Разделно Хранене- 4 част

• 23 276
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, дъщеря ми е окупирала компютъра и не мога да се вредя....надявам се утре да прочета всичко......и да ви понапиша докъде съм стигнала с РХ..

Поздрави

# 211
    Калида, въпросът ми за анемията  не е за мен, а  за една от племениците ми и за майка ми /нейната  е по-лека анемия от тази на племеницата ми/ понеже не съм много наясно с начина на хранене при анемия.
      Peace Що се отнася до въпросът ти дали половиката е с мен  за РХ, няма проблем, но понеже сега още разучаваме таблицата за съвместимостта на храните възникват доста спорове относно менюто. И аз вече започнах да свиквам и даже за 1 и 1/2 седмица резултатите които ги имам не се виждат на кантара, все още, но вчера една колежка ми каза , че видът ми не бил така "подпухнал" както миналата седмица. 
Thinking Освен това незнам дали е внушение или съвпадение/ще проличи по-нататък/, но докато качвам стълбите до третия етаж винаги не ми стигаше въздуха, а от два дена почти нормално си ги изкачвам. Това е  за сега при мен, но искам ако  някой има опит с РХ при анемия да ми даде повече информация, ако не тук то по ICQ или на лични както му е удобно.

# 212
Здавейте момичета!
Калида - Софи е болна.При нас има грипна епидемиа.Тази седмица ще се гледаме и лекуваме вкьщи и няма да ходи на градина.Дано бьрзо да и мине.
Алекс - разкажи повече , моляте за срещата.
Нели ВБ - Калида ти е отговприла , но аз влязох в датата ,там в тьрсачката написах пилатес и ми изкочиха 2 фаила.Пробвай  и ти по този начин , ако не си успяла .
Ками - стискаме палци скоро да се похвалиш с ново жилище.

# 213
Аз се надявам да не задръстя темата и да ви досадя ама ще си пиша кво съм яла за деня щото иначе се освинвам надявам се да ме извините ама поне първата седмица ще ми е от голяма полза  Embarassed иначе все тръгвам разделно и оплесквам нещата
Днес до обяд един грейпфрут и една ябълка, кафенце с мед Simple Smile
на обяд спанак с кафяв ориз и коприва супа пак с ориз вътре
после следобяд пак гладна та същото още веднъж  Embarassed
и сега за вечеря 6 филийки хляб бонус с масло и кисела краставичка отгоре , знам че е много ама и голям глад ме гони  Twisted Evil
Утре мисля на леща да съм цял ден, не мога да се сетя за разделно хранене дали беше добре да се ядът боб и леща те нали бяха комбине въглехидрат и протеин?
Сега отивам да лягам докато не съм изяла още нещо  Sick

# 214
Сега отивам да лягам докато не съм изяла още нещо  Sick

Joya
голяма си сладурана! Да се храниш разделно никак не е лесно, поне в началото. Поне на мен не ми е лесно. Все си мисля, че трябва да е свито коремчето( упражнения) или пък другият вариант ядеш, но пак си оставаш гладен, изчакваш 20 мин да достигне до мозъка информацията, че си се нахранил и всичко е шест. И си права, че трябва да се ляга рано. Ако закъснея само за храна си мисля по нощите. Поздрави и  Hug

# 215
...за Мина мога да говоря с часове, тя е уникум ...
Алексче, много се радвам да Те видя сред нас и също че сте изкарали добре на срещата. Но то няма начин как да не е, като там сте били с Мина/ толкова темпераментна жена и бъдещо Майче, след като младежа е бил възхитен от нея?!/, уважаемата Г-жа Гърдева/ огън Момиче, нали?!/. За Аля неприятно че не е могла да покаже възможностите Си, но като натрупан опит и тоз турнир е полезен, а Тя е много амбициозна и ще има много нови турнири. Как са мъжете вкъщи, как са изкарали без дамите Си?
Лилиет, явно днес и вчера са дни за Дафи на компютъра, сладурана е Тя. Но да знаеш че ни липсваш.
Юзерче, много неприятно с тоз вирус на Софийчето. Бързо да Ви минава, защото е голяма мъка за мама когато детенцето е болно, а ние ще си те чакаме, да знаеш!
...И ето ме тук - ...мотивирана, но още незапочнала...
Надинка, добре дошла сред нас! Не е важно колко около нормата Си, важното е другото, че си намерила мотивацията за начало и решението да преоткриеш себе си, както в огледалото така и за околните, и ще бъдеш доволна, със сигурност! Успех Ти желая!
Уондърфул, успех със зелевата супа, ще ни липсвате с Йонката и когато решиш да се завърнеш си добре дошла! А колкото до дечицата, според мен е рано да се ограничават от месце и да преобладава постната храна, защото сега расте детският организъм, но всяка Мама сама определя за рожбата Си. Колкото до нас с Дана, тя все още не е яла шоколад, сладкиши и някой др. храни които смятам за вредни.
Ками, стискам Ти палци за одобрение от директора и скоро да се похвалиш с успешна сделка!
...ми каза , че видът ми не бил така "подпухнал" както миналата седмица...
НелиВБ, това е страхотно стимулиращо послание за начало. А Ти как се чувстваш, олекотена може би след като вече не се задъхваш по стълбите/ м/удругото това е чудесна гимнастика/. Дано някой може да Ти помогне за анемията, според мен ако Майчето и племенницата Ти наблегнат на силни "железни" храни и се съчетае с правилно хранене ще има само бенефити за анемичните организми! Успех Ти желая в оформянето на разделните менюта.
...Аз се надявам да не задръстя темата и да ви досадя ама ще си пиша кво съм яла за деня щото ...
Джоя, една бременелка никога не досажда или пък е в състояние да задръсти темата, дори напротив, удоволствието е за нас! И изобщо не се притеснявай от въглех. храни, точно сега организма Ти има нужда от точно от тях. И не обръщай гръб на лещата и боба, доста полезен източник на енергия са. А колкото до това как разпределям белтъчините и въглехидратите, ами на обяд е въглех. храна с зел. салата, а на вечеря е месото/ рибата/ яйцата/ сиренето. Ако не кърмех щах да намаля още повече живот. белтъчини. Нали няма да забравиш погалването по коремчето от нас с Даничка?!
ДидиП, как сте с Танчето и Силви?

# 216
  • София
Е-е,Джоя,аз така като теб ако хапвах,като бях бременна,щях да изляза като фиданка от родилното Joy Joy Joy
Менюто то е много добро-хич не го мисли,а си хапвай.Лещата и боба също са ок.Аз особено много уважавам лещата Laughing
Само един съвет-кафенцето го махни,ако можеш.Аз не пия кафе от 7 години/е,освен млякото с нес и фрапетата Wink/и се чувствам перфектно без него.Скъпия също не пие и у нас кафе не се купува/освен за  масажчета на моето тяло hahaha/.Така не се и изкушавам,а пия чайчета Laughing

# 217
Здравейте милички,
Много ми домъчня, ама нямам много време за писане, но ви чета.
Вече сме добре и Танчето и Силви дивеят с пълна сила. Всеки ден, нова беля. Важното е да са здрави.
Много ме е срам, ама тези дни понароших режима и резултат не закъсня. Така е като нямам воля - смъкна малко с много усилия и за 2 дни всичко развалям. Но продължавам, не мисля да се предавам.
Само като ви чета и супер много се мотивирам.
Горещо ви благодаря Hug
Хайде, целувки на всички и лека нощ.

# 218
  • София
  Щях да попитам децата си храните ли разделно? Имам една позната, която се храни така с нейното семейство и момченцето и -вече ученик е много слаб. За нея знам, че готви с краве масло и яде основно постна храна.

Калоян яде от нашата храна и на обед и за вечеря хапва разделно,като нас.Закуските му-сутрешната и следобедната,не са разделни.Рано им е още,пък и ние в къщи наблягаме на месцето-основно пилешко и заешко,откакто сме на РХ,не ядем само постно.Не си представям да ям само постно Naughty.Преди Коледа постихме една седмица Embarassed/толкова издържахме/и направо се видях в чудо какво да готвя.Трябва си разнообразие и това е  Crossing Arms

# 219
  • София
Диди,я горе главата Grinning.Всичко ще се оправи,а килцата ще видиш колко бързо ще се стопят пак Peace
Новите ти рецепти в Готварския са супер Grinning.А,имаш специални поздрави за мързеливата супа топчета.Откога чаках да видя такава рецептичка Hug

# 220
Добро утро милички! С думи малко трудно мога да предам атмосферата на срещата ,то тази фъртуна Мина трябва да се види и чуе, а пък и Цомба хич не и отстъпва. Аз прегреших с храната и коремчето ме болеше ,та бях повече зрител ,но и добре да бях ,думата от устата на Мина не се взема лесно  Mr. Green...  обаче мога да я слушам с часове и няма да ми омръзне  Laughing. Стрелче е една голяма, усмихната чаровница, а майчето с детето беше много мила .Щом на малкия сладур не му се тръгваше, представете си за какво иде реч ,после в Библиотеката дойде още едно маме- Лили много хубаво пее .Поздравявам всички разделни мами ,браво на вас ,нищо че тук- там има отклонения ,винаги може да си започнете отначало  Grinning Прегръщам ви   HugЧао .

# 221
  • София
Здравейте мили разделни мами!
Много време ми отне да ви изчета, но накрая успях. Вие ме заразихте и от два дни вкъщи ядем разделно. Ние с мъжа ми имаме доста килца за сваляне. Опитахме различни начини, но безуспешно. Даже напоследък вече мислехме, че трябва да прибегнем до скалпела.
Дано ме приемете във вашите редици, защото имам много въпроси Simple Smile
Горещо ви благодаря!!! Hug Hug Hug
Чао, че детенце ме вика

# 222
Ками ако ти остане повече свободно време през деня ,ако обичаш ще разкажеш ли за този масаж с кафе?

# 223
Kalida , благодаря ти за топлия прием! Надявам се, че няма да ви посрамя  Wink

Виждам, че начинаещите практикуват с кратки отчети на погълнатото  Blush
Аз снощи сготвих Индийски ориз с къри и моркови - което според табличката от Ками (май?) е разделно. Между другото, рецептата е от форума и е направо фантастична.

От сутринта съм на фреш плодове и 2 кивита.

Вече чувствам как започвам да отслабвам  Mr. Green
Сериозно говоря, коремът ми се скри. Простичкото обяснение е, че фрешовете ме зоват по-често в тоалетната.
Хайде лек ден и силна воля!  Peace

# 224
Благодаря ви за подкрепата тогава смвло ще пиша кво ям дано не прегреша Simple Smile
Ками бях отказала кафето от както забременях ама много ми пада кръвното на два пъти направо колабирах и лекарката каза че по едно кафенце може с една лъжичка мед. Иначе другия вариант е много течности обаче аз нещо не съм по водата а не искам да пия газирани и други боклуци.
Днес значи съм на леща Simple Smile
Да ви кажа на мен до обяд много засищащо ми действа грейпфрута един и не се сещамм до обяд за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт