С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 180
  • 398
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Бих заменила препаратите за баня и кухня.

# 31
Стига да са ефикасни, бих заменила всеки препарат

# 32
  • София
Препарата, който ползвам за баня и тоалетна е супер вреден и химичен. Бих го заменила, ако видя добър ефект.

# 33
  • София
Бих заменила препаратите за баня и прозорци с такива на Frosch.

# 34
  • Once there was a Hushpuppy...
От години използвам предимно тази марка. Най-много препаратите за почистване на Фрош.
Бих опитала и перилен препарат, имам доверие, през годините не съм се разочаровала.

# 35
Кои от почистващите препарати, които използвате в момента във вашето домакинство бихте заменили с изгодна и безопасна алтернатива от Frosch? Всички бих заменила, всички!

# 36
Бих заменила препаратите за почистване на баня и тоалетна с такива на Frosch. А Веро вече отдавна ползвам на тази марка и съм доволна.

# 37
  • Плевен
Кои от почистващите препарати, които използвате в момента във вашето домакинство бихте заменили с изгодна и безопасна алтернатива от Frosch?
Бих сменила верото за съдове, за повърхности, стъкла, ще е прекрасно препаратите да са безвредни...

# 38
Бих заменила всички продукти, които използвам, с алтернативите от Frosch.

# 39
Имам два - три препарата, на които държа. Всичко друго спокойно мога да заменя. Това важи особено за почистващи препарати за повърхности, стъкла и за съдове.

# 40

Ползвам веро на Frosch у дома - ще се радвам да има алтернатива безопасна за съдомиялна, прах/гел за пране.

# 41
За момента използвам фрош бебе и фрош специализиран (за керамиката в банята, вместо други алтернативи). Бих изпробвала и верото за съдове и препарата за стъкла, които на драго сърце бих заменила.

# 42
Бих заменила тези за баня и универсалните с най-голямо удоволствие!

# 43
  • Сф
Бих заменила препаратите за баня, бих използвала универсалния Фрош за повърхности, верото за чинии.

# 44
  • София
Бих заменила препаратите за баня и тоалетна. Вече ползвам препарата за съсове.

Общи условия

Активация на акаунт