Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 32 837
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Този защо е в Корхан? Ферит да му напука пак кофата ли? Ей, много нагло парче!

Сейран дали ще се натрови, за да не я омъжат за този? Боже Господи!

# 706
Не са ли парчета от нещата,  които хвърля и троши Когато влиза Ферит и сядат,  няма вид на натровена

Голяма мъка е вече !

# 707
# 708
Ех, Сейран, ех.....не би мирно седяло, не би чудо видяло!
Тя е като хубавата Елена,за нея  цяла Троя в пепел. Та и тук наша Убавица, не едно и две имения обърна с краката нагоре.
Ако се завърне при баща си заслужава да си остане там, а Ферчо да си почне терапоя и да си намери някоя без мазохистични наклонности.

# 709
Сейран и Суна спешно на терапия. И двете са превъртяли играта. След тях и Ферит, че и него не го слуша главата и то грам.

# 710
Ако са хапчета, тя да не би да халюцинира сцената с влизането на Ферит в стаята!?

# 711
Ако се завърне при баща си заслужава да си остане там, а Ферчо да си почне терапоя и да си намери някоя без мазохистични наклонности.

Вчера е имало снимки на Сейран в  дома на Кязъм
Остава и да я отвлече Терлика и да я затвори в оная стая при другата жена Сценарист - садист  Rage

# 712
Разбуниха духовете с тая снимка сега.

# 713
  • Яко в Матрицата...
Резюме 29 епизод

Когато научава от Суна, че Казъм ще се жени за Сейран, Ферит полудява и нахлува в къщата на Саффет Ага. Абидин разбира за ситуацията и тръгва след Ферит, за да го защити. Ферит се помирява с Абидин и го връща в имението. Чувайки, че Ферит е отишъл при Сафет Ага, Халис Ага разбира какво се е случило и веднага отива в къщата на Казъм. От друга страна, Зеррин продължава да се среща с Казъм и да изпълнява плана си. Този път новият ѝ ход е да вземе със себе си някого, който не е оправил сметките си с Корханови в миналото. Саффет е много щастлив, че ще се ожени за Суна и не пропуска нито една възможност да се сближи с нея. А Суна се чувства много безпомощна. За Сейран и Ферит идва моментът за едно трудно решение.

Феро защо пак се занимава със Султан... Rolling Eyes

# 714
Благодаря за превода на фрага и резюмето, Рени!
Очаква ни отново вълнващ епизод. Резюмето този път поне ни даде подредбата на сцените в епизода.
Става ми жал за Сейран - да, упорита е, горда е, опитва се да изглежда силна и заради това си обърква живота. Но нея цял живот са я имали за стока - Кязъм я има за такава, Ферит я имаше за даденост в началото ( ти си ми жена и ще правиш каквото ти кажа, ти вече си Корхан, ще изпълняваш), сега и Халис постъва с нея като стока. Взима я и я заключва, както Кязъм направи в 1ви епизод.
Горката, заради това изпада в криза - нито в дома на баща ѝ и е добре, нито при Корханови ще ѝ бъде, защото всички взимат решения вместо нея.
Той Ферит затова и полудява като я заключват в стаята, все пак Кязъм подробно му беше разказал какво и е направил, за да се ожени за него.
Очаквам този път Сейран да се опре на Ферит, да му се довери, да откаже да бъде сама. Да бъдат двамата.

# 715
Рени, благодаря за резюмето ♥️👍
На тази снимка в средата са главите на възрастен мъж и дете на фона на пламъци.
Надявам се, че Ферит подобаващо ще се опълчи на решенията на дядо си.

# 716
Направо се плаша какво решение ще взимат 😀

Благодаря, Ренку❤️

# 717
Направо се плаша какво решение ще взимат 😀

Благодаря, Ренку❤
Дано да вземат решение да се сдобрят, очаквам да е това.
Стига, до края на сезона ли ще са скарани Joy

А за снимката на Сейран на пода, на мен ми изглеждат като парчета от счупената ваза, а не хапчета.

# 718
Трудното решение няма ли да е, да кажат/излъжат, че е бременна?
И на мен ми се иска да ги сближат малко преди края на сезона, за когато вече да ги развеждат, както е по спойлери.

# 719
Трудното решение няма ли да е, да кажат/излъжат, че е бременна?
И на мен ми се иска да ги сближат малко преди края на сезона, за когато вече да ги развеждат, както е по спойлери.
То за края на сезона има всякакви спойлери, има и такива, че няма да ги разведат. Вече не знам ...

Общи условия

Активация на акаунт