Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 836
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дзак и от мен. Тресе ме депресията и се чувствам ужасно. Днес остарявам, а цял ден, по-скоро седмица, съм ужасно нервна и кисела, нямам желание за нищо. Ще видим докъде ще го докарам така.

# 571
Дзак и от мен. Тресе ме депресията и се чувствам ужасно. Днес остарявам, а цял ден, по-скоро седмица, съм ужасно нервна и кисела, нямам желание за нищо. Ще видим докъде ще го докарам така.

# 572
  • Варна
Честит рожден ден, Неизвестна! Да си здрава!

# 573
Ясно , щом има и други като нас явно е нормално.
неизвестна, бъди жива и здрава ти и цялото ти семейство! Пожелавам ти и скоро да се почувстваш по - добре и да започне хубав период за теб!
За арниката и аз щях да казвам.Мисля , че е безвредна.
Пламинго, наистина стават доста самоуверени.Ади също не може сама ,но вече започна да крачи по секцията или се обръща към мен и иска да и дам ръка.Също се извърта така, че да я хвана под гърдите , отпуска се леко напред и крачи.Понякога я приближавам до земята и я оставям леко да падне, за да разбере , че не трябва да е толкова смела 😄
Към мамите с по - големи деца : Триколка подходяща ли е да започне да се ползва около годинката?
И към останалите - какви подаръци бихте искали от близките за рождените дни ако проявяват желание за такива?Какво ще ни е необходимо и важно като станат на годинка?

# 574

Неизвестна, честит рожден ден!

# 575
Pupelina, вярно съдбата ти говори,  замисли се !
Орехче, и при нас е същата работа "спането".  През деня не желае да стои сама в леглото, само се изправя на колене и иска да я взимам  и да я държа права. Заспиването през деня се случва някак, но вечер е ужасно трудно. Трябва някой да я държи легнала в леглото, тя се върти и иска да стане и реве. Приспивам я в количката и я местя в леглото, това ми е откритието от няколко дни и ме "спасява".
Надявам се да е само период и да отмине, защото едвам издържам през деня да я разнасям и занимавам, това да свърша нещо вкъщи е почти невъзможно.

# 576
От няколко дни се опитвпм да пиша и все не се получава 😂

Неизвестна, честита да си! Само хубави неща тази година!

Лизи, завидях ти от сърце 😂 Ама само за излизането, за другото хич не ти завиждам.

Орехче,  Михаил заспива на гърда, но отвори ли окото сяда, оглежда се и или тръгва да лази или се исправя. Спи на спалнята. Онзи ден го хванах на края на леглото.
Има много странен режим.Събужда се към 7, максимум в 8 заспива пак. Събужда се към 8:40, закуска и след 2 часа пак заспива. Събуждане към 11,11:30 и 3 часа будува, после спи 1-2 часа и пак 3.5-4 часа будуване. Водя се по него, като му се спи, да спи. Проблем е като не иска да спи 😂

Искела, Миша е бая дундьо, но и пълзи и се изправя без проблем. Не мисля, че е до килограмите, децата са различни.

Ангелова, и моят хубосникпада ( скача) от спалнята вече няколко пъти и се удря в масата, също, защото се изправя под нея….не мажа с нищо, докато не ходи на градина, няма да го мисля. После има да се обяснявам…

Аз май си намерих работа, не очаквах да стане толкова бързо. Не е точно това, което търсих, но пък не е кой знае колко трудно за мен, а  и ми влезнаха с положение с флексибъл работното време, сега остава и за парите да се разберем. Стискайте палци.

Ще го гледаме с баща му двамата, да видим как ще се оправим…Той (Мишко) е станал голям хулиган. Постоянно бута, блъска, обикаля…

# 577
  • Велико Търново
Неизвестна, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и удовлетворена! Нека всичко лошо остане там някъде зад вас и вече само хубави неща да ви се случват!

Вещичке успех!

Малко странични новини от нашите августчета, днес минах 2- рата фетална морфология и мога да си отдъхна, че всичко е наред ☺️.

# 578
Орехче, аз триколка никога не съм ползвала, но за първия рожден ден на каката получих тези подаръци. Научи се да ги кара в къщи и особено с колата и беше много забавно.А после и купихме и една кола от тези големите с дистанционно, в която може да се вози. Доста се хареса, но пък бързо се развали.

# 579
Честит рожден ден, Неизвестна! Здраве и красиви моменти ти пожелавам 😊
Вещичке, доста смело, успех!
Пламинго, браво на бебчо!
За подаръци за рождения ден мисля, ако ме попитат да споделя за тротинетка и баланс колело. И двете ще се използват по-късно, но само за това се сещам. Спомням си, че брат ми (10 години по-малък) имаше такава кола за бутане като показаната от Гро и беше голям хит, може и такава да вземем. Триколката мисля да я пропуснем.
Аз нищо не мога да свърша вкъщи, евентуално може да сгъвам дрехи на дивана, докато тя е на земята
 Иначе се катери по краката ми дори когато мия чинии, пусна ли прахосмукачка я гони и мисли, че е игра, дърпа кабела на ютията и така нататък. ММ като приключи работа ги изпращам на разходка, за да успея да изчистя и да вкарам някакъв ред. Приятелки ме съветват да я оставям в кошарата, за да свърша нещо, абсурд.
Вашите бебета заиграват ли се сами? Ава никакви играчки не я вълнуват, по цял ден обикаля апартамента като Тасманийски дявол и се катери, няма шанс да си играе на килимчето 🙄

# 580
Здравейте,
 Момичета, тук съмм. 😅 Не ми остава много време да пиша покрай малкият, понеже прекарвам по-голямата част от дена навън в разходки, а и нямам с какво много да се похваля. Но ще споделя и малките успехи 😂
Научи се да пълзи, но “войнишки”, доста е бърз иначе😅
Още не иска да седне на дупето си сам, но пък се изправя от седнало положение, изправя се и в кошарата за игра /набира се на халките/, седна два пъти успешно от корем по дупе и това беше, повече не иска.
“Ходи”, прави си хубави крачки, само трябва да го държи някой, иначе на едно място е стабилен.
Със съня ми е пълна “магия” вече, има дни, в които има три дрямки, има дни с по две, има дни, в които спи до 9;30ч., както и дни до 7:30ч. 😅😅
Не мога да разбера какво стана, разби си режима от нищото..

# 581
Неизвестна, честит рожден на патерици! Бъди здрава и щастлива! Всичко лошо да остане назад!

Вещичке, много хубава норина! Дано ти хареса и те удовлетвори и финансово.

Пламинго, знае ли се пола?

Новини от нас: по-миналата вечер се изправи, а вчера беше пробило зъбче. Край на любимата ми бвззъба усмивка.
Вчера пробвах нова куня- Юначе. Много солена. 😏 Иначе яде с удоволствие, но ще търся друга.

# 582
I.skela, честито зъбче 🤗 Неизвестна, честито на патерица, пожелавам ти здраве, късмет и любов споделена ❤️ Мисля да се въздържа от триколка, имахме за N1, два пъти се троши дръжката, струват една торба пари, а нямат резервни части. Сега може да са се променили нещата, но нашата си отлежа в мазето, детето не успя и да я подкара като колело, много тежка и тромава се оказа. Като се замисля, май не съм виждала деца да ги карат като колелета. Ще искам кола като тази на Gro, това за мен е супер подарък, както и от тези гумените животни за подскачане, пада голяма забава. И ние ще правим рожден ден и кръщене в едно, но ми е рано за организация, само съм запазила църква. Исках да съвпада с именния ден, но закъснях, през март вече записваха за следващата година 🤦‍♀️ Другата седмица ще я записвам в яслата, приета е и живот и здраве, планът е следващата пролет да тръгне. Любовче още не се изправя, още липсва това желание. Станах на 40 в неделя, беше много хубаво, бебето се държа перфектно в ресторанта, има банкетна култура, ама има и на кого да се метне 😆 Голямата ме напрегна повече, едно 300 пъти пита тортата кога, та кога 🙄 Сега в петък имаме годишнина от сватбата, но мама ще дойде да ги гледа, колкото и да са чудесни, най си обичам да излизам без деца 😆

# 583
  • Велико Търново
Ven4e, Честит юбилей, със закъснение! Бъди здрава, щастлива и обичана!

I.skela, момченце е, от една страна супер , че ще да от двата пола, ама от друга почти всичко ми е в розово 😃😃

# 584
  • Пловдив
I.skela, честито зъбче 🤗 Неизвестна, честито на патерица, пожелавам ти здраве, късмет и любов споделена ❤ Мисля да се въздържа от триколка, имахме за N1, два пъти се троши дръжката, струват една торба пари, а нямат резервни части. Сега може да са се променили нещата, но нашата си отлежа в мазето, детето не успя и да я подкара като колело, много тежка и тромава се оказа. Като се замисля, май не съм виждала деца да ги карат като колелета. Ще искам кола като тази на Gro, това за мен е супер подарък, както и от тези гумените животни за подскачане, пада голяма забава. И ние ще правим рожден ден и кръщене в едно, но ми е рано за организация, само съм запазила църква. Исках да съвпада с именния ден, но закъснях, през март вече записваха за следващата година 🤦♀ Другата седмица ще я записвам в яслата, приета е и живот и здраве, планът е следващата пролет да тръгне. Любовче още не се изправя, още липсва това желание. Станах на 40 в неделя, беше много хубаво, бебето се държа перфектно в ресторанта, има банкетна култура, ама има и на кого да се метне 😆 Голямата ме напрегна повече, едно 300 пъти пита тортата кога, та кога 🙄 Сега в петък имаме годишнина от сватбата, но мама ще дойде да ги гледа, колкото и да са чудесни, най си обичам да излизам без деца 😆

Венче, събуди интереса ми. Как така се записва сега и почва другата пролет? Може ли така? Питам, защото не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт