С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 667
  • 398
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
И аз бих заменила всички препарати с подобни на  Frosch. Осбено препарата за под и препарата за почистване на баня.

# 121
✔️Бих заменила препаратите за кухненски плот и като цяло за повърхностите на мебелите удома.

# 122
Препарати за стъкла, гладки повърхности и кухненски елементи в интериора на кухнята, за баня и тоалетна.

# 123
  • Бургас
Препарат за прозорци.

# 124
Използвам голяма част от продуктите на Frosch, особено бебешките. Бих заменила препаратите за почистване на тоалетна.

# 125
  • Пловдив
Нямам сантименти към определена марка. Ако препаратите са ефективни, бих избрала тях, поради екологични съображения.

# 126
  • София
Препарата за прозорци бих заменила за съответния на марката Frosch.

# 127
  • София
Бих заменила всичките си препапати с екологични на Frosch.

# 128
Бих заменила всички продукти, които ползвам с Фрош, стига да е на достатъчно разумна цена.

# 129
Бих заменила препаратите за почистване на банята и тоалетната. Колкото и да ги правят уж с приятна миризма, все пак си мерише на препарат за почистване. Също и този за почистване на плота в кухнята и на фурната.

# 130
В интерес на истината не съм имала възможността да ползвам препарати на тази марка, но с голямо удоволствие бих използвала Frosch универсални почистващи препарати и Frosch препарати за стъкла, гладки повърхности и кухненски елементи в интериора на кухнята. Във вихъра на пролетното почистване съм! Тъкмо навреме биха ми свършили чудесна работа.

# 131
Препарат за съдове и препарат за почистване на тоалетната чиния.

# 132
Може би препарат за почистване на тоалетната.
Другите ни препарати са си Фрош

# 133
Бих заменила препаратите за баня и тоалетна

# 134
Кои от почистващите препарати, които използвате в момента във вашето домакинство бихте заменили с изгодна и безопасна алтернатива от Frosch?

🐸 Frosch универсални почистващи препарати - с формула на базата на сапун и лавандула;
🐸 Frosch препарати за стъкла, гладки повърхности и кухненски елементи в интериора на кухнята - на основата на био спирт, с натурална сода и натурален портокалов екстракт;
🐸 Frosch препарати за баня и тоалетна - базирани на оцетна киселина, лавандула, мента и малина. Премахват ефективно всички отлагания от мръсотия и бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт