Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 62

• 27 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ох, ми нали зад сергиите има търговски център. Как да го обясня... продава печива, кифлички, хлебчета. Няма пасти. Пекарната на Нели ли беше... не съм сигурна.
Мисля, че тези лекарства не ми се отразяват съвсем добре... да видим тази нощ дали ще спя.
Да не е Хлябът на Нена: https://www.facebook.com/people/%D0%A5%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D … 648/?locale=bg_BG
И аз съм го загледала този кето "козунак".

# 166
А, баш! Ами за Великден приемаше заявки за козунаци до петък с капаро. Иначе сигурно си продава, за хлебчета я попитах, каза, че имало понеделник, сряда и петък. Но аз солени мъфинчета си правя с много яйце и хуск. За козунака ми беше зор.

# 167
Ок, не знаех, че зад сергиите имало търговски център.Ще разгледам другия път.

# 168
Не съм голям оптимист за този козунак, но ще дадеш отзив.

Другите можем да поръчаме след Великден, ако толкова става за ядене 😁

Днес трябва да ми дойде и ядох една ябълка, че огладнях здраво. Принципно много рядко закусвам.

# 169
От ябълка не ти ли става по- гладно?

# 170
Не знам и аз, води се козуначен кекс. Но с моя стомах бая месеци ще избягвам глутен и лектини, не е само заради ИР, а и Великден е много скоро, на мен още не са ми изчезнали напълно болките даже.
Да ви покажа как ми изглежда първата по-голяма продукция хлебче с кокосово и бадемово брашно: 6 яйца, 500мл вода, кафена чашка зехтин, и на око хуск, кокосово и бадемово брашно. Още се пече де.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 12:08 от Анонимен

# 171
Това после замразено ли се съхранява? Много нещо е това, преди време като съм пробвала да опека някакъв режимен "хляб" все не го изяждах всичкия. А ненавиждам да хвърлям храна, не знам защо не ми е хрумнало тогава да замразявам филийки.
Отначало повече ми липсваше да си направя сандвич, после отвикнах и толкова и търся вече, но за разнообразие чат-пат правя по някое 90-секундно или режимна гофрета за целта. Да стане там за едно хранене и да не ми остава неизядено.

# 172
Ми аз много такова нещо ям сега, защото малко храни ми понасят. То е 6 яйца и фибри, хич няма да ми артиса сега като не мога да ям салати 😃

# 173
От ябълка не ти ли става по- гладно?
Не ме престърга, което е учудващо.

Много са ми се променили вкусовете. Щом ям варени яйца /дето и на Великден не съм яла /, печени чушки, кюфтета със сос и шкембе😁😁😁 Ако и коприва проям вече ще е голямата изненада..

# 174
Те повечето такива са си точно това - омлет с фибри, опечен във форма Grinning На мен не ми спори особено и предимно решавах че не си струва занимавката. Може и да пробвам нещо в малко количество да изпека в еърфраера, нормална фурна ми се свиди да я загрявам за две шепи материал Grinning

Охх, коприва... ям не ами стой и гледай, но да има някой друг да се прежали да набере и почисти Grinning

# 175
Има едни протеинови хлебчета с много фибри /защото са основно със семена направени/, те биват на вкус. Не съм яла отдавна де и никога не са ми били ежедневие. Не ми липсва хляба.

# 176
Аз не бих си взела никога протеиново хлебче, не знсм вътре какво има. Освен ако не е от някоя занаятчийска пекарна. Яйца надали има...
Сега докато лекувам стомаха съм доволна. Направих си топенка от козе кисело мляко, козе сирене и чесън 😁

# 177
То пък защото във всичко знаем какво има, та останахме да се притесняваме за тези неща.
То в майонезата няма яйца, ще чакам в хляб да има😁

# 178
Ее Sad еми така е Sad аз не си купувам майонеза вече, има нишесте и захар... пък и рядко ям. Това е положението, с болен стомах, дебнеш от всяко нещо да не ти стане зле... поне за известен период. А и аз съм си кулинарка и обичам да се въртя из кухнята.

# 179
Изобщо нямам нерви с тези кето печива.  Опитвала съм да правя, не ми се получават. Само баницата с хуск я догаждам. Ма то наистина нищо тестено няма. Чист омлет 😁

Такива готови хлебчета дето се продават бих яла, компромисно и многоо рядко.
Без бой ще си призная, че си хапвам и луканка от магазина. ☹️
Суджук поне имам домашен..

Общи условия

Активация на акаунт