Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 62

• 27 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Всеки си има график Grinning
Моята закуска са предимно малко плодове и сурови ядки. Ама ядките обикновено на работа ги ям. Измивам 3 кашута, 3 орехи и това е. Понякога и няма ядки. Много рядко решавам с варено яйце и малко масло да разнообразя.
 Обяд и вечеря са си нввмх предимно, ако нещо не реша да палувам.
Та затова може би организма ми реагира като премахна вечерята.

# 136
Честит празник на всички цветя в темата ни! 🍀🍀🍀 Честита Цветница, мили съфорумки! Бъдете здрави, щастливи и много обичани!

# 137
Честит цветен празник🌺🌺🌺 да сме здрави всички 🍀

# 138
Честит празник на всички.

# 139
Честит празник! Вкъщи няма "цветя".🙂
Dr Becky Gillapsy (не съм сигурна, че точно така се пише името и') има клипчета в ютюб за менопаузата, фастването, отслабването и храненето на и след 50 години. Има и друг канал, нещо като Two fit doctors...там не е сама, а май с мъжа и'.🙂 Леко ми е скучновата като типаж, малко монотонно говори, но пък има интересни неща и в нейните клипчета и гледам. Тези за 50 г не съм ги гледала още, че има време до тази възраст и все има какво друго да гледам...😅 Но вероятно ще има интересно в тях.🙂 Доктор Екберг, д-р Фънг, д-р Боз и д-р Жировски са ми най-интересни като информация и като начин на говорене.
Натка, и по 3 часа има клипове...😅 Аз запазвам за гледане по-късно, но определено предпочитам по-кратките...
Елора, за Бутарен ину пише, че влияе добре на метаболитния синдром, на нивата на КЗ. Може би има все пак някаква връзка с глюкозата и инсулина ти на гладно...🤔
Похвалвам се с 6 свалени кг за последния месец.😊 Има още доста по 6 кг за сваляне де, обаче най-накрая мазнините не стоят "заключени в склада". Но при мен мазнините са упорити и като цяло предимно след по-дългите фастове свалям кг.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 17:42 от dolce miele

# 140
И аз запазвам за по-късно дългите, то пък в нещо кратко няма много подробности или няма дискусия, което всъщност ми е интересното на мен. Определено по-интересно от лекция само, то като ще е такава, по-добре да си я прочета аз. В кратките клипчета докато мине представянето отначало, докато си споменат я книга, я рекламиран продукт и то половината време отишло в това... А в тези дето са като интервю има обсъждане и обясняване повече, та се прежалвам чат-пат. Освен че обикновено интервюиращият донякъде ги завръща, ако много се отплеснат от същественото и им задава въпроси да насочва разговора Grinning Лошото е че се изкушавам да върша и нещо друго докато ги слушам, ама то ако слушам нещо на английски и чета нещо на български едновременно, след някое време изтървам от информацията поне от едното Joy
На тая доктор Боз 1-2 неща изгледах и интересни работи разправя, но през половината време се озърта сякаш не може да си събере акъла. Или спира насред приказката си да сърба демонстративно от една голяма чаша с някаква добавка дето тя я продава... леко се подразних. Може и аз такива да съм уцелила, не знам. Ама все пак като седнеш с едничката цел да говориш на хората и даже имаш цял екип зад теб да се грижи за техническите подробности, поне аз очаквам друго от някой дето постоянно споменава че работи със студенти.
Скрит текст:
Понеже аз самата съм преподавала доста години, ми е малко дразнещо като видя някой дето говори не толкова структурирано и на моменти сякаш спира и се чуди какво е искал да каже, ама ще го броя за професионално изкривяване.

6 килограма за месец са си впечатляващи наистина, има защо да се хвалиш. Даже множко ми се виждат на мен, не те знам колко имаш за сваляне но съм останала с впечатлението че не си с много наднормено тегло.

# 141
На мен ми е по-интересно да изгледам клипче на д-р Екберг, въобще такъв тип увлекателни и добре структурирани видеа много обичам. А неговите са такива. Д-р Боз е наистина малко по-хаотична😁, споделя си някакви нейни неща, вкл. и от ежедневието, има в клипчетата и' и странични неща, обаче пък от нейните видеа съм попадала на страшно интересни неща+ обяснения (много добри и логични обяснения при това). Затова слушам с едното ухо страничните приказки и не превъртам напред, евентуално правя и нещо друго междувременно.🙂 Често клиповете и' са по време на 48 ч фаст (понякога 72 ч), понякога прави разни експерименти, вкл. пиене на външни кетони, ядене на масло (това от последното и' видео😁)...А го прави "така демонстративно", защото при тези включвания си мери КЗ и кетоните.🙂 И между другото, много ясно казва кога няма смисъл да се пият външни кетони. Така че ми е по-малко дразнещо, че има собствена марка продукти...Някакси не изглежда като да ги "пробутва" на всяка цена, както е при някои други. А, това, което страшно много ми допада в д-р Боз е, че ходи по много събития и конференции и продължава да се информира за новостите и да си развива медицинските познания.
Много имам за сваляне, но аз доста качих след първия ковид. На практика всичко свалено дотогава.🤐 Та сега не бързам да се радвам прекалено на тези 6 кила и обръщам доста голямо внимание на храната между фастовете, за да задържам резултата. Понеже започнах пак да въвеждам храната в Cronometer, затова се замислих дали да не добавям още калий, защото има дни, когато не си достигам зададеното в приложението. Пък физически не мога да изям още по-големи количества зеленчуци от режимните.😃

# 142
Честит празник на всички цветенца❤️❤️

Ох, аз днес готвих фусили с доматен сос и телешка кайма за най-добрата приятелка. За първи път готвя такова нещо и няма да ям😁
Яко си изпитвам волята😁

Какво правим на Великден 😁

# 143
Долче, ясно, бях останала с впечатлението че не ти е останало много да сваляш, а ако е така 6 килограма за месец биха били стряскащо много, поне за мен.
От видеата гледам когато ми остане време на повечето дето си изброила, но просто както някои хора възприемат по-добре когато им говорят, така пък аз губя концентрация ако просто пасивно седя и зяпам някой как приказва, докато при четене не е така. Иначе тая докторка наистина интересни неща споменаваше, макар че и тя повтаря едно нещо по много пъти, ама то това си им е американският начин май на всичките. Имам няколко други такива дълги чакащи, преди да обърна повече внимание при нея какво има друго. Кой знае кога ще стигна до нейните. Те и останалите предимно не са агресивни с рекламата, поне не и във видеата си. Наясно са че ги гледат по цял свят и една голяма част няма да им се включат там в платените консултации или да си купят добавките им и ще си отблъснат аудиторията ако само на това наблягат. А е в тяхна полза видеата да са им популярни.

Hurricane~, как какво правим на Великден, козунак правим Joy Ще хапна от него за десерт, ама ще е след истинската храна де. Другите  повече се радват на тесто и сладко, а пък никой друг от семейството ми не приготвя такива неща и чакат аз да направя. Правя там един, изяждаме го и приключва - който ял, ял Grinning Ще сме 7 души общо, никой няма да преяде точно с това.
Аз като има голяма зелена салата, вероятно така ще се наям че и да искам няма да мога много от него. Салатата ще е и с яйца, все пак, освен там и мръвки.

# 144
Аз пък си взех 85% линд🤗 писнА ми от диетични супички... на обяд ядох печени бутчета с "картофки" от алабаш от темата. За Великден съм си поръчала козунак от бадемово брашно😊 иначе планирам големи пасищни бутове, запекани до златиста кожичка, и яйца разбира се Simple Smile

# 145
Ядем агнешко на Великден и зеленяжи. К'ви са тия козунаци? Много се хълца от тях 🙂.

# 146
По-добре бадемов викам, отколкото истински пшеничен или торта 😃

# 147
За съжаление, вече не виждам корен от магданоз в Лидъл.😕 Изпечен като картофки ми харесва повече от алабаша...Алабашът предпочитам суров.😍
По Великден ще наблягам на месо, яйца, салати и козунак с прясно мляко за разнообразие и малко тъмен шоколад.🙂 Интересното е, че, откакто съм на режима, винаги отслабвам поне по малко около Великден.😁
Част от вечерята- салата от ранно зеле, тъмна тиквичка (сурова), извара, авокадо, сардини, сусам, зехтин, лют пипер, сол и оцет:

Извън кадър имаше малко прошуто и едам.🙂
Ако ми се занимава, може да си направя кокосов козунак. Но обикновено не ми се занимава.😁

# 148
С удоволствие бих хрупнала зеленинки и салатки и аз, ноооо... съмнявам се за седмица стомаха да ми мине...

# 149
Спринг, аз на Гайо си взех три вида преди 2 седмици.
Млечен с розово масло или вода и някакви два вида черни. Не са евтини. 4 и нещо.
Ама викам отдавна не съм.
Млечния по-дълго ще го влача.

Иначе днес палачинки ще правя.
Май не съм правила с яйца, кисело мляко и бадемово брашно досега. Все ще стане нещо.
Може и да е лешниково, не помня какво купих вече.
Плънка сирене на едната, на другата кашкавалец.

Общи условия

Активация на акаунт