Първи крачки правим в 2007-ма, а през АПРИЛ ще гушнем рожба ценна

• 17 772
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Чехия
benitta много тенкс  Hug Hug Hug за списъчето ..

# 181
  • София
Момичета вашите бебчета обърнали ли са се с главата надолу. Моето още не е и докторът ме стресна, че можело до 28 седмица да се обърне. Аз се разрових из мрежата и там пише, че чак в 37 седмица се смята за  седалищно, ако още не се е обърнало. До тогава си се размества. На кого да вярва човек. Аз вече взех да се шашкам ,че ще трябва цезарово заради това. Как е при вас?

# 182
  • В красивите ми сбъднати мечти!
За  Софийска среща - съм и изцяло за !!! Илит, тук съм бе човече , ще се радвам да те видя и теб на срещата - таман да покажеш новият фотоапарат за който мечтаеше отдавна!
Аз също съм привърженик на количките с една джъръжка и голям багажник- Пенелопа го е обяснила добре! Момичета вслушвайте се в нас преминалите вече по този път - няма да ви подведем.
Зазу и Анишка аз също отдавна посещавам четвъртъчните лекции на 9 мес., но този четв. ще е за имунизациите , а аз вече съм я слушала. Следващият четвъртък живот и здраве съм на линия и ако пак ходите ми пишете на лични за да се видим.
Момичета как сте със спането - аз направо се побърквам защото има нощи в които успявам да дремна само по няколко часа. Всякак ми е неудобно , т.к. аз по принцип спях само по корем . Пробвам номера с възглавниците - една под срамната кост и една под гърдите обаче пак не ми е удобно. Корема пак ми е леко натиснат и започвам да сънувам само кошмари , ако изобщо успея да заспя.
За гъбичките- и аз преди два месеца пих полижинакс- незнам дали ми се излекуваха , защото въпреки моето настояване за такава проверка в Т. Киркова лекаря ми каза , че след 6 дневен прием е сигурен , че съм излекувана. Аз понеже много настоявах да ми вземе намазка пак , той каза "добре дай да те прегледам на магарето и ще преценя дали има смисъл"- прегледа ме и каза ,че гъбички нямам. Аз го питах как така с просто око е стигнал до това заключение и той каза че се познавало. На мъжа ми не му дадоха да пие нищо. Но примерна д.р Димитрова от Фемина каза , че полижинакса не е най-доброто за гъбите. Според нея е трябвало да си поставям глобули Гино Дектарин.

# 183
  • Попово
Това със спането май е обща болест... аз не мога да спя и като заспя пък сънувам кошмари

# 184
И аз съм от отбора на нощните птици. Вече 3 вечери стоя до 1-2 часа, а следобяд ми се спи и ходя като ударена. Днес ходих на поредния месечен преглед - според доки и видеозона всичко е наред Hug

Момичета, преди няколко страници ви попитах нещо, но отговор нямам  Sad Sad Питам пак!

Мами от Пловдив, във вашия град продават ли се колички Chicco и/или Play и къде? В списъка с адреси на магазини си харесах борсата Вис Виталис - там има ли такива неща?

# 185
Здравейте коремчета  Hug
Гигилче, количка на Chicco бях видяла в BabyLand, че има. За Play - не съм сигурна. Аз тази събота мисля да отида до Вис Виталис и ще проверя и там и ще ти кажа със сигурност ако искаш.
За спането - и аз съм от будуващите нощем. Не мога да си намеря удобна поза - или на мен не ми е удобна, или на бебо и все още не съм открила компромисен вариант.
За гъбичките - аз имах преди 2 месеца и доки ми предписа Гино Дактрин, но после не ми е пускал отново изследвания. Каза, че ще пуснем пак, но по-късно, като наближи раждането.

# 186
  • София
Среща, среща, среща! Софиянки, излагаме се. МАРТА, фотоапаратът ми вече е тук, остава да му изуча функциите.  Crazy И да ви наснимам, когато се видим.  photo

Гъби последно нямах. А сега май чак накрая ще има вагинален, при положение, че нямам оплаквания. Но ми е чудно, ако тогава се установи, че са налице, как ще се лекуват, ако няма достатъчно време преди раждането.  Thinking

zazu1, днес бях на ЖК и бебка беше с главичката нагоре. Гин-ката каза, че още е много рано да се каже как ще е обърната, имало доста време.

За спането. Не трябвало по корем /логично/, не че и мога вече така. Не трябвало надясно, защото спирал кръвопотока към плацентата. Не трябвало по гръб, понеже се натоварвал гръбнака. И... остава само наляво, ама възможно ли е само на една страна да се спи?! Аз опитвам и обикновено се събуждам по гръб.
Ама ако знаете как ме боли кръста и гърба, а от 2-3 дни и ребрата. Много неприятно. Confused

Лекциите на 9месеца. Много ми се ходи... и много работа.  Sad Май ще ходя в 45-те дни.

Страшно се радвам за МишочкаHug
Ей затова казвам да пишете, че човек какво ли не си помисля. Сега да не изброявам поименно. Grinning

За отчета. Хемоглобин 115 при 108 миналия месец. newsm44
Бебка расте, ритка.  Heart Eyes

# 187
emi_ka,  Hug

За триколките - не знаех, че се преобръщат Sad Като недостатък съм чувала само, че на някои предното колело не се върти.
И на мен 4-колките ми се струват по-стабилни, но засега съм си харесала 2 модела триколки с големи гуми - държа на големите гуми.
За спането - сега се сетих  ooooh!, казаха ми, че нашето безсъние се дължало на хормоните, един вид подготовка за бъдещите безсънни нощи.  Peace

# 188
Здравейте,мами!Някоя от вас пила ли е "трихомонацид" за бяло течение,на мен ми се появи от бременоста,нямам сериозни оплаквания,незнам дали е проблем.Купих си го  по съвет на док.,но незнам дали да го пия,вие какво ще ме посъветвате..маи няма много ефект от тези лекарства newsm78 
Относно количките в  Пловдивските магазини..ама  нямам никаква представа,все още не съм обикаляла а и май ще ми подарят две(не нови Mr. Green)..така че  засега няма да купувам .
Лека,непробудна нощ ви пожелавам....!!!! Simple Smile

# 189
Момичета вашите бебчета обърнали ли са се с главата надолу. Моето още не е и докторът ме стресна, че можело до 28 седмица да се обърне. Аз се разрових из мрежата и там пише, че чак в 37 седмица се смята за  седалищно, ако още не се е обърнало. До тогава си се размества. На кого да вярва човек. Аз вече взех да се шашкам ,че ще трябва цезарово заради това. Как е при вас?
(Sorry 4e pi6a na latinica Rolling Eyes)Ne se pritesniavai 4e bebeto ne ti se e obarnalo o6te. Edna kolejka mi spodeli 4e i se e obarnalo 1 den predi rajdaneto i e rodila normalno. Vav vseki edin moment moje da se obarne s glavi4kata nadolu.

# 190
Az sa6to sam "za" sre6ta na sofiiskite mami. Ako iskate moje sabota ili nedelia, po-skoro nedelia-nali Aya ne moje v sabota.
Sorry 4e pi6a na latinica, no v ka6ti niamam BG-fonetika,a na drugata pi6a mnogo bavno.Az s beb4o sme na pregled v ponedelnik-15.01 i se nadiavam vsi4ko da e nared. Malko se pritesniavam s kilogramite samo - 11 otgore. Vie gore-dolu po kolko ste naddali?
Za pokupki vse o6te ne sam obikaliala, no s goliam interes sledia komentarite vi i sas sigurnost 6te sa mi ot polza.
E, drugata sedmica 6te bada v otpusk i se nadiavam da bada po-aktivna. 4ao zasega i spokoina no6t! Simple Smile

# 191
  • София
Момичета, как смятате с колко сте наддали. Аз точно в момента на забременяването бях надебеляла и бях станала 54 кг. След това си отслабнах до нормалните за мен 50-51 и сега съм 55. Ако смятам от 54 положението е направо трагично, та се залъгвам и смятам от 50.  Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Гигилче, за колички Чико съм виждала във Вис виталис, а също съм срещала и в Хиполенд. Вече  какви модели са и като цени не мога да ти кайа, защото тях изобщо не сме ги оглеждали. Също така съм минавала транзит покрай един магазин до колелото на Панаира - по диагонал на Панаира се пада (как се казва... не помня), та на витрините съм виждала рекламни стикери на Чико и предполагам, че има, но в самия магазин не съм влизала.
450, за килограмите не се притеснявай, ако бебока си се развива добре. Даже е по-добре за теб, че ще ти е по лекичко. Аз съм 14 - 15 кг отгоре и вече им усещам тежестта. Не ми се мисли къде ще ги слагам следващите Simple Smile

# 193
  • гр.Варна
ВАРНЕНКИ,
Какво ще кажете в 12-12:30 в Пицикато!
Вивка,не съм написала час,защото и ние не сме се уговорили за точен такъв!Чакам мнения и предложения за час-ако искате да се срещнем по-рано или по-късно!
Бройте мен и Снежка:)
Успешен ден на всички

# 194
Добро утро, коремчета  Heart Eyes
След поредната безсънна нощ едва си държа очите отворени.

benitta, много  Hug за съветите за магазини!
450, другите се шашкат, че според тях са качили много - ти обратното  Wink

Лек и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт