Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 743
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
.  И аз да се включа с размисли от испанската страница на сериала дали има доза истина незнам…/

# 181
.  И аз да се включа с размисли от испанската страница на сериала дали има доза истина незнам…/

Аз нещо не разбрах...
На първата снимка Сейран се прибира след като е изпратила майка си
Следва скандала с Ферит
На втората,тя си тръгва от имението
Естествено,облечена е със същите дрехи,защото те се скараха още с влизането и
И да-това е в края на едната и началото на другата серия
Какво общо има за ръката на Ферит,не разбрах

# 182
Нещо като паралел тръгваща разочарована от дома на Пелин, а в другият епизод разочарована тръгва от дома на Ферит

Аз нещо не разбрах...
На първата снимка Сейран се прибира след като е изпратила майка си
Следва скандала с Ферит
На втората,тя си тръгва от имението
Естествено,облечена е със същите дрехи,защото те се скараха още с влизането и
И да-това е в края на едната и началото на другата серия
Какво общо има за ръката на Ферит,не разбрах

# 183
На снимката си тръгва от дома на Ферит, след което се прибира в дома на Ферит, няма снимка от тръгването от Пелин.
 Сега като се замисля, кога имаше време да звънне на таксито, че я чакаше на портата 😄

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 20:01 от Ela1

# 184
Сега като се замисля, кога имаше време да звънне на таксито, че я чакаше на портата 😄

Айде сега подробности! Grinning
Уж днес щяло да има фраг. Да видим.

# 185

И аз за миг си го помислих,ама то в техните филми разстоянията в Истанбул ги нямат за нищо:hushed:Sweat Smile
Докато се обадят по телефона и вече са пристигнали
Като с летящо килимче
Само един път видях в техен сериал,кат ГГ попадна в задръстване и за да стигне навреме би всякакви рекорди по бързо бягане:laughing:

# 186
Дискусията с такситата я имаше в Т, става дума, че според някои таксито с което дошла Сейро и това с което си тръгна е едно и също, т.е. че тя се е прибрала с нагласата след това да напусне имението. Но др наблюдателни фенове са сравнили регистрационните номера на такситата- те са различни и др доказателство, Сейро като идва в имението таксито спира вътре в къщата, а когато си тръгна таксито е отвън. А и тя преди скандала първо започна да посъбира неща от пода, т.е. не е дошла с нагласата да си тръгне веднага. Фенски теории колкото искаш.Grinning

Както и това АфРамско разузнаване, което доста ми допада Heart Eyes
https://twitter.com/Yali_afram/status/1645405426929012736?t=aklP … rTzI69pIpcPg&s=19

# 187
# 188
Дано Суна събере смелост да избяга от този ужас и да се омъжи за Аби.

Пелин няма как да го накара да я обича.
Тъжен е Ферит,ама чакам Сейран  да дига купон.  Нали се отърва от  Фирит.

# 189
Мерт толкова добре изиграва страданието си , че направо ме хваща жал да го гледам 🥺

# 190
В петък пак ще е много емоционална серията! Сега вече е ред на Сейран да си разкрие чувствата!

# 191
Абе вие не харесвате дядото ,ама и аз съм на мнение че не си струват сълзите му. Обичаш човек такъв какъвто е или всичко друго не е любов. Идва ми да гушна Ферит-Мерти, че и двамата 😆 и да им кажа, че не си струва сълзите....
Вече и портрети заправи, въх бееее...съвсем скъсаха сенджира тея сценаристи. Не биполярен ще стане човек с тях, а незнам 🤯
Мерт толкова добре изиграва страданието си , че направо ме хваща жал да го гледам 🥺

# 192
И след толкова гняв и упорство, най-накрая Сейран призна, че го обича. Дано му го каже, мина връхната точка гневът ѝ, сега е ред на любовта.

# 193
Емоционален фрагман!
Въпреки шамра и отказа на Сейран да тръгне с него, Ферит отново не може да свали пръстена; Ферит рисува Сейран; Смята, че е останал сам "на пътя" и че вече ще трябва сам да го извърви, откъсва Сейран от картината която беше нарисувала.
Всичко това на фона на Derinlerde на Cem Adrian 💙...пълна предпоставка за много емоционален епизод в петък. 😢

# 194
  • Яко в Матрицата...

- Протягам ти ръка, въпреки този шамар. Ела! Да си вървим оттук.
- Първо, внимавай как говориш за внука ми. Кой е той, че да вдига ръка на внука ми?
- Оказва се, че душите и на двама ви не са стрували и пет пари.
- Бог нямало да позволи да се мечтае за нещо, което не може да се случи. Ела! Нека заедно да осъществим невъзможното. Ела! Омъжи се за мен, Суна!
- Не за мен, за теб ще е добре, ако се разведеш със Сейран.
- Ако не те обичаше, щеше ли отново да ти протегне ръка, въпреки всичко, което преживяхте, въпреки всички трудности, дори въпреки шамара на баща ни?
- Не отричам. Аз също го обичам, много го обичам.

Песента отделно ще я преведа, когато имам време тия дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт