Първи крачки правим в 2007-ма, а през АПРИЛ ще гушнем рожба ценна

• 17 765
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Smooth, и ние сме харесали Peg Perego; на живо изпробвахме модела Venezia, а в сайта преоткрих модела Uno (особено оранжевата с белите точки!!!!!! но уви, чакаме момченце...). Можеш ли да ми дадеш информация къде поръчахте Uno-то и на каква цена (Veneziata беше 650 лв в Хиполанд...). Предварително благодаря!

обадихме се на дистрибуторите в София, телефона го взехме от страницата на Пег Перего, там ни казаха цената на Уно-то-695лв.и че в момента имат само синята и червената.Ние си харесахме тази черната с белите топки /за момченце/ и затова ще изчакаме 1 месец да я доставят от Италия. Коша е същия като Венецията, но шасито е по-добро,гумите са единични и задните са по-големи. Тук нашите магазини все още нямат новия каталог за 2007г.,затова записваш модела и цвета от сайта и им го диктуваш на магазинерките да го поръчват.Ние го поръчахме в "Штъркел".

# 151
Категорично аз нищо не съм попълвала, явно е попълнено от педката, не помня да ми е искала акт, просто, когато ми даваше здравната книжка на детето май ме попита, не помня вече, наистина.Но тя дойде  в дена на изписване, а тогава акт още нямаше детето.Ако си спомням добре-книжка ми даде на първата консултация-месец след това т.е. Thinking
Честно-толкова бюрокрация ни чака, че чак се отчайвам, но...как да е...Сега съм седнала, изчитам пак всички теми по въпросите за майчинство, детски надбавки, молби и декларации-ще си разпечатам всички документи и беж при счетоводителката другият месец-като на малоумна пак да обяснява, защото ми е мъгла все още/ а уж чета и се интересувам, но все пак не съм учила счетоводство и контрол Confused/И защото ще разполагам с доста малко време покрай двете деца в този момент, та да съм подготвена и да мога да си организирам нещата добре Whistling ooooh!Дано не си остана само с добрите намерения... Tired

# 152

В Пловдив при вносителите още от декември месец има Uno и цената и е 652.- лв.

# 153
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пенелопа дори да не те е попитала ЕГН-то се пише в здравния картон и може от там да си го е взела. И при нас лекаря дойде след изписването и после я записахме Габи при него.

# 154
Ммомичета, идвам със страхотна новина - имаме вести от Мишочка  Grinning. Амниото е доказало фалшива тревога и всичко с нея и бебока е наред. Знае се даже, че чакат момченце  Mr. Green. Иначе е имала други грижи и затова няма време за форума  Rolling Eyes. Надявам се скоро да отмине всичко и да се върне пак така активно  Hug.

# 155
Аya, искрено ме зарадва.
Вече си мислех какво ли не за Мишочка. Боже, какви тревоги и създадоха лекарите. Sad

Винаги се замислям, ако на мен ми кажат подобно нещо как бих постъпила. Май по-скоро не бих им се доверила. #2gunfire

# 156
  • Чехия
Привет от мен, Aya чудесни новини Hug
Дейзи преди си спомням, че беше пускала един списък за бебешките неща който трябва да имаме ...ако не ти е проблем пусни го пак...аз  от тук отварям само списъка на Бг мама другите линкове който Ауа ни е сложила не ми се отварят пише ми грешка и се сбъгва. Crazy  Hug Hug
Лек ден момичета кокичета.  Peace

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 16:49 от ivalex

# 157
Здравейте,времето е страхотно,дано всички днес имат поводи за слънчево настроение.Искам да питам ДейзиГ относно ТОКУДА-колко пъти вече ходи там,доволна ли си,трябва ли направление,колко се плаща,информация за раждането.Много ще се радвам ако ми отговориш,защото напоследък сериозно съм се замислила за там,нещо ми поомръзна държавната болница-отношението не отговаря на заплащането.Вече имам чувството,че времето за раждане много наближава,защото се бях настроила,че това ще се случи,когато отминат студовете и с това слънце направо...Купила съм някои неща за бебчо,но не всичко-няколко бодита,те са ми мания,защото има невероятно красиви,а и са супер удобни в сравнение с камизолки и всякакво друго бельо;две цели плюшени гащеризончета;едно комплектче ританки и жилетчица-пак плюшено;няколко чифта ританки-памучни и хавлиени;пижамка-цяла;чорапки и май друго няма.Количка няма да купуваме за начало,защото имаме от каката,която почти не сме употребявали,тя категорично отказваше да се вози или да стои в нея-рядкост е,но има и такива деца,стискайте палци вашите да не са от тях. Hug

# 158
Здравейте момочета!
Хубава и усмихната Нова Година! Здрави, красиви и кротни бебета на всички мами Simple Smile

Не съм писала много отдавна, а и нямам много време да влизам. Sad Мислех си, че като започне новата година работата в офиса ще намалее, но сам се лъгала!
Чета колко сте напреднали с приготовленията за бебчо - колички, модели ... Ние още нищо не сме направили по въпроса. Нито сме разместили в стаята където ще спят децата! Дори нямаме идея как точно да разместим стаята.
Преди нова година ходих на 3D - видя се много добре бебчо. Всичко му е наред ... сърчицето, мозъка, органите ... не спира. Освен това е малко по-едро, засега. Видя се пола - върнахме се на първия вариант - момче! Мисля че на 3D не могат да сбъркат. Така че се очертава да съм от отбора на изцяло мъжките мами, с трима мъже в къщи Simple Smile

От мен толкова, че трябва да тръгвам за ЖК.
Много усмивки на всички!

# 159
  • гр.Варна
Здравейте!
На работа е лудница и нямам много време да влизам и да Ви чета!!!
Момичета,искам да Ви питам,купихте ли нещо за доки и акушерката за Коледа?Какво?Ние сме на ЖК на 15.01. и мислим да вземем винце и пура за доки и винце за акушерката!!!А Вие????
За количките,и аз съм фенка на Пег-Перегото.......но има и едни колички на Крафт.....иам мисля само 1 магазин във Варна,където съм ги виждала.Цените са 550-700лв.за 2 в 1.Много са удобни и ЛЕКИ,което е много важно според мен!!!Американски са,но са сглобявани в Турция!В същия магазин си харесах и количка на Грако или Греко е,не помня!!!Имат и гаранция и двата вида-мисля 24 месеца:)
Успешен ден:)

# 160
Здравейте,момичета!!!
Много се зарадвах на хубавите новини за Мишочка. newsm10Дано са добре и другите момичета,които много отдавна не са ни писали. newsm17 Добре дошла сред нас 450!!!

Аз имам едно запитване към вас-имате ли все още проблеми с гъбичките?Спомням си,че доста от нас лекуваха такива бактерии в началото на бременността.Аз обаче не съм спирала да се лекувам и вече много се притеснявам,защото през месец правя курс на лечение с 15 песарии и незнам дали е нормално.Акушерката ми каза да правя по-големи почивки и ако много се увеличи течението и възникне дразнене,да си правя промивки с лайка и тетра.Но... то не се издържа само с тях.

Насладете се на хубавото време и се пазете. Hug

# 161
Здравейте, момичета!  Hug

450, добре дошла!   bouquet

Мислех да качвам снимки и аз, обаче нашият татко нещо се е изложил като фотограф и навсякъде съм една размазана мама  Laughing Ще правим следващи опити.

Днес ходих при личния си лекар, който ми даде направления за изследванията, за които ви питах (токсоплазмоза, хламидия и серумно желязо). Само цитомегаловирусът не бил по здравната каса.

Четох досега за ходенията по инстанции след раждането.  ooooh! Объркват ме такива работи... Дано таткото се справи и да не се занимавам аз.

bobi ko - Този доктор само така -  #2gunfire Аз откакто съм забременяла, съм станала доста нетърпелива  Thinking Само от едно троснато Добър ден и съм се обърнала и дим да ме няма. Никой няма право да се държи неучтиво с теб!

Stra4iatela - може би са прави баща ти и съпругът ти за това, че искат да си стоиш вкъщи. Аз уж все се пазя, а вече прекарах две настинки и само се молехме да не вдигна температура.  newsm17

Много целувки на всички от мен, тати и малкия разбойник в коремчето!  Heart Eyes

# 162
Хриси, какви са тия колички Крафт? Има ли сайт? Другите са Грако, но в София само Премаман май ги продават и са доста скъпи  Confused Как са при вас цените?

Ние на док нищо не сме купували - не смятам, че на този етап трябва  newsm78

Ларсен, аз имам гъби, но само силно течение - не ме дразни  Blush. Разбрахме се с док за сега да не го лекувам, а по-натам. Естествено ако започне да ме дразни веднага отивам, но засега май нищо няма да правя.

# 163
     Привет от мен .Ая мерси за добрите новини от Мишочка   Hug,радвам се всичко е наред при нея .
 Днес със Зазу 1 бяхме на лекцийте организирани от 9 месеца .Темата беше  Дишане по време на раждане ,акушерката много подробно обясняваше .Накрая ни дадоха и подаръци -залъгалка ,тестер шампоан за мамите и брошурки за най различни неща .

# 164
Здравейте,мили мамчета!
Колко сте напреднали в писането,май сме по-активни вече.Само така! Хубаво, че се увеличаваме. smile3525 Hug
За гъбичките: и аз си ги имам,май изобщо не са изчезвали, сега отново съм на някакви вагинални свещички....Обаче има и друго нещо, ако не спират, лекувайте и татковците,има разни кремчета, защото иначе се получава пинг-понг ефект и няма махане....
Като слушам за тези колички, си мисля, че живея в друга държава newsm78, вярно че е провинция,ама те и по магазините не са чували за тези марки....аз изчаквам новите модели както ме посъветва дръпнатия продавач. Rolling Eyes
Нашето бебе май ще си остане от изненадите smile3516, не иска да се показва и това е, може би като му стане по-тясно и няма къде да мърда, ще разберем![smilie=smile3508.gif]
Топъл и слънчев ден и от мен! sun

Общи условия

Активация на акаунт