Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 71

• 41 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Правилно ли разчитам по схемата, че холът е 17кв.м или нещо ми се губи?

# 661
  • София

Пак почнахте да носите от 10 кладенеца вода!!!

Кухнята е до него и е още 8 м2, прави се вход със свод близо до терасата и става кухня с 2 входа от 25 м2 - колкото една всекидневна с кухня в България ново строителство. Че дори това е много по-добро!
Приятели имаха подобно разположение и е доста удобно с кухня с отделни входове към коридор и към всекидневна. Да не говорим, че при новото БГ строителство холокухните са квадрат и кухненската част е забутана в някой ъгъл без прозорци и т.н.! Това си има тераса и т.н. и е много приятно и по-фунционално.
И се свързва за 2-3 дни, буквално. Маха се ред тухли, слага се щурц, премахват се тухлите под него и се измазва. Кабелите остават над щурца, ако минават такива. Може да се остави и по-широко, да е по-удобно. Правил съм го същото сам преди години на не носеща стена половин тухла!

Та пак се опитвате да изместите темата от приятната цена от 80000 евро, инфраструктурата, степента на завършеност на апартамента и т.н.!!!
За 90000 евро с паркомясто и завършен до тази степен с бани, подови настилки и т.н. си е доста добре.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 08:12 от mitkomitashki

# 662
И те си имат общи части, даже 20 кв. м. са им общите части. Нормално е.

Преди време писах, че хората не са дървета и винаги могат да се преместят. Тогава ме нападнаха за училищата в София и т. н. и т. н. Ето, колко приятни имоти има в съседна Румъния.

# 663
Миткомиташки, много сте агресивен рано сутрин. Изпийте си първо кафето, вдишайте няколко пъти и прочетете пак какво съм попитала. Румънски не знам, пък и не ми се занимава рано сутрин да ползвам Гугъл трснслейт, кое какво означава на разпределението.
Радвам се за хората, че са се решили на покупка. Задоволява техните нужди и очаквания, локация, държава и т.н.
Не виждам смисъл да се обсъждат имоти в Румъния в тази тема или си мислете, че някой ще види колко са "изгодни" и еееееййй тъй от нищото ще реши да си купи там имот щото цените са по-ниски от Бг. Безсмислено е.

# 664
На мен пък споделеното ми е интересно и полезно. Тук цените и тренда лесно си ги проверяваш, познаваш локациите и можеш да прецениш кое си струва и кое не. При покупка в чужбина е по-трудно тази преценка. Тази цена предполага и добра възмажност за инвестиция. Интересно какъв наем би имал подобен имот?

# 665
Темата не е за инвестиции за имот в чужбина. Въпреки, че и на мен ми е интересна темата, не пиша за имотите в държавата, където се интересувам в момента.

# 666
Виждала съм румънски роми и в Нидерландия,и като съм се връщала от там с автомобил,преминавайки през Румъния(избягвайки Сърбия).
Такива незабравими гледки бяха,особено в Румъния,че нашите роми ми изглеждаха като арийци...И като външен вид и като дори бит и поведение.....Та Румъния....Благодаря...п.с.
Бай Тошо оттам е "внесъл" голяма част от нашите роми,след "освобождението"на 9.9.1944г...,
Та сега и тук е такъв "разкош".....

# 667
На мен ми е интересно каква комисионна са платили 😀.. ако е удобно да питам.

# 668

Правилно, но само хол, а кухнята е отделна и макар и тесничко става. А може да се съединят евентуално?

# 669
Темата не е специално за инвестиции.

# 670
Ох, сакън някоя излишна информацийка да не достигне мозъчното ви вещество... Очевидно има хора, които намират връзка между пазара на имоти в Румъния с този в България . Не коментираме чушките на пазара все пак...Слънчев и топъл ден ви пожелавам...

# 671
Тук (във Варна) имотите може и да не да евтини като в Румъния, но за сметка на това си имаме басейн отново някъде в Бризовете

И какво, искате да кажете, че ако в заобикалящите ни държави вече дават 4% лихви по депозитите, това няма да се отрази на нашите капитали и съответно инвестиционен климат (визирам имотите)? Правилният въпрос е Кога ще се отрази, въпрос на време е.

# 672

Подле IT - тата не вадели по 10 К заплата 🤣 Сашо Тиндъра друго казва

# 673
  • Sofia
Пускане на фалшива обява, от фалшив профил, който 99.99% не е на ИТ в темата за имоти е..

# 674
Тези лафове за ИТ та напълниха професията с всякакви боклуци. ИТ не е само голямото дуене до подуване  заради висока заплата или цъкане по клавиатурата и . Много гадна представа.

Общи условия

Активация на акаунт