Пухкави снежинки вън танцуват, ЮНЧЕТА на топличко палуват

• 10 726
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Някой скоро беше попитал пак за майчинството... ето вече окончателното решение
http://www.plovdiv24.com/news/22348.html

# 91
Добър ден!
Честит Имен ден на Ивчо,ИванИванна,Иванеса,![/color
Честито и на месечинките Виктория,Моника ,Иванеса,Елена
Чао за сега ,че отиваме за подарък по-късно ще се включа  Heart Eyes

# 92
Честит празник на всички именници Hug

Бъдете здрави, обичайте се - обичайте своите малки котенца и им отделяйте внимание - те се нуждаят от това  bouquet
Обичайте и своите половинки  Peace те се радват не по-малко като малките ни бебета на отделеното внимание Mr. Green Heart Eyes

# 93
Честит празник на нашите именничета Ивчо,Иван,Иванеса и Иванна.Да радват много мама и тати.
Честити месечинки на Моника,Иванеса,Елена и Виктория.Да растат весели и жизнени деца.
То да взема и аз да почерпя че май и аз се водя именничка Mr. Green Wine Glass beer3
Агне6а аз от няколко дена захранвам с бисквитената каша на Слънчо тя е с глутен,вече сме на четири лъжички,засега няма реакции,да видим Thinking
Пожелавам на болничките бързо да оздравяват.  bouquet

# 94
  • Бургас
Някой скоро беше попитал пак за майчинството... ето вече окончателното решение
http://www.plovdiv24.com/news/22348.html
Elisir,мерси за това, но знае ли някой как точно трябва да формулираме молбата до работодателя? Какво точно трябва да се напише Thinking

# 95
  • Велико Търново
Честит имен ден на всички,които имат повод за празник и честито на всички месечинки!Пожелавам на всички от сърце много здраве и щастие!
 При Божи все още не се вижда подобрение,но дано скоро да ми се оправи детето,че то се мъчи много,а аз,като я гледам 100 пъти по-вече.И тук времето е много хубаво,но ние не можем да се възползваме за съжаление Sad
 Млечко,молбите се предоставят от НОИ ние трябва само да ги попълним.
  Желая на всички хубав ден и спокойна вечер!

# 96
  • Варна
Здравейте!
Честити месечинки на всички, които празнуват днес!
Tatalina,   bouquet за инфото за гултена
mle4ko, аз писах такава молба. Не помня как точно го бях формулирала, но беше нещо такова:
Моля да ми бъде прекратен отпускът за отглеждане на малко дете до 2 год. възраст и възстановен отпускът за бременност и раждане, като съм ползвала 135 дена от... до... и от 01.01.2007 до ...ми остава разликата до 315 дни....
След това пак да ти се възстанови отпускът за отглеждане на малко дете

Смяташ си дните и пишеш датите и естествено го формулираш както трябва Mr. Green Аз сега ти написах само орентировъчно какво трябва да пише в молбата Peace
Айде чао засега от мен

# 97
Да си довърша вече се върнахме от гостито.
Забравила съм да честитя и на трите Йоанки да са живи и здрави! Embarassed
Таталинка Heart Eyes наистина винаги си полезна.
Аз давам бисквитена каша с гултен,засега нищо но и Диди много я хареса.И аз да питам задължителено ли трябва да си пускаме болничен допълнителен?
Ива78   bouquet
Пращаме ви много целувки!

# 98
`Честит имен ден на всички малки и големи именици!  bouquetДа са живи и здрави и нека да пребъде името им! Hug Heart Eyes
Честити месечинки на сладките бебоци , които празнуват днес!

За глутена, това което аз съм чела в дебелите книги, е че алергията към него е вродена,т.е. или я имаш или не,така че дори и след 6-я месец да се захранва ако има такава предразположеност към алергия ,тя ще се прояви,НО е по-добре да се вкара в менюто след 6-я м,защото дори и да има алергия тя ще бъде по-слабо изразена.Това е което аз знам,и за да не се провокира нещо затова аз още няма да давам каши или други храни ,които го съдържат,може би чак след месец Peace
За тази молба,която се подава на работа ,за удължаването на болничния и аз не съм много в час ,но се надявам като заведа бебка да я поизследвам тази седмица ,да ми разяснят.
А сега да ви покажа днес какво време имаше тук при нас ,и за да не ви е мъчно много за моренцето,ето го:

# 99
Току що пак четох за тези болнични-за нас всичко си остава по старому поне това разбрах  Rolling Eyes
Нинани много сте сладки!

# 100
Здравейте  Hug

Дайте по едно гласче за Иванна
http://www.4coolpics.com/show.php?ord=C41&id=107285

bouquet  bouquet  bouquet

# 101
  • Ямбол
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Таби, как да гласуваме?

# 102
сори, пропуснах

Честит имен ден на Ивчо Кабрански Heart Eyes съвсем не знаех, че Ивчовците празнуват днес и всички Йоанки в юнската ни група, на Елиа, Зори и всички останали Heart Eyes Hug
Да растат здрави и игриви дечица!

Иве   bouquet , честит имен ден!

Много хубави снимки на Любчо и Лери, Иванна Тея и мама  Wink

хубава вечер Party Hug

# 103
Май е само за регистрирани Sad

# 104
Здравейте и от мен мамчета!!!Надавям се не сте ме пуснали за общодържавно издирване,ама имах интересни няколко дни и нямаше време за нет-а...след сополките на баткото се оказах и със сополив и "зъбоникнещ"се Ивайло/няма да навлизам в подробности,само ще кажа че вече сме се озъбили всички покрай него/...и нали знаете,че в събота и неделя и третото ми дете си е вкъщи...та просто нямаше как да се разпишем-но не мога да не ви благодаря да поздравите за именния ден,както и да почерпя:

Честито и на другите днешни и на вчерашните именници...и на месечковците-честито.........На всички пожелавам много късмет и най-вече здраве!!!

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 23:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт