Жена на 23г съм.
Направо ще започна..
Винаги съм била с нередовен цикъл, но не чак толкова както от Януари тази година. Всеки месец ми идва по 2 пъти от тогава отидох на 4 гинеколога единия не намери нищо, друга поликистозни яйчници, трета вика имаш поликистозни но те не се лекуват. Изследвах си хормони, инсулин и тн. И уж нищо страшно. От януари месец ме боли всеки път като ми дойде, даже долу в десния яйчник и отзад над дупето в дясно както и болка в гърдите ми, супер плътни са и болят при пипане и това с продължение на около 2 седмици преди цикъл. Също така ми се подува отвреме на време лимфен възел в дясно смисъл напипвам го не е супер подут но има една тъпа болка. За пръв път ми се случва и съм много притеснена. Също така отделно от януари месец имам страшно суха кожа по лицето - само по лицето. Получавам сухи петна на клепачите и около устата и на веждите - искам да спомена че никога съм няма проблеми с кожата по лицето. Ходих на дерматолог - и то 3 ма изписаха ли кортикостероиди които помагат но пак се връщат наново тези сухи петна и ми се зачервява супер много лицето от време на време и като чело имам някакъв косопад, повече пада от обикновено. И не знам чудя се дали не е нещо с щитовидната жлеза.. макар че Август 2022 ходих и нямах нищо..
На някой случвало ли му се е подобно нещо.. ходя само по лекари вече не знам на какъв да ида. Ще прикача резултати от последните хормони: