Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 69 382
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Kamber, оправи ли ти се гънката, за която се притесняваше?

Страхотни са ви гърдите, Стоянова и Kamber! Стоянова, такова тяло аз и на 25 не съм имала! 🥰

Аз с моите миниатюрнички 250 сс ще се чудите къде е този силикон 😄 още не съм ги виждала на голо, засега иначе съм мн доволна от размера и формата.

При мен всичко е супер, само това спане по гръб май ще ме изтормози много…😩

# 556
  • Germany
Момичета , качете малко снимки за стимул! Моето време още не е дошло по ред причини, но нямам търпение да изпитам чувството , след като се събудя с нов облик и самочувствие 🥰🌼

# 557
И аз това им викам,ама нещат,много са срамежливи всичките,само аз качвам.😅❤️😘

# 558
  • Germany
Аз като сложа ще качвам  да се фукам , ама още не е дошъл момента 🥰😅

# 559
Гърлс ( за тези ,които вече имат гръд)😁,сутиените според размера импланти ли ги избирате , може ли предварително да си взема,не ми се дават 300лв за два парцала,а в болницата май са скъпи…не стига ке ще сменя целия гардероб😵💫🤪

# 560
Благодаря за идеите за сутиени.Flowers Hibiscus

Повечето са по спортни тип бюстие, моите всичките са такива и сега ми се иска да купя нещо по финно като това, незнам обаче колко е подходящо за импланти.

Относно размера моят е 75 D казаха ми го и в клиниката и сутиените от там са с този рамер.С някои дрехи изглеждат по-големи с други съвсем нормални.

Moll Flanders доста по добре е, сякаш са се понаместили и почти не се забелязва, но трябва още много малко.На 28 -ми съм на консултация и ще видим какво ще каже и доктора.Все пак е още рано според мен само 38 дни Blush

Качвам снимки за тези които искахте, ще ги изтрия обаче малко по-късно.
Аз лично се харесвам и не смятам да задълбавам, дали е могло по-добре и т.н.
Имах малки гърди чашка А, леко увисване, раздалечени доста и това което виждам ме кара да се чувствам прекрасно.Смятам че и по-добре ще стават с времето.Пожелавам го на всички Flowers Cherry Blossom:

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 21:50 от Kamber

# 561
Страхотни са! Кой е докторът?

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 20:18 от Moni_90

# 562
Kamber, Стоянова страхотни сте! Добре че споделяте снимки да се надъхваме и ние, че нещо бях почнала да се разколебавам, но като виждам колко хубаво става и пак се навивам да слагам Simple Smile

# 563
Благодаря ти ❤️ Давай смело,аз и за минута не съм съжалявала❤️🤗

# 564
Kamber, Страхотни са, наистина е незабележима гънката. Освен това и супер тяло имаш, личи, че се грижиш за него. На 28-ми и аз съм на преглед, може и да се засечем ☺

На моят сутиен пише 75С, а твоите гърди са значително по-големи от моите, странно…

# 565
Kamber много добре изглеждат…😻 много пропорционално,какъв размер бяха извинявай да не връщам хиляда страници назад…🤪

# 566
Благодаря на всички Flowers Hibiscus и аз си ги харесвам.
Давайте смело напред към промяната!

В интерес на истината на снимките изглеждат малко по-големи особено с червения потник, с тениска почти не се разбира
Мисля, че за моето тяло са Ок.

Докторът е Стоянов, големината 430 анатомични Ментор , висок профил.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 00:11 от Kamber

# 567
Благодаря на всички Flowers Hibiscus и аз си ги харесвам.
Давайте смело напред към промяната!

В интерес на истината на снимките изглеждат малко по-големи особено с червения потник, с тениска почти не се разбира
Мисля, че за моето тяло са Ок.

Доктора е Стоянов, големината 430 анатомични Ментор , висок профил.

И аз съм при него Октомври🙌🏻😻
Той си е художник,ама се вижда , ме и ти си си много добре сложена🫶🏻

# 568
Момичета, при мен възстановяването продължава да е леко - спрях обезболяващите на 3-тия ден (тогава само вечерта пих), вдигам си напълно ръцете догоре от 4-5 ден.

Ноооо, тази тежест, и болки в гърба ми идват в повече. Имам чувството, че сутиенът ми стяга, без него пък - че ще пропаднат или ще се разместят. Сутрин се събуждам рано и вече не мога да търпя това легло. Кога ще отмине това? На масаж на гръб ли да отида след, да кажем, още седмица?

Иначе се радвам, че операцията беше лятото, защото усещам как в някои моменти, когато ми стане студено (след душ или от климатика), като се стегнат гърдите, как болиии 😂 та, така…

# 569
Момичета, при мен възстановяването продължава да е леко - спрях обезболяващите на 3-тия ден (тогава само вечерта пих), вдигам си напълно ръцете догоре от 4-5 ден.

Ноооо, тази тежест, и болки в гърба ми идват в повече. Имам чувството, че сутиенът ми стяга, без него пък - че ще пропаднат или ще се разместят. Сутрин се събуждам рано и вече не мога да търпя това легло. Кога ще отмине това? На масаж на гръб ли да отида след, да кажем, още седмица?

Иначе се радвам, че операцията беше лятото, защото усещам как в някои моменти, когато ми стане студено (след душ или от климатика), като се стегнат гърдите, как болиии 😂 та, така…
Вземи си туристическа възглавничка за врата,мен тя ме спаси.Цял месец спах с нея и изобщо не ме е боляло гърба

Общи условия

Активация на акаунт