Най-слънчевите мами в арабските страни #15

• 21 527
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен, докатро ми дойде кредора и пак обед стана!
Марис не се натъжавай толкова, за добро е всичко в крайна сметка а и мног скоро ще сте заедно ще мине бързо времето!Ако мислиш че скоро ще сте заедно и времето ще мине бързо!
Миленче дано ти е лека бременноста и тези сополки да отминат много леко че мнгоо ви стана!
Ето и кафенцето от мен!

лек ден!

# 61
  • по пътеката
ето линда за днес само ,4е не успях да я намаля снимката!

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 09:24 от marsy

# 62
Оле3 марси ама тя мого пораснала и каква е красавица, даи изям къдриците, ама тука много хубави снахи има!Може ли Линда да е за нас!Ако не я е пазарил вече някой! Mr. Green
олемного много готина!
немога да и се нагледам!

# 63
Аз се включвам на бързо да ви пожелая лека и ползотворна седмица  newsm10

По-малко болести и само приятни моменти с най-сладките дечица!

Леле Марси, Линдичка наистина е станала вече малка госпожица, голяма хубавелка е... а тези къдрици от кой ги е взела?

# 64
Здравейте момичета. много ви благодаря за подкрепата  Hug не знамкакво щях да правя без вас  Hug
Ние изпратихме сутринта тати. Излетя от новия терминал на летището и понеже за пръв път ходя там, мога да ви кажа, че сме си в Европа поне по летище  Joy
Лили, Елип, Лорекса ще гледам да ви ги изпратя днес нещата които имам . Аз съм ги систематизирала в едно, след всичко което съм чела по онова време /преди захранването на Ади/ Понеже са Word документи освен на мейла мога ли по друг начин да ви ги пратя- Елип и Лорекса?
Прекрасен ден от мен Simple Smile

# 65
Привет и от мен !
Мърси , тя моята приятелка голяма госпожица станала вече .
По-късно ще я чуя какви ще ми ги напише тоз път .
Отивам да чистя , че е ужас пък не ми се оправя изобщо така ми се спи та направо с клечки си подпирам клепачите .

# 66
Mиле, на Джебел Хафийт е прекрасно!!! Браво на теб, хич няма да ти е скучно през новата година! Всичко най- ,най-, и стига с тия болести! Направо си майка героиня! Все ти се чудя как се оправяш!
Марис, моля те прати и на мен схемичката  Praynig . Ние днес сме рожденици Laughing - станахме на 5 месеца! Събитието се отпразнува с 2 лъжички морковено пюре  Laughing
Марси, страшна мадама, бе!Трябва много да я пазиш!!

# 67
Vessy, няма проблем ама ми прати някакъв мейл на лични, че няма как иначе Simple Smile

# 68
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро най-после от Емирставата! няма да се сетя скоро да се оплаквам от някои неуредици тук (дори и от трафика). други си ги имат в много повече от нас!

супер си изкарахме във България. рожденния ден мина много весело. видях се с почти всички приятели. малко снимки. http://family.webshots.com/album/556908571KHzcwa?start=0 през цялото време не можах да се стопля и среша Mr. Green климатика все беше на 28 градуса Embarassed много съм си зиморничева и това е. зимата само за ваканции я обичам. снимките с Илияс на Сноу ми напомниха за това колко се разбират и харесват нашите деца, макар и да се виждаха за 2-ри път. голям купон беше с тоя омлет.
никъде не отидохме, защото ни беше страх да не разболеем малкия. всички около нас бяха болни, но за сега , да не чуе дявол, е здрав! но за 1 седмица предпочетохме да сме повече време със семейството, че не се знае дали ще успеем лятото. за сега плануваме април или май. ако не - наще да дойдат, но не знам как ще им се отрази лятото тук.
Милена, не знам къде ще се крием, но това да ни е проблема Peace ти имаш опит , нали Кхалид се роди в жегите.

почнах да давам на Зайед от Зелена енергия и коластра. дано закрепи малко имунната.

Честити поводи на всички, които не успях да поздравя  bouquet
отивам да се обадя на майка, че забравих вчера да я поздравя за бабин ден Embarassed

лек ден на всички!

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 10:09 от mariabutti

# 69
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добре дошла, Миме!!! Hug
След малко мятам снимките да разглеждам, но едно въпросче ми възниква от твоя пост.
Аз съм болна за трети път от Октомври насам - то не беше грип, то не беше остър бронхит, а сега съм с гнойна ангина и се търкалям у дома. Каква е тази зелена енергия, за която говориш. Откъде я купуваш. моята гинеколожка ми изписа да я пия и вчера я купих от една аптека, ама дали е като това за което говориш? Дай повече инфо, че освен че са зелени на цвят капсулките - нищо друго не знам!! Embarassed

# 70
Здравейте и от мен !

Аз се позагубих след 1 седмица отпуска, но пък ми се отрази - супер ! Гледах си малкия, поподредих си къщата (малко) , разхождахме се . В неделя го водихме дори и в метрото да види влакчето. Не се впечатли особено  newsm78 , може би, защото не се вижда целия влак, машината, а само врати, но..нищо.
Видяхме се с Мимето и Бутти, естествено и с Зайед. Супер си изкарахме, а малките наистина си допадат. Крещяха си заедно, ядоха омлет заедно , бутнаха една закачалка заедно.. Joy Heart Eyes Миме, радвам се, че сте си дошли в къщи живи и здрави !!!  Hug

Марси, и аз да си кажа - много красива Линда ! Според мен не прилича само на таткото, а и на теб. Много чаровна къдрушанка !  Peace  А и хитра, само как се оправдава понякога. Да паднеш!  #Crazy

Добре дошли на всички нови момичета !  Hug Пишете, въпреки че ние си говорим само глупости и се черпим с кафе  Laughing  То на мен ми личи, че само това правя!  Party

Къде изчезна Ноя ?

Ще гледам да се реванширам с писане следващите дни Blush

# 71
Добро утро и от мен!
Добре се завърнала на мимето, много е пораснал Зайед, и илиас какъв е чаровник, много са сладки верно двамата!Много се радвам че сте си изкарали добре, и сте се повеселили!
А зайед не научи ли някоя българска думичка тук, децата бързо попиват, сигурно му е било много интересно!
Днестук дават да е до 15 градуса, направо пролет, ама може февруари да ни се стъжни, но тази зима беше мног топла!ТА азнаобед излизам да меря улиците, че сами взе да се мръщи като е в количката, не може да мърда много!А и има нужда и аз от въздух и раздвижване, тук по празниците съм качила някое килце, искам да почна тази зелева супа диета, ама тя е много гадна тази супа!Май ще ч изхвърла и ще почна друга диета, майка ми каза че било бъркоч и е ужасно! Embarassed
лек ден от мен!

# 72
Добър ден и от мен

марси на мен линди4ка ми прили4а на теб 4есно да си кажа.до колкото си спомням мъжа ти,малката ти е одрала кожата Laughing

веси свиква се мила.имам  и лоши  моменти в които ми идва да си грабна 4ехли4ките и на където ми видят о4ите,но като ми каже Дима аз много би4ам мама и се разтапям.все си викам първите 3 год са наи трудни Laughing

миме моят опит беше,4е в 8-ми месец летях от Бг за ОАЕ.стюардесите се хванаха за главата #Crazy но този път едва ли ще тръгна,а да викна някои тук в тези жеги си е живо наказание Sick

кате пожелавам ти бързо оздравяване.това е наи-коварната болест за мен-гноината ангина Sick като малка постоянно боледувах от нея Sad но откакто доидох в емирствата,не съм се разболявала(да 4укам на дърво)

лек ден

п.с къде е И краткото newsm78

# 73
Привет и от мен !
Добре завърнали се у дома на Мария и Сноу ! Hug
Аз за съжеление не можах да се видя с вас , но ми е простено Blush с двете човечета бая я препатихме .
От всички дето познавам от форума само с две майчета успях да се запозная лично .
Важното е , че все пак тук си подържаме контакт и сме си подкрепа .
По-късно ще ви кача и снимки .
Миме , Честито и леко бременеене !  bouquet
Креми , супата не е лоша ,но е безвкусна !

# 74
  • по пътеката
зна4и сте успели да я видите линда bowuu, макар със смотаната  ми камера, дето сдаде багажа! ама тя и не седи мирно никак, голям тормоз  ми е да я снимам. като се хили се  движи и не става, а като стои и й кажа  усмивка, се озъбва за страх! #Crazyно е много къдрава - и голямата беше така , но я бръснах 2 пъти и се поизправи!тука пак се разваля, но е топло като за сегашно нормално студено време!смотано ми е като няма слънце!дано денят е  добър!
миме и сноу,  Hugайде пак по нет полетата, пиш?те!миме, страхотни снимки Peace и сноу май е там, нали?и как се яде  омлет-една на зайед, една на илиес? миме, зна4и зайед има да храни бебето! Joy
лек ден моми4ета!пазете се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт