Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 722
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Това с детето на Султан ще е страшна простотия.
Тази змия едва ли държи такъв коз в ръкава си.

# 631
А аз все  си мисля,че детето е от Ферит.Не напразно се казва Фарат.Само една буква разлика и то със сигурност нарочно
А как ще го приеме Сейран-доста неизвестна дилема
Това само сценаристите могат да кажат
Но,ако си спомняте в една от сериите дадоха,как тя си играе с него и го гушка
Та...може да го отгледа мисля

# 632
Е то какво да му каже Сейран, то много преди нея се е случило. Но реално тя ще направи драмите 👿
Сигурно заради диабета му детето има проблеми 🙄

# 633
Имаше един филм "Надежда за обич" с Гизем Караджа, Берк Октай и Шюкрю Йозаж...Героинята беше бремена, но брат б ли беше я прободе с нож и повече не можеше да има деца. А пък той имаше от една друга. А тя пък умря при раждане и го отгледа другата.

# 634
# 635
Хм, щяло да има и трети фрагман и в него щяло да има сцена със СейФер. Само че не уточняват ще се трепят ли, ще си крещят ли или ще се погушкат малко Grinning

# 636
А аз все  си мисля,че детето е от Ферит.Не напразно се казва Фарат.Само една буква разлика и то със сигурност нарочно
А как ще го приеме Сейран-доста неизвестна дилема
Това само сценаристите могат да кажат
Но,ако си спомняте в една от сериите дадоха,как тя си играе с него и го гушка
Та...може да го отгледа мисля

Според мен не е от Ферит, а се казва Фарат заради обсебеността на майка му от Ферит. Кога ще го е правил това дете, нали е бил не знам колко години в Америка.

# 637
По въпроса за детето , всичко е в ръцете на сценариста Може да е на Ферит , макар и Султан да излезе, че  е била с непълнолетно момче Това ще е доста смело да се покаже Ако е така ,защо след като тя много добре познава Ферит , че е с добро сърце и милосърден (неща , които на Сейран не и трябват Grinning) ще стои да чака до сега А и всички знаят , че Ферит е издънката на  семейството , няма да е трудно да приемат детето . А Сейран като разбере ще знае , че това е нещо преди нея , но мисълта , че може да се е случвало и до сега ще я побърка и ще си тръгне  А този път Ферит няма да я спре и да се бори за нея със сигурност Ще е края , поне на сезона Grinning
Може и да е на Фуат Не случайно , нямат деца и не предприемат нищо по въпроса Но Султан знае , че Фуат е коравосърдечен и не му пука за никой и нищо и затова мълчи , пък и е " влюбена/обсебена " във Ферит Confounded
И дано не ни занимават и с нея поне сега , че само това остана да мисля за сексуалния тормоз над Ферит от Султаница Joy

# 638
  • Яко в Матрицата...
Името на Фърат няма общо с Ферит, според мен. Децата на Султан са кръстени на големите реки Тигър и Ефрат - Dicle и Fırat.

# 639
Момента, в който Султан рече открито да шантажира с дете от Ферит, ще бъде изхвърлена като парцал от конака. Детето ще го задържат, но тя е пътник. Така че не случайно играе с мръсни намеци само със Сейран и Ферит. Може би Ифакат знае, иначе не виждам как я е направила средство за интригите си.

# 640
Според мен за интригата пускат такива намеци, че може да е, но в крайна сметка няма да е.

# 641
Добро утро!

Дали днес ще имаме трети фрагман?

# 642
Сега прочетох, че ако RTurk спечелят срещу Шербета, направо ще го приключат с 27 епизод. Ако не, ще има финал на сезона с 32 еп.
Ми като фен на чапкъна, предпочитам да ги приключат 😁

# 643
Аз пък предпочитам да не ги спират. Не съм фен на Шербета, даже напротив. Но въпросът е принципен. Днес ще спрят тях, защото са неудобни на някого, утре ще спрат друг. Това е безобразна цензура, която е недопустима. Ако тази, която метнаха не беше със забрадка и семейството не беше от свръх религиозните, никога нямаше да ги накажат.
Гледай при нас-Сейран я размята баща й като прани гащи, но реакция никаква.

Един симпатичен Аби

Липсвах ли ви? Ако не ме харесвате ще ви съдя! JoyJoy

# 644
  • Дубай
Привет , момичета 😍.
Рени,Еве благодаря за превода,без вас цялото удоволствие нямаше да е същото.Няма какво да казвам всичко сте изписали,единствено фрагмента ,че е огън.
Ах Мерт ,ах аФеро,какво направи бе душа,подпали ни.Очаквам епизода в нетърпение,сериозно.
По повод Шербета,не е правилно да го спрат ,не трябва.Каква е тая цензура,днес са те,утре ние ,така ,че не е правилно според мен.

Не се връщай!

Не се връщай, знам,че  пак ще се си тръгнеш.
Не смей да ме обичаш, отново ще ме снижиш  със земята.
Огъня в мен  не можеш да загасиш.
Любовта иска сърце ти нямаш такова

Недей да ми  даваш надежда, не знаеш колко пъти съм  нараняван.
Не ми давай дума ти не  държиш на думата си.
Не се затруднявай, няма да повярвам.
И ти като другите си ми чужда.

Без това сърцето ми е студено от липсата ти- няма да те забрави.
Не е за първи път, няма и да е за последен, тази болка няма да ме убие.
Не бъди така мълчалив, чувствителен и страхлив.
 В това сърце няма любов вече .

Не те забравих, как да забрави сърцето ми?
Не можах да свикна с липсата ти ,като ад в мен.
Бунтът в мен е от липсата ти.
Ах, ако се върнеш този ден ще е като празник за мен.

Общи условия

Активация на акаунт