С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 186
  • 398
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бих заменила препаратите за почистване на тоалетна и баня.

# 46
Бих пробвала препарата за чинии,както и за стъкло,понеже в кжедневието най-често използвам тях.

# 47
Бих заменила с по-екологични всички препарати които имат директен контакт с вода.Такива за мен са таблетки за съдомиялна ,прах за пране,омекотител и гел за тоалетна чиния.

# 48
  • София
Бих заменила перилния препарат.

# 49
  • София
Бих заменила препарата за миене на съдове.

# 50
Бих ги заменила с препаратите за тоалетната, както и универсалните препарати. Обичам лавандула

# 51
  • София
Бих заменила всички препарати, които ползвам с екологични и безвредни за околната среда.

# 52
Това е моя любима марка. Старая се да опазвам природата. Може би на този етап препарата ми за почистване на тоалетна само не е на Фрош.

# 53
Бих заменила всички препарати, които използвам и имат алтернативен вариант от Frosch. 🐸

# 54
Бих заменила бебешкия прах за пране с Frosch Baby; препарата за стъкла, който ползвам бих заменила с този на Frosch, защото е препарат за стъкла, гладки повърхности и кухненски елементи, а не се бах замисляла, че е по-ползотворен от обикновения препарат за стъкла.
Също така бих пробвала някои от Frosch универсални почистващи препарати и специализирани почистващи препарати.
Интересно ще ми е дали био препаратите дават същия почистващ резултат като другите препарати които ползвам, а също така ще ми е интересно как се е променила (подобрила или влошила) марката. Защото съм ползвала препарати Frosch преди около 10 години и нямаха същия ефект към някои почиствани повърхности както други препарати.

# 55
  • София
Бих заменила препаратите за баня,защото много миришат и дразнят кожата на ръцете ми.

# 56
  • на последния етаж
Препарата за стъкла и препарата за баня и тоалетна.

# 57
Бих заменила абсолютно всичките си препарати! Frosch е предпочитана от мен марка.Особено за шишетата на бебето.

# 58
Всичките препарати, които ползвам бих заменила с Frosch, защото бих искала препаратите, които ползвам, да са по-безвредни.

# 59
  • София
На първо място бих заменила всички препарати, които използвам в кухнята, с екологични такива. За останалите препарати, бих го обмислила също.

Общи условия

Активация на акаунт