Разделно Хранене- 4 част

• 23 273
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Kami, радвам се, че кулинарните ми измишльотини ти харесват - това е то да си чревоугодник Grinning И твоите рецепти са супер. Не знам какво щяхме да правим без теб.
Аз бях посвикнала да ям само плодове до обед, ама нещо напоследък пак кривнах. Абе всичко ми е кисело - ябълки, портокали, грейпфрут, направо едвам ги преглъщам и след това пак съм гладна  Sad

# 226
  • София
Ками ако ти остане повече свободно време през деня ,ако обичаш ще разкажеш ли за този масаж с кафе?

Ами,този масаж,по принцип,се прави с утайка от кафе,но ние понеже не пием,аз го правя направо с мляно кафе.
Хубаво е да се съчетава с някакви антицелулитни кремове или лосиони.
Аз,например,сутрин използвах стягащ лосион.Вечер,след баня,правех масаж с кафе,измивах и после намзавах с антуцелулитен крем.
А така се прави самият масаж/копнато е от мнението на една мама от форума Grinning/:
"с утайка от кафе
Триеш яко (встрани от душа, за да не се отмие!), докато кожата се зачерви или ти писне.  После изплакваш.  Това е...
Но трябва да се прави наистина всеки ден. Вкъщи това не е проблем, защото макар че аз не пия кафе, мъжът ми е редовен консуматор и всеки ден има утайка.  Признавам обаче, че не съм толкова редовна, колкото ми се иска! 
Иначе е хубаво след това да се намажеш пак с някакъв антицелулитен крем (може и по-евтиничък - на Дева например, той е четири лева - 200 мл.). Аз правя и следното - но наистина трябва повечко време и липса на хора наоколо - след като се намажеш с този някакъв антицелулитен крем или се разтриеш с мократа утайка от кафе, си увиваш краката, дупето или каквото там имаш  с домакинско найлоново фолио и стоиш така един час.  Има ефект, ще видите! "

И това с фолиото го правех.Наистина има ефект Wink

# 227
  Здравейте HugВиждам,че има нови попълнения-много се радвам,за което GrinningДобре дошли и дано ви бъдем полезни Peace
  Аз в момента не съм от най-стриктно спазващите разделното хранене Blush-не знам откъде този апетит ми дойде след раждането,и няма усмиряване CrazyДо обяд лесно изкарвам на плодове/заради кърменето съм само на ябълки и банани,цитрусите съм ги изключила Sad/,но следобяд и вечер едва се удържам BlushНо за съвети и подкрепа-съм насреща Hug
   Отдавна се каня да си запиша всички разделни рецепти на Ками,но напоследък имам проблеми с влизането във форума ConfusedКами,страхотна си,благодаря ти Hug
   Успех на всички с разделното хранене,ще се опитам да се включвам по-често Wink
    Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 228
  • София
Ками ако ти остане повече свободно време през деня ,ако обичаш ще разкажеш ли за този масаж с кафе?

Ами,този масаж,по принцип,се прави с утайка от кафе,но ние понеже не пием,аз го правя направо с мляно кафе.
Хубаво е да се съчетава с някакви антицелулитни кремове или лосиони.
Аз,например,сутрин използвах стягащ лосион.Вечер,след баня,правех масаж с кафе,измивах и после намзавах с антуцелулитен крем.
А така се прави самият масаж/копнато е от мнението на една мама от форума Grinning/:
"с утайка от кафе
Триеш яко (встрани от душа, за да не се отмие!), докато кожата се зачерви или ти писне.  После изплакваш.  Това е...
Но трябва да се прави наистина всеки ден. Вкъщи това не е проблем, защото макар че аз не пия кафе, мъжът ми е редовен консуматор и всеки ден има утайка.  Признавам обаче, че не съм толкова редовна, колкото ми се иска! 
Иначе е хубаво след това да се намажеш пак с някакъв антицелулитен крем (може и по-евтиничък - на Дева например, той е четири лева - 200 мл.). Аз правя и следното - но наистина трябва повечко време и липса на хора наоколо - след като се намажеш с този някакъв антицелулитен крем или се разтриеш с мократа утайка от кафе, си увиваш краката, дупето или каквото там имаш  с домакинско найлоново фолио и стоиш така един час.  Има ефект, ще видите! "

И това с фолиото го правех.Наистина има ефект Wink
Тези масажи с кафе и с продукти,които съдържат кофеин,не се препоръчват по време на бременност и кърмене Peace

# 229
Мойто ядене днес
до обяд две малки ябълки и един грейпфрут
на обяд чиния кафяв ориз с спанак (останал от вчера) следобед и вечеря две купички леща (супичка ) общо за деня 4 филийки бонус.
Сега се навъртам около един чипс дано се озъптя стискайте палци  Peace

# 230
Здравейте мили дами..

Много ми липсваше вашата компания тези няколко дни и най-вече стимула за спазване на режима, който давате чрез безценните си съвети....
Да ви споделя, че когато прегреша със сладките неразделни изкушения ...след влизането тук веднага се връщам към поставената цел....
Иначе за сега свалих още 1 кило (общо 3 кг от 06.01)...и продължавам..

В менюто си включих и по една чаена лъжичка между храненията от следната смес:
равни количества от непечено сусамово семе, белен слънчоглед и белено тиквено семе се смилат и се съхраняват в буркан в хладилника...доста добре се чувствам, а и в сусама има много калции...

Калида браво че продължавате с Даничка да се кърмите....как успяваш..май е голяма от говорност...Вчера ходих при моя гинеколог, при който родих ....страшно го уважавам като професионалист, а и сътвори чудеса с секциото което ми направи (3-то подред...)
незнам защо беше положително изненадан, че кърмя още....май повечето му пациентки не го правят...

Ками добре че предупреди за масажите с кафето, че не са подходящи за кърмачки, като нищо щях да пробвам.....а като се замисля моя стягащ гел за корем, който ползвам е на основата на кафето....

# 231
...Дано ме приемете във вашите редици, ...
Das, иска ли питане?! Да откажем на мама на малкият Принц Деян и каката с хубавото име Ивана, никога! Много се радвам че намери сили да започнеш и не се колебай за въпросите, тук всички Момичета са много отзивчиви.
Алексче, как е Тишко, минавали стомаха Ти? Аз всъщност не знаех за Стрелчето че ще се навие за срещата, но тя е доста непридвидима, важното е че сте изкарали добре, хубави спомени ще Ти останат, нали?!
Ками, радвам се че въпреки многото задачки които имаш около Теб намираш време и за нас! А книжката кога ще я вадиш?
Джоя, Ти си вече почти накрая, още 4 дни до термина. Поздравления и се радвай за последно на коремчето, после ще Ти липсва, да знаеш. А колкото до кафето, и аз бих ти казала да го смениш с чай с мед, много по- полезен вариант. А за кръвното, сутрин защо не хапваш банан, ябълка, засища доста таз комбинация. Аз дори си позволявах и по няколко ядки сутрин с плодовете докато бях бременна. Това че си колабирала сутрин говори за недостатъчно кол- во енергия в организма Ти, защо не хапваш и по нещо по- калорично като сириълс, овесени ядки/ бременният орг- м се нуждае предимно от полезни карбсове сега/. Бременността е страхотно състояние и не си заслужава да я запомниш с глад и ограничения, а и създанието в Теб заслужава здрава и силна храна от Мама. Нали знаеш молбата ми, погалването по коремчето от нас с Дана?!
...Вече чувствам как започвам да отслабвам...
Надинка, препрограмирането на съзнанието за новият начин на хранене е много важна стъпка. Поздравления, Ти я правиш много умело! Успех и дано силната Ти воля Те води по разделният път!
...всичко ми е кисело - ябълки, портокали, грейпфрут, направо едвам ги преглъщам и след това пак съм гладна...
ДидиП, ще приемеш ли един съвет?! Как няма да са Ти кисели като цитрусите изтъргват стомаха от шлаките, ябълките добре, но защо вместо портокалите и греипфурта не посегнеш към банана, остави цитрусите за следобедна закуска, когато организма Ти не е толкоз "огладнял". И още нещо, ако сутрин се чувстваш гладна направи си овесени ядки вместо да посягаш към друга тестена закуска, хората са различни някой издържат почти без закуска но компенсират следобяд и вечер, а други започват деня с нещо по- засищащо. Много се радвам за оздравялите Ти слънчица- Танчето и Силвето, шапка Ти свалям как се оправяш с двете хунички сама, аз с Дана има моменти когато се чудя как да реагирам. Успех Ти желая, и не се укорявай имаш достатъчно силна воля, въпроса е само силно да поискаш нещо, и то става макар и по- бавно, нали?!
  ...Аз в момента не съм от най-стриктно спазващите разделното хранене :...
Софи, Ти си от най- специалните ни виртуални дружки, пълни със знание и опит но си и най- новата ни разделна мама, така че имаш оправдание. Заздравява ли операцията, вече ходиш ли спокойно? Да нагушкаш малкото си слънчице!
Лилиет, и Ти ни липсваше, но Ти си го знаеш, но Дафи имаше нужда от Мама. А към таз смес от смлени семенца защо не добавиш и ленено семе, безценно е. Иначе и аз на обяд задължително салата  я поръсвам с ленено и сусамово семе/ тиквеното и слънч. са по- калорични но също са доста полезни/. И поздравления за кърменето, явно е доста полезно след като и спец като Гинеколога Ти Те е похвалил, а и Михаелка го заслужава. Ти кърмила ли си Дафи?

# 232
Добро утро мами !Добре дошли на Дас и Надинка   MoneyКалида ,Тишо е по -добре, благодаря, а моето стомахче все още се бунтува, но и то ще се оправи. За срещата ще пазя мили спомени и когато имам възможност пак ще отида  Grinning. Менюто ми за днес ще бъде :сутринта -банани ,на обяд- варени картофи със зехтин, в4 ч- плодове и вечерята не съм я измислила. Добре ,че ще си готвя само на мен ,за другите има печено месо и само салата ще направя. Софи ,и аз имам проблеми с влизането във форума ,може би е много натоварено ,защото сутрин рано е спокойно и няма зацепки. Дано всичко при теб вече да е наред  Simple Smile. Лили ,пиша ти 6 по шестобалната система, браво бе мила, страхотно постижение   bouquet Джоя ,а ти колко кг си качила по време на бременността? Целувам ви всички и ви желая успешен и не толкова ветровит ден   Hug.

# 233
Здравейте,
Не пиша редовно, но съв вас. Днес съм много щастлива, защото кантара ми отчете -15 кг. за един месец. И понеже имам много килограми за сваляне аз до обяд съм на продове, на обяд на прясна салата и после като огладнея пак на плодове. Не чуствам глад и вечерям с мъжа ми разделно.

# 234
  • София
Добро утро момичета ! Благодаря ви за топлото посрещане. Kalida ти си много мила и ме вдъхновяваш
Сега да се отчета. До обяд не ям нищо. Сутрин пия топла вода една чаша. И след това голяма чаша кафе без захар. Сигурно не е редно, но кръвното ми е много ниско и не мога да стана от леглото без кафе. Вчера на обяд хапнах малко ориз с гъби на фурна, а за вечеря правих от рецептите на Ками - печени патладжани по мексикански. Страхотни станаха. Ками ти си страхотна, много хубави рецепти си дала. Всъщност аз от там се заразих. Хляб не ям изобщо, а вода се опитвам да пия повече, но стигам само до литър на ден.
Имам въпрос. Моя мъж също реши да се храни разделно с мен. Обаче не знам какво да му правя за обяд. Досега ядеше сандвич или някаква тестена глупост от тяхната лавка. Сега сандвич може само със масло и друго какво?
Днес за обяд имам малко от патладжаните , а за вечеря още не съм решила.
Желая ви усмихнат ден!!! Hug

# 235
Привет момичета! Не съм се отказала от РХ - просто нямам време да влизам да пиша. Както си обещах - никакви прегрешения от 2 януари насам. Чувствам се добре, по-лека (това е само усещане обаче) и съм горда че удържам, но никакви резултати  Cry. Когато започнах този режим миналия октомври за един месец вече бях слаба (3-4 кг ме делят от идеалното за мен тегло), но сега не действа. Като се замисля вярно е че от есента насам имах доста прегрешения т.е. преяждания, но това си бяха точно прегрешения от време навреме - не съм се отказвала от режима като цяло. И сега почти месец карам само на плодове през деня, а вечер салата + месо, салата +сирене и кашкавал, зеленчуци на пара или ядки. Нищо не смесвам, а кг си седят, не мърдат. Чета какво ядете вие - то моето си е чиста диета  Sad. Мисля че организма ми привикна и вече нищо не ми действа. Бях чела някъде за синдром на малабсорбция. Дали не страдам от това - да ям малко а да не слабея  newsm78.  Май трябва с нещо да шокирам тялото си, да го изненадам? Някакви идеи?

# 236
Калида:  от бананите имам зверски киселини ям само ябълки и грейпфрут а като родя ща не ща кафето го спирам щото имам намерение да кърмя  Peace
Алекс качих над 20 килограма, направо и аз не усетих как а не съм се тъпкала толкоз много Sad
Иначе снощи прегреших с малко чипс, като се махне че е пълен боклук все пак е горе долу разделен  Twisted Evil
днес ъсм на мръвки:)
Кви салати си правите за месото, доматите и краставиците са отврат, амрули хубави не видях на пазара, само прясно зеле остава ама ми писна нещо само зеле да ям

# 237
Привет на всички!
Joya освен зеленчуците, които изброи похапваме моркови с ряпа. Но сега съм на зелева супа, така че любимото зеле е номер едно. Още месец предполагам и ще има хубави марули на пазара. Когато пишеш менюто си за деня ме подсещаш и за други разделни рецепти. Скоро очакваш бебо.  Hug
 Kalida мен ме пропусна smile3518 Иначе аз ви чета. Пък и тази седмица на зелева супа ще ми бъде най-разделната досега.
 Поздрави!

# 238
  • в Tara
Когато започнах този режим миналия октомври за един месец вече бях слаба (3-4 кг ме делят от идеалното за мен тегло), но сега не действа.
не се отчайвай.
сега е зима и организма се бори повече с промените, които му налагаш. ще видиш още малко как ще започнат да се появяват и резултатите.
като родих и аз така, зимата голяма мъка ми беше, не ям, а не отслабвам.
като се запролети почнах да ги топя килцата...
аз също не мога да се похваля с особени резултати, но понеже съм минала по тоя път знам причината защо ми се опъват кг Confused

# 239
...Днес съм много щастлива, защото кантара ми отчете -15 кг. за един месец...
Еемили, поздравления за тез резултати те са наистина повод да се почувстваш горда от Себе Си, но целта- бебче накрая е голям стимул. Но лентичката Ти е нещо назад, желая Ти скоро да се похвалиш и с постигната заветна цел!
Алексче, а Тишко таз година ли ще кандидатства, ще се явявали на предварителните изпити? Как е винцето- домашно производство?
Уондърфул, наистина вчера Те пропуснах, но се разбрахме една разтоварваща зелева седмичка да имаш и след това пречистена и олекотена на разделната линия. Много се радвам че въпреки всичко, желанието е останало. Целувки за Йонка, и й желая да бъде и тя такава амбициозна като Мама.
Дас, поздравления за привличането на 1/2. А за сандвичи, Иринии беше побликувала страхотни разделни сандвичета, малко по напред в таз тема с патладжани и тиквички. Успех с водата, скоро 1 литър да стане поне и 1/2, чайчета не харесваш ли? А за кафето сутрин, не е ли по скоро навик отколкото вътрешна потребност?
...като родя ща не ща кафето го спирам щото имам намерение да кърмя ...
Джоя, поздравления за решението за кърменето, но тогава организма Ти ще има доста повече нужда от силни и здрави храни, ако по време на бременност Ти е прилошавало от глад, едва ли ще изчезне след раждането. Ако си решила да спреш кафето, опитай още от сега да му намериш добър заместител който най- добре да Ти пасва на Теб, като се появи бебка едва ли ще Ти е до преборване на таз зависимост, тогава ще имаш доста по- сериозни нещица с които да се справяш. Къде ще раждаш, 1/2 ще бъде ли с Теб, амбициозна Бременелке? За салати, не мога да Ти кажа защото нямам идея какво има на БГ пазара, но Ти стискам палци да Си намериш нещо вкусно.
...никакви прегрешения от 2 януари насам. Чувствам се добре, по-лека...и съм горда че удържам, но никакви резултати...
РеГе31, поздравления за силната воля която си проявила. И бъди сигурна, че това да се чувстваш добре и да Ти е леко не са внушения. Изобщо не намесвай разни проблеми с мед. термини. Всичко си е наред с организма Ти, дай му време да се адаптира. И Ти се отпусни, радвай се на живота, резултатите Те чакат но искат удобен момент да Те зарадват. Имай впредвид че кантара отчита всичко, а ти сега може би и доста усилено спортуваш, нали?! Може би мускулната ти маса е увеличена, Ти харесваш ли тялото Си, би трябвало да е така?! Усмихни се, живей, отпусни се и се радвай на живота, и доброто насторение съчетано със спорт, и прав. хранене ще даде резултати.
Харка, радвам се да Те видя сред нас. Как са кукличките Ти- Моника и Маги? Още ли си от лунните привърженички?

Общи условия

Активация на акаунт