Пухкави снежинки вън танцуват, ЮНЧЕТА на топличко палуват

• 10 726
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  Party

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКИ И ИМЕННИЦИ ДНЕС   bouquet ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ   bouquet

Благодаря на Вили за сайта...

Ние сме добре... Снощи Иванна от 22:00 до 24:00 часа вика, смя се и какво ли не, но спане няма  #Crazy #Crazy #Crazy

Лек и слънчев ден   bouquet

# 61
Елисир, стархотна снимка  bouquet Къде е това място (ако не е тайна разбира се)? Как докара рамката?

Каква ти тайна бе мила , бяхме на 30 мин. от града... на Хижа Здравец. Наш познат направи нов хотел и отидохме да го видим. А за рамките си инсталирах една страхотна програма...Направо е невероятна, има повече от 300 рамки и ти само избираш за снимката , а тя ти е слага.
Ето още една....

# 62
Забравих да кажа за киселите.... аз си правя един... не от готовите,  и е много вкусен. На бебчо много му харесва.

# 63
  • Бургас

Каква ти тайна бе мила , бяхме на 30 мин. от града... на Хижа Здравец. Наш познат направи нов хотел и отидохме да го видим. А за рамките си инсталирах една страхотна програма...Направо е невероятна, има повече от 300 рамки и ти само избираш за снимката , а тя ти е слага.

Elisir , Моля те, Praynig сподели коя е тази програма и от къде я изтегли, че ме заинтригува  bouquet

# 64
Здравейте и от нас мили мами!
Аз от нашия нахалничък тати не мога да се добера до компа  Confused ама ето че най-после успях. Grinning
Таби съжалявам за вашето безсъние и моля за сайта.НАли сме за това -да си обменяме инфо Peace
По повод "анкетата"  на Поли * - и аз изпитвам болка  за жалост и също ще търся лекарска консултация. Sad
Elisir и моя кисел много се хареса на НАна , направо очите ми събра.Как може да яде такива ми ти работи просто не знам Rolling Eyesаз не бих го яла и като си помисля че бях кажи речи против това ми ти нещо  newsm78
siska79    пожелавам ви бързо оздравяване !
Честито на всички именници днес.Да са живи и здрави и много късмет и щастие им желая !    Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Честито и на прануващите месечковци! И на тях здраве и много сладки усмивки за тати и мама! Laughing

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 11:23 от Вили1

# 65

Elisir , Моля те, Praynig сподели коя е тази програма и от къде я изтегли, че ме заинтригува  bouquet

Казва се Magic Frames 2_03. Изпратиха ми сайтовете за изтегляне... беше дълго и трудно , но успях. Ако те интересува ще се разтърся и ще ти ги изпратя на лични... заедно с обясненията.

Честито на всички месечинки и именяци.... да са живи и здрави.

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 11:31 от Elisir

# 66
 wavey на всички
Честито на именниците и месечинките днес!
Иаз се включвам към тбора с на недоспалите Диди снощи ме побърка не ще да спи само реве и то неудържимо  #Crazy инъче сополите днес са по-малко и сега отиваме на гости у една приятелка.
Желая бързо оздравяване на болните и весел ден!

# 67
Здравейте мацки !
Аз пак набързо ,че дечурлигата ме чакат за разходка Grinning
Честит имен ден  на Божа на Сиска,желая и бързо да оздравее и повече да не боледува! Heart EyesСъщо така честито и на Йордановците/ако има такива татковци / да са здрави и много усмихнати!  bouquet
Желая на всички болнички да оздравяват бързо и много слънчеви лъчи през днешния ден!

Hug от нас!
Ама съм голяма патка-Честито и на адашите на Божа-Божидарковците ,/злото да ги забрави/ Heart Eyes

# 68
Честит имен ден на всички празнуващи!Желаем ви много късмет и успехи във всичко!
Сонка,да не би да му расте зъбче на Диди и за това да е плакал.Марти така се събужда и започва да реве,но като го намажа с Калгела,моментално заспиваше  Peace
siska79,стискам палци да оздравявате бързо Hug
 valkiria и при нас сексът е по същия начин,както го описваш.Голям зор е докато почнем,а после... Crazy Не знам защо така нямам желание,ама мъжо май няма да ме издържи дълго време така макар че май взе да свиква Blush
А аз каква глупост съм направила #Cussing outНаправо ми идва да си тегля една...на себе си.Написах си курсовата по общи политики в ЕС още преди месец и само трябваше да я пратя.И аз спокойна,нали си знам,че ми е на компа.Та снощи викам я да я изпратя и какво мислите...ИЗНЕНАДА-няма я #Cussing out Е не мога да намеря къде съм я сложила.Ей голяма съм патка. Та днес пак я писах и я пратих,че то в мен нищо не трябва да стои Blush
Хайде милички,желая ви хубав ден,изпълнен с много приятни емоции  bouquet

# 69
Айде и да ви се изфукам какво намаза Цецко...

Лятото ви чакаме на гости Hug

# 70
ELiksir, sтрахотен пейзаж, както и вие Hug а подаръка е много готин - и аз си мисля за нещо такова лятото, на двора ....че и аз ще намазвам  Mr. Green
От Бг ли е купувано? МЕрси..

Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet и на нашите месечинки Hug Heart Eyes Hug
Бъдете здрави...и понеже е Богоявление - нека на всеки от вас се изпълни по едно съкровено желание Peace

Ние с Миши продължаваме да кашляме  Sad кихаме, сополки, пръцкане  Mr. Green Mr. Green
Вече 3 нощи сме на без сън Tired... и взех да свиквам ooooh! обаче ходя като караконджул Mr. Green

...за гърнето - не мога да се изкажа, понеже Вики вече минава 2г и още е с памперс Whistling

# 71
  • Варна
Здравейте!
Честито на всички именници! Да са много здрави и да им се сбъднат мечтите!
Честито и на месечинките! Те също да са здрави и със сбъднати мечти! Както и на всички останали!
Пожелавам на всички болнички бързо да оздравяват!
Elisir, много хубава придобивка си имате. Със здраве да си я ползвате Hug
Моя Хрис не иска никакви кисели. Като хапне 2-3 лъжички и на 4-тата започва да му се повдига. Няколко дено го мъчих с тях, но няма резултат Sad Засега спирам с опитите. Понеделник ще купя купони за кухнята и ще видим как ще понесе нея храна. Ако си я хапва ще караме на млечна кухня, ако ли не...незнам Mr. Green
Оставям ви, че дечко нещо се бунтува

# 72
Здравейте пак!
Елисир,честита нова придобивка на малкия сладурко,със здраве да си я ползвате Grinning
Гледам отворила се е приказка за секса-какво беше това newsm78 Joy hahaha ,то не е много за смях мойто, че откакто е заминал мъжо /преди 4ми половина/ съм на "сухо" и голяма веселаба пада Sick Е,живот и здраве скоро и аз ще се облажа,и тогава ще споделя как е било,а и наче след раждането не ме болеше ,но нямах особено желание,пък и като легна  вечер обикновено заспивам в движение към възглавницата!
Айде до скоро! Grinning

# 73
ZDR
SORY ZA LATINICATA
NIE O6TE NQMAME NET I SKORO NQMA DA IMAME
4ESTITO NA IMENQCITE
NIE SME OK. jOANA VE4E LAZI I MI BQGA DA SE KRIE V BANQTA, O6TE NQMA ZYBI , NO E VE4E NA KUHNQ. tOVA E OT NAS
LEKO I SPOKOINO VSI4KO I 4ESTITA NOVA GODINA

# 74
Здравейте на всички ичестит имен ден на малката Божидара и на всички,които имат презник днес!
Първо да ви почерпя с  cook  food010  party023 beer и там с ко кавато иска по случай нашате половин годинка Grinning.
Втора да се извиня че не съм писла има няма пет месеца аба то може да ме броите че никога не съм писала ама ме мързи к`во да направя сега признавам си го.
И трето по обсъжданите теми:
- ние сме захранени на 4 месеца и ядем зеленчуково пюре на обед половин малко бурканче на хип и каша следобед като според зависи и ли половин доза или цяла и след отвасе кърмим, то всъщност преди това се кърмим а след това пюрето или кашата. Пак според зависи както додйе или ако приценя че не сукал добре му давам между храненено и по млако плодово пюренце. Днес за пръв път му дадох малко местно пюре с пуйка.
-За гърнето и ползването му предназначение незнам как ще тане при нас номера понеже той си върши работата (акането), докато го кърмя та се чудя как ще стане тоз номер, то ние още не можем да седим де тъй че има време.
-Някой беше споменал за кухнята аз съм си подала молба и мисля да му взимам ядене от там като стане на 9 или 10 месеца стига да му хареса на него.
- и туй чедо кисел не съм давала и незнам как  се прави и сак не съм давала.
Уф аз веднъж да се разпиша в тоз форум и мойто чудо ще ореве света тъй че ще ме извинете ама спирам до тук то и без това дълго стана.

Общи условия

Активация на акаунт