Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 62

• 27 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Какъв е този козунак с бадемово брашно? Аз хич тия печива не ги тача. Много глетави са.

# 151
Наскоро разбрах, че нямат реално вкус на козунак и се обезмисля.

# 152
Долче, браво за свалените килограми. Ти си машината на фастовете! Аз ако успея да фаствам само 24 часа, сто про ще съм 2 кила надолу. Ама не мога, явно с тея сърдечни проблеми не съм за фастове. Поне ежедневно не консумирам храна в периода 20,30 ч вечерта до 14,00 часа на другия ден. Сега като прочетох, че след ковид много си качила и направо ми стана лошо.
За д-р Николова да кажа /исках да седна на компа, че ми е терсене през телефона по-дълго писане/ Останах очарована от нейния преглед. Гледа всичко от-до. Задава сигурно 150 въпроса, цикъла ти как е, бременности има ли няма ли, кога, как е било покрай бремеността, какво ядеш, имаш ли други заболявания, всички изследвания си разглежда внимателно, вади един лист и почва да чертае по него. Например: когато Б12 е бил 450, тогава желязото  е било 20, ТСХ обаче в тоя период висок. Правим еди каква си промяна. Рисува, скицира, отбелязва. За храната също много говорихме. Не е на принципа от всичко по малко. Ако нещо е откровено зле за пациента, казва - спри го за 2 месеца, да видим контролно какво ще се случи след липсата му в този период. Увеличи еди какво си примерно. Ние доста дълга дискусия направихме тогава с нея. Прегледа ми трая час и половина/2 часа някъде. Не е да те претупа, всичко слуша и записва. Беше впечатлена от моите познания, казах и, че съм ги натрупала на база много четене и практика със себе си, тъй като никой лекар не е бил така обстоен като нея. Похвали ме и за физиката ми помня, щото и казах, че не винаги съм изглеждала така, както сега. Каза, че аз съм жив пример, когато човек има воля да върви в процес оздравяваване, той ще направи всичко в името на здравето, за да се чувства добре в тялото си. Тъй като, както казах бях доста информирана, относно храненето, преди да ида при нея, ми каза да продължавам така, като рядко /веднъж седмично/мога да вкарам  малко бобови. Картофи и ориз категорично не. За плодовете помня, че спомена нещо, че имало някакво съвсем ново проучване за тотално елиминиране на плодове до изчистване на нещо си, ама не запомних точно какво. Ако междувременно имаш някакъв дискомфорт от начина на хранене или нови изследвания, винаги откликва на вайбър. Пращаш и снимка примерно, след час я вижда и коментира резултата. Абе такъв лекар не бях срещала, честно! Страхотен специалист. Препоръчала съм я на още 3 мои близки приятелки, едната от години с проблем с ЩЖ. Каза, че след прегледа пр инея се чувства преродена. "За първи път разбрах какво ми обясняват и какво точно да правя" Пратих и на колежка дъщеря й при нея, с новооткрита ИР. Беше се отчаяла, заради стремглавото качване на килограми. От 1 месец е на режим /без хапове/ и е 5 кг надолу. Беше ме разпитвала мен като "веща в занаята" и й обясних как да се храни, на какво да наблегне. "Само трябва да си стриктна!" й казах. За нейно успокоение искаше да отиде на лекар, за което напълно я разбирам, та затова я пратих при Николова. Сега е съвсем друг човек и още по-мотивирана като вижда, че има резултати. Неслучайно за преглед при нея се чака поне месец. Ако искаш можеш и ти да я посетиш - хем за ИР, хем за ЩЖ.
Снощи се сетих за Zuhta. Не е писала в скоро време. Зухта, надявам се, че сте добре ти и бебока, че коремчето расте и че всичко е наред. Драсни два реда, когато можеш Purple Heart  Имахме още едно бременно момиче, но ми изскочи от акъла кое беше.
Днес сефте излизах от седмица. Ходихме на църква и малко на разходка. Определено не съм като преди, много бързо се задъхвам и уморявам. Краката ми по едно време имах чувството че ше ми се сгънат в коленете, абе уморена работа. От утре съм и на бач и като знам какво е след като отсъстваш, ми иде отсега да се гръмна. Бюрото ще ми е с 30 сантиметров куп от документи. Weary

# 153
Наскоро разбрах, че нямат реално вкус на козунак и се обезмисля.
Не си ли е козунака с конци, загубена работа 😁

# 154
Какъв е този козунак с бадемово брашно? Аз хич тия печива не ги тача. Много глетави са.
Поръчах си го от пекарна, любопитнс съм дали ще го докара на козунск. Simple Smile

# 155
А, само името ще му е козунак, евентуално и ароматите и там на форма колкото са го докарали. Няма как да прилича на истински. От режимните печива има някои които стават сравнително сполучливи, но такова нещо просто няма как.

# 156
Браво Долче.
Ама как така имаш още? Че ти колко кила си?

Спринг, откъде и за колко? Да споделиш мнение задължително.
На Кирчо жената нали правила кето такива неща и миналата година за 50 лв ги продаваше.
Аз съм фърлила око на един гръцки с какаов крем.

Ураганче, така е. Истинско си трябва. Пък и мярката си я знам отдавна.

# 157
Поръчах си го от пекарна, любопитнс съм дали ще го докара на козунск. Simple Smile
Коя е тя?

# 158
Е те свършиха поръчките този петък, тя е малка фамилна пекарна на пазарчето в Младост 1. 17лв е за варианта с бадемово брашно. Никога не съм опитвала и викам чакай да го пробвам. Имаше много варианти за класически и алтернативни козунаци, по брашна и даже каква захар или подсладител да бъде, пълнежи и тн.

# 159
Олелее, ми чи тя близо. Аз съм в Дружба.
Я кажи какви други кето неща правят там.
Как се казва? Къде се намира?

# 160
Не знам как се казва, в сградата на търговския център на пазара е.

# 161
Там където е спирката на блок 43 ли?
Търговския център отстрани някъде беше.
И какво друго правят. Кето пасти?

# 162
Пазара - даже спирката на метрото така се казва - пазара

# 163
Знам го пазара при метростанцията, ама там къде има търговски център.
Знам зеленчуковия пазар. Къде точно?
Добре де, правят ли други кето неща, питам за трети път.Grinning

# 164
Ох, ми нали зад сергиите има търговски център. Как да го обясня... продава печива, кифлички, хлебчета. Няма пасти. Пекарната на Нели ли беше... не съм сигурна.
Мисля, че тези лекарства не ми се отразяват съвсем добре... да видим тази нощ дали ще спя.

Общи условия

Активация на акаунт