Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 737
  • 752
  •   2
Отговори
# 165
Оф, тези пък сега пускат спойлери, че Сафет е мега психар и тиранин, и Суна я чакали много тежки дни. Много по-тежки, отколкото е преживяла Сейран. Това вече малко повече ще ми дойде. Даже прословутата психоложка казала, че й било много жал, заради това, което е преживяла Суна. Дано да не е вярно Sad

# 166
За Суна ще ми е жал, вижда се че тоЯ не е в ред, ама Сейран какво е преживяла ?....това в къщата на баща им си е общ проблем и друга тема.
Оф, тези пък сега пускат спойлери, че Сафет е мега психар и тиранин, и Суна я чакали много тежки дни. Много по-тежки, отколкото е преживяла Сейран. Това вече малко повече ще ми дойде. Даже прословутата психоложка казала, че й било много жал, заради това, което е преживяла Суна. Дано да не е вярно Sad

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 22:11 от Ela1

# 167
Харесах си един коментар в Т, който гласи, че всеки петък Афра и Мерт дават безплатни уроци по актьорство Wink

Не знам кой спойлер ще е верен и кой не, ама да ви кажа, ми се иска Сейро да се промъкне в имението по онази тайна стълбичка Grinning

# 168
Не знам кой спойлер ще е верен и кой не, ама да ви кажа, ми се иска Сейро да се промъкне в имението по онази тайна стълбичка Grinning
Мани, недей, ще вземе да хване лудата Султан да спи  в леглото му, та ще стане и убийца. После Ферит ше има да й таралянка тялото с яхтата из босфора 😄😁

# 169
Да попитам, понеже не видях да е коментирано - Сейран не беше ли удивена от думите на Ферит към Кязъм в последната сцена, че е продадена срещу апартамент и участък земя. А Кязъм - гузен, но нагъл.

# 170
И точно заради тези думи няма да тръгне с него...
Благодаря момичета за превода... преведен епизода  ми изглежда по съвсем различен начин нещата. Сейрин си докара голяма беля на главата.... май май спойлерите ще са верни за развода дядото как ще я пусне в имението незнам пък тази Ифакат ли е каква е направо ми идва да я удуша как без срам върти интриги, като и Сейрин знае нейните кирливи ризи ама айде няма да е като турски сериал ако всичко набързо се разкрие ... Голям брак няма що поне да го бяха консумирали по интересно щеше да е , сега и раздяла да има каква тръпка само се гледаха и дърпаха....

# 171
Да попитам, понеже не видях да е коментирано - Сейран не беше ли удивена от думите на Ферит към Кязъм в последната сцена, че е продадена срещу апартамент и участък земя. А Кязъм - гузен, но нагъл.

Според мен Сейран беше удивена от крайностите, до които Ферит е готов да стигне в този спор и безкрайно уплашена за развоя. Ферит е неконтролируем, но досега е съумявал да запази елементарно уважение към по- възрастните от семействата. Мерил си е приказките. Тази кавга беше различна, задръжките паднаха и всичко предвещаваше бедствие. Сейро знаеше, че ще стигнат до точка, от която няма връщане, както всъщност и стана.
Тя знаеше, че думите на Ферит за търгуването й, които пряко засегнаха честта на Кязъм, няма да останат без последствия, за това замръзна според мен, но може и да греша.

# 172
Здравейте Сърдечни благодарности на екипа за скоростния превод Много здраве и щастие Ви желая
За мен епизода беше ключов Как играе актьора в ролята на Казъм Ей то са мимики,то е движения Той е готов за пари да продаде не само семейството си но и душата си Дали и той не е малтретиран в детството си Сега разбирам Сейран Да живееш в среда на побоища и крясъци,да попаднеш уж в добро семейство и да ти се изсипе една любовница върху главата няма как да не викаш и изпадаш в истерия Чакам Ифакат тотално да забие нож в гърба на дядото и да видим как той ще се оправи Толкова години тази жена е въртяла интриги и никой не я е хванал Чудя се как Орхан я е залюбил Феритчо е с неизживяно детство а и не е имал от кого да вземе пример

# 173
Привет. 
Мисля, че Сейран познава и двамата, знае, че Ферит беше във фаза. Нещата вървяха към своя край. Беше я страх какво ще стане. Очакваше се Феро да кажа нещо обидно, а баща й  да реагира  зле.  Ее... Мисля, че след този шамар  е логично,всичко свърши до тук. Няма връщане назад... Нали е истинска история.  Голяма трагедия стана.

Ако ги оженят за втори път ,ще имат по-голям късмет и щастие в живота си.

Успешна нова празнична седмица.

# 174
Благодаря за отговорите, момичета. Simple Smile
Аз не съм сигурна, че Сейран знаеше за точно тази продажба (тя чу нещо подобно от Зерин, но без уточненията). Мисля си, че е разбрала продажбата като откуп по традициите на Антеп при вземане на момиче. И новината, изстреляна от Ферит, я изненада. Това ми се върти в главата, но не съм сигурна. Във всички случаи пазарлъците на баща й я изненадаха, според мен.

# 175
Тя Сейран не се пита откъде се взе тази къща като на село заключваха долапа да не ядат? Тъпа ли е?

# 176
А, не е тъпа, но е заета с проблемите си в конака и Ферит. Simple Smile

# 177
Обаче и Ферит с неговите камъни, по неговата глава.
Зерин спомена, за това, че са продали Сейран, а после Ферит каза същото и на Кязъм. Сега Сейран как наистина да му повярва, че не е разказвал нищо на Пелин?
Сега изгледах 26 епизод с превод, просто и Афра и Мерт така играят, че свят да ти се завие. Афра така добре пресъздаде Сейран, целият гняв, който е трупала към баща си, към Ферит, към всички, направо излизаше от очите ѝ. Надявам се това да е била кулминацията и от тук нататък да започне лека полека да мисли трезво.

# 178
Сейран много добре знае за всичко поискано от баща си. Дори в един от епизодите се скараха с Ферит за това, че той все обвинява баща й че е алчен и все иска ли иска. Тя пак му отговори нещо от сорта- да престане да й натяква, защото и неговия баща не е светец, и тя няма нищо общо с исканята на баща си.
Уплашената физиономия на Сейран не беше от чутотото, а от това, че знаеше какво ще последва...
Да си кажа, за първи път чакам продължението с такъв трепет. Ферит няма право да докосва жена си ( което и аз подкрепям) ама Антепски може да налага без ред ? Искам да видя не толкова дали ще хване ръката на Ферит, а как ще оправдае баща си !

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:52 от Ela1

# 179
След интервюто на Бурджу започнах да се вглеждам в детайлите.
Например този:
Еленът е животно с небесна и слън­чева символика. Той често се сравнява с Дървото на Живота. Символно се свързва с предизвестяването на светлината, с възраждането, плодородието и движението към дневната светлина. Тези идеи се откриват както в христи­янските, така и в мюсюлманските митологеми и традиции.

А за Халис нямам думи - толкова биполярен човек - в него има и добро, и зло. Когато не стане на неговата и някой не му се подчини, започва да пръска отрова. Страшно противен ми е!

Ще имаме фраг довечера Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 18:24 от Linasss

Общи условия

Активация на акаунт