, сценария на Чудото върви с интересна конструкция, все едно четеш книга, а не гледаш сериал, затова и изглежда доста различно. В сюжета има много линии както в книгите от този жанр.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 21:59 от cvetansk

# 152
Цвети , много готини снимки.   Нека празнуват и заредят с енергия. 
Джем и Ебрушка имат страхотно приятелство.Hands Clap
И други колеги също са с тях.

# 153
Синева, сценария на Чудото върви с интересна конструкция, все едно четеш книга, а не гледаш сериал, затова и изглежда доста различно. В сюжета има много линии както в книгите от този жанр.
Съгласна съм, но е трудно смилаем за обикновения зрител свикнал на сладникави дизита. На моменти ми липсва динамика, леко мудно върви действието, това ми е единствената критика, към актьорската игра нямам забележки.
Ох, толкова ми се ще да се отпуши и да стане хит. На мен си ми харесва, аз обичам този тип фентъзи. Критиката ми е по-скоро опит да си обясня защо нещата не вървят при труската аудитория. Играта и на двамата сладури е страхотна, бабето е много свежо, образът на Сюрея е много наситен и силен. Харесвам ми и образа на годеника, добре се справя актьора. Въобще силна актьори група е събрана.
Така ми се ще нещата да се случат, да го разберат и заобичат.
Все още имам надежда, че любовните драми ще отключат интереса. Дано!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:33 от sineva 1

# 154
Синева, струва ми се, че няма да има такъв тип любовни драми, които се харесват. Тук някак си показват по- скоро затварянето на една страница и отварянето на нова. Начина да затвориш миналото и, че възможността да имаш ново начало е като изпълниш недовършената работа, едва тогава ще ти бъден даден Рая на земята и небето. Всичко е такова, че няма нито да се разбере, а ако се разбере, няма да се хареса, защото води до размисли за теб самия и то не в посока тривиалното ежедневие, а за това как си живял и какво си направил с живота си като цяло. Това не е и няма как да е типа Рибарчето, и да си казваш "ама има и по- зле от мен, или има и като мен"

Любовна драма може да покажат повече в отношенията Кемал, Харика, Джем. Този Джем чак да го съжали човек. Майка му със сигурност му съчувства. Интересно ще ми е да видя как ще се старае да му даде Харика в ръцете.

При линията Кемал, Харика, Сурия, няма да има любовна драма. Тази линия е трудна и тежка, и не става въпрос за любов. Там ще е кой ще надделее за Харика. На кея Кемал така погледна Сурия, сякаш искаше да й каже няма да ми вземеш Харика, няма да ми вземеш щастието. Харика е като последна надежда за щастие и за Кемал, и за Сурия, и те ще се борят за нея като удавник за сламка.

А и тепърва ще видим и греховете на баба Мюези. Страхотен образ, заседнал и той донякъде в миналото, но много честен и проницателен. И ми става смешно, как при всяка казана истина от нея, Сурия все ще я праща в клиника. А баба Мюзеи е съгласна - Вие вече сте ме обявили за луда. Каква е разликата дали ще имам документ за това или не.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 00:00 от cvetansk

# 155
Аз мисля, че на практика борбата е кой ще спечели доверието на Харика. Сурея години наред и градила доверието на Харика към себе  си. И до момента основната мотивация на Харика е да зарадва Сурея и да я накара да се гордее с нея. Но настъпи момент, в който Сурея разклати доверието на Харика в себе си и и отне мотивацията и самочувствието на зрял и свободен човек. С поведението си Сурея я накара да се съмнява във всичко, в което Харика е вярвала досега. А Кемал впечатли Харика и я накара да се влюби в него, но трудно ще спечели доверието и. Обикновено като се влюбим  даваме доверието си в аванс и по-късно разбираме дали сме сгрешили. Но за Харика тази опция е саботирана от Сурея и Джем. Отделно тя си дава сметка, че знае малко неща за Кемал и интуитивно усеща, че той крие много важни неща от нея. А Кемал освен любовта иска и доверието на Харика. Ще му трябва много време за да го спечели. Наистина ще е дълга и тежка борбата между Сурея и Кемал. И докато тя се случва това противопоставяне между тях ще наранява многократно Харика.

# 156
Здравейте!

Днес приятен уикенд ще ви пожелая с бабане Мюези

Любовта се случва от пръв поглед, не знае нито правила, нито воля. Дори не можеш да го изразиш.

баба Мюези чака лайкове за мисълта си

# 157
Добро утро, момичета!

„Чудесата започват да се случват тогава,
когато спреш да отдаваш енергията на страховете си
и започнеш да я влагаш в мечтите си. “

Прекрасен ден ви пожелавам!

# 158
В името на любовта на Кемал и Харика какво ли не прави Тургут...

и все червенокоси му се падат.

# 159
Биркан в Копенхаген

Ах, че е красив беее....

Наздраве! Wine Glass

# 160

Нежна красота:heart_eyes:

# 161
# 162
Може да е кратка, но пък е качествена почивката. Обичам да ги виждам весели и щастливи.

# 163
Добро утро, момичета!

Любовта е най-великото чувство, което твори чудеса,
което твори нови хора, създавайки великолепни човешки ценности.

Прекрасен ден!

# 164
Здравейте!

Всяко сърце има свой собствен аромат, който зависи от цветето, което расте в него.
Кемал

А тази реплика няма да я забравя дълго време

Синко, когато те биеха, ръцете ти с бране на круши ли бяха заети?
Аднан

И един Джем от реалния живот. Много е хубав изоставения ни годеник, а и актьора се справя отлично с тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт