Отговори
# 75

Феми, Джем е сложил новия тийзър и приема доста поздравления за обявяването на датата.

И той не е имал търпение вече. Ето как е обявил началото

Е, най-накрая беше обявена датата за първия сезон на Терзи. Успех, надявам се да гледате много!
Джем Карджъ

# 76
Цвети ,Мерси. 🌺
Така е с НФ желязно търпение.
Джем за сефте ли снима на платформи ?
Ко има гала вечер нали целия екип ще присъства ?
Искам да видя Чачи и Джем  с общо фото. Може и Ебру да присъства като гост. Имат общ филм и работят за една и съща компания.
Сега визията му е различна, ама нейсе.

# 77
Интересен нов фрагмент. Чакам с нетърпение превода му. Интригите и екшъна вече започват.

# 78
Мда възелът се заплита!
Почват драмите и интригите, при това на няколко фронта!Не ми се вярва Сурея да се обърне срещу Харика, но знае ли човек!
Любовта и ревността са най-силните, най-светлите, а понякога най-тъмните човешки емоции и страсти.
Тръпна в очакване на следващия.

# 79
Здравейте!

Чудесата са навсякъде около нас. Човек трябва да отвори съзнанието и душата си, за да почувства невидимите криле, с които ни пренасят през живота.

Много тежки думи и ултиматум на Сурия към Харика. Обаче бабане отново е на върха с това "Ето това е жениха", тя и без това си каза, че Харика няма да се омъжи за запъртъка.

"Ако се срещнеш с този човек отново, няма да те благословя!"

Фрагмента с руски субтитри.

https://turkru.tv/stoletnee-chudo-4-seriya.html

И май ще имаме поредната целувка, но този път Джем ще е свидетел. Тази ще да е по инициатива на Кемал.

# 80
Добро утро, момичета!

Човек трябва да се радва на живота, но никога да не изпада във възторг или отчаяние,
защото те го отдалечават от същинското познание за живота.

# 81
Добро утро и от мен на Велики Вторник! Simple Smile

Лелчето показа нокти! Кемал обаче не разкри тайната. Когато Сурея го попита кой е баща му, той отвърна - Ешраф. Сега тя си мисли, че е син на бившия й, но дори така е против връзката им с Харика.
Става напечно в Лавандуловото имение!    
А годеникът горкия хем набит, хем с пронизано от ревност сърце!

Любовта помита след себе си, няма шанс за годеника. Няма как да очаква Харика да остане с него от съжаление, щом в сърцето й пламна любов към Кемал.
 Много ми харесват, като двойка Харика и Кемал. Той категорично не е красавец, но е много мъжествен, едър, снажен, висок, абе както обичаше да казва една моя приятелка Индже мъж!

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 10:13 от sineva 1

# 82
СТОЛЕТНО ЧУДО еп.4 /фраг 2

- За мен е голяма чест да се запознаем!
- Неговият поглед, очите му, това видях, мамо!
Мога да се закълна, че е Ешреф!
- Ето го младоженеца!
- Какво ще кажа на Харика?
Тя е възхитена от този мъж, вижда се!
- Надявам се, че не преча!
Очаква ни вечер, изпълнена със събития!
- Напуснете това място веднага!
- Те вместо нас в имението, днес повикаха друг мъж!
- Какво правиш до моята годеница Кемал?
- Харика!
- Бавно, бавно!
- Кой го направи?
- Кемал!
- Всъщност смятат, че приличам на баща си!
- Как се казваше баща ти?
- Ешреф.
- Казах да се махнеш, не чуваш ли?
- Кемал...
- Харика, не! Той сам ще намери своя път!
- Няма да те благословя, ако видиш този човек отново!

# 83
Благодаря за фрага, изгледах го няколко пъти - категорично тая вечеря я чакам с нетърпение, ще е балшой театър от класа. Приличал на баща си.....Боже мой.... Тя Сюрейя припознава Ешреф освен външната прилика и по  специфични негови жестове, но няма как да допусне мисълта за столетника. Погледнато от позицията на Сюрейя има защо да е разочарована, да носи вина че не спази обещанието да му вярва на всяка цена, но и той не се постара да се бори за нея и любовта им. Ако беше й обяснил и въпреки това тя пак не му повярва тогава да заслужила си е разочарованието и краха на брака им. А той реално си тръгва, че и писмо за потвържедение на нейните предположение пише. Каквото и да е направила за да го разочарова мисля, че е било след като го изгони от дома им.

Относно Джем, освен побоя от Кемал дали червенокосата снаха не го довърши с електрошок, такъв звук ми се чува. Майката на Джем сякаш пристига след като Кемал си е тръгнал, може да са я повикали да прибере Джем.
А е възможно мъжката ръка с пистолета да е на Джем.

Хилял определено има слабост към ХарКем

# 84
Ох, Дани, така съм се смяла на електрошока. Ама наистина се чувало някакво жужене.

Относно вечерята прочетох и предположения, че Кемал нарочно се държи така, за да предизвика Сурия, защото иска Харика да види и другото й лице. Така ще я свали по лесно от пиедестала, на който я е качила Харика.

В предната серия Тургут милия колко пъти му слиза сърцето в петите. От сърце се смях червенокосата като му тропна на стъклото на колата и той подскочи като ужилен.

Мисля, че майката на Джем ще дойде още докато Кемал там. Интригата ще е по- голяма така.

А феновете творят все по- големи красоти.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 12:28 от cvetansk

# 85
Почнаха да пускат промофотографии за предстоящата серия, пак да каза от продукцията са доста дашни на снимков материал. А при външните снимки както и Цвети отбеляза не допуснаха да излязат фенски видеа.
Очаквам да има още снимки, тръпна нетърпеливо за престоящата вечеря. Grinning

# 86

Озета за 4 епизод

Сюрея, която вижда Кемал пред себе си, трудно разбира какво се е случило. По време на вечеря Сюрея търси улики за esref, много объркана и старите й спомени оживяват. Харика не разбира причината за отношението на Сюрея, но много се радва, че Кемал е с тях на вечеря. Кемал пък прави пътешествие през дните, прекарани в имението. Докато нападението на Мюжге е в имението изненадва всички, Джем научава от Мюжге е, че Кемал вечеря в Харика, той се озовава в имението. След като научава, че Кемал е син на Ешреф, Сюрея е шокирана до такава степен, че моли Харика да не вижда Кемал повече. Когато Кемал се прибира у дома, го очаква неочаквана изненада.

В живота си не съм чакала така вечеря. Обаче познах майката на Джем отива в конака, в разгара на вечерята. Сега освен вечерята, ще има да чакам и изненадата в дома на Кемал.
Тия хора направо сюрприз след сюрприз са ни подготвили.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:32 от cvetansk

# 87
Добро утро, момичета!

Не търси най-доброто, а търси своето нещо.
В края на краищата най-доброто не винаги ще бъде твое,
но пък затова твоето си ще е винаги най-добро.

# 88
Здравейте!

Да простим на миналото и кои сме били тогава. Нека да прегърнем настоящето и това, което сме способни да станем. Нека се отдадем на бъдещето и да гледаме как се разгръщат чудеса.
Мариам Уилямсън

# 89
Момичета, тази снимка ми е много странна.

Общи условия

Активация на акаунт