Целувки на бебоците от нас
Хайде на почерките
Честито на и всички останали месечинковци,както и на тези,които пропуснах.Да са ни живи и здрави,това е най-важното 

Не знам дали сте видели тази схема за храните,надявам се да съм полезна на някой 

Люта чушцице-и теб
Горе главата момичета-ние сме силни,все пак сме жени и то българки

Как стана ли -обещах да споделя за тези , на който им предстой.Значи когато ме ухапва има два начина да я махна веднагически от цицата - или допирам главата и до гърдата ми , така че да притисна нослето и тя отваря уста или по-обичайния слагам малкият си пръст в края на устичката , упражнявам лек натиск между горната и долната челюст и без да изпита болка бебто пуска гърдата.Добре че ги знаете че ги обясних толкова смахнато та няма накъде повече
то гледа детето и почва да хленчи - ми и аз хленча , ма кой ме пита
оставям я да се нахленчи и преди да изпадне в истерия -разбирай 2-3 минути обратно я връщам на цицата.Ако ме загризе пак кърменето спира и давам играчка щото явно я сърбят венците , а аз не мога да изпълнявам освен функцията на залъгалка и на чесалка. 

В такъв случай аз се мъча и детето се мъчи и какво постигаме ...нищо. 

,но на Димитър много не му се нрави месото.Стискаме палци Тея да ги хареса 

).
Къде е това място (ако не е тайна разбира се)? Как докара рамката?
. Да ви почерпя виртуално с месечинката на Сами
Поздравявам и всички останали празнуващи днес с нас месечиники. 
, та много зле работата
.
. Ако е с мляко то си е точно плодово ароматизиран крем като този дето слагат на някой торти (но не се добавя масло и захар !!!!! някой слагат само щипка захар ако добавения плод не е достатъчно сладък!) и когато се сложи ситно рендосан плод си е доста вкусна манджичка дори и за нас. Разбира се който не обича плодово нишесте по принцип, няма да му хареса
Но всеки си има вкус и не агитирам никого, аз лично много го харесвам, а Сами е просто влюбен в него (с банан, ябълка или друг плод си е мммммммммммммм) под секрет да кажа, че Еми тайничко се надява да остане от Сами та да намаже и тя
. Иначе напълно съм съгласна с Вили1, те не разбират още какво е това гърне толкова, колкото ни се иска. Не мисля от сега съвсем да си усложнявам ежедневието като слагам бебо час по час на гърне барим свърши нещо вътре. От скромния ми опит с Еми тази дейност ме доведе до под кривата круша. Така или иначе те са твърде малки за да кажат кога им идва 'настроението' за тези физиологични нужди и физически едно дете е готово за това да се стиска чак към годинка и половина и рядко преди това. Еми въпреки опитите ми с гърнето от 7 месец не постигнах нищо (е и аз не бях толкова сериозна ама...) Но като стана на година и 6 месеца и махнах памперса категорично след което тончно за седмица с понякога 'строга родителска консултация" тя спря да пишка и ака в гащите.
Там прекарахме коледните и новогодишните празници и моя рожден ден. Върнахме се преди вчера.
Ето и е4дна почерпка със закъснение
Кафето е сервирано
!
/ей това последното много ми се прави,ама пусти обет не позволява/.
:bigdance2:
само дано по-скоро да ми се оправи детето,а и всички други мънички болни душички да се оправят.Мнението на всички лекари беше,че това е вирус,а не настинка въпреки,че аз се опитвам да я кълявам и това,че се е разболяла няма да ме доведе до параноичната мисъл да обличам детото със сто "ката"дрехи.
.